- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Sorbus- CZESC..
no masakra-mowie Ci -Ewa zaplakana ,poszla teraz na bete i musi jeszcze dojechac do domu ,mam nadzieje,ze da rade-matko jak sobie pomysle.....tyle juz przeszla..i teraz to..
powiedziala,ze jesli sie potwierdzi toraczej juz nie bedzie miala sily starac sie o kolejne 3 dziecko....
jezu kochany - mam nadzieje ze się nie potwierdzi
monisia tulam mocno - właśnie ci wysłąłąm wiadomośc na PW z pytaniem kiedy test przepraszam nie wiedziałam
Wisieńka
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Nie wiem co napisać tak mną wstrząsnęła wiadomośc o Ewie.
Ewa przykro mi, tulę cię i jestem z tobą w bólu. Nie ma słów kochana
Monisia przykro mi , ze wredota przyszła. Fatalny dzis dzień.
Ewa przykro mi, tulę cię i jestem z tobą w bólu. Nie ma słów kochana
Monisia przykro mi , ze wredota przyszła. Fatalny dzis dzień.
krakowianka85
... dostałam tę umowę... ale jak sobie forum poczytałam, to już się nawet nie cieszę...
Ewcia - jesteś w mojej modlitwie. Oby wszystko dobrze się skończyło... :*
Monisia - przykro mi, że @ przyszła...
Ewcia - jesteś w mojej modlitwie. Oby wszystko dobrze się skończyło... :*
Monisia - przykro mi, że @ przyszła...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
dziewczyny rozmawialam z Ewcia...niestety:-(
beta wyszla 930 za niska jak na 4 tydzien i ginek powiedzial ,ze jutro ma jechac do szpitala i dostanie zastrzyk na wywolanie poronienia......matko :-(
choc z dwojga zlego mam nadzieje ,ze zastrzyk wystarczy i nie bedzie koniecznosci usuwania jajowodu:----(
beta wyszla 930 za niska jak na 4 tydzien i ginek powiedzial ,ze jutro ma jechac do szpitala i dostanie zastrzyk na wywolanie poronienia......matko :-(
choc z dwojga zlego mam nadzieje ,ze zastrzyk wystarczy i nie bedzie koniecznosci usuwania jajowodu:----(
krakowianka85
... biedna Ewcia... ;( Nie mogę powstrzymać łez. ;(
Wisieńka
Sorbus wszytskie bysmy chciały , zeby to nie było w ogóle tak ale w takiej sytuacji lepiej zeby uratowano jajowód a liczy się tu każda godzina.Możemy ją tylko wspierać i być z nią w tej tragedii.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
WISIEŃKA- dokladnie-mozemy jedynie wspierac Ewe...jestem zdruzgotana..
SORBUS- niestety ,Ewa wie kiedy byla owulka i to jest juz skonczony 4 tydzien wiec nie ma szans a poza tym jak pecherzyk jest widoczny poza macicą to....:-(
KRAKOWIANKA- ja plakalam razem z Ewa...to jest straszne:-(
SORBUS- niestety ,Ewa wie kiedy byla owulka i to jest juz skonczony 4 tydzien wiec nie ma szans a poza tym jak pecherzyk jest widoczny poza macicą to....:-(
KRAKOWIANKA- ja plakalam razem z Ewa...to jest straszne:-(
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Sorbus wszytskie bysmy chciały , zeby to nie było w ogóle tak ale w takiej sytuacji lepiej zeby uratowano jajowód a liczy się tu każda godzina.Możemy ją tylko wspierać i być z nią w tej tragedii.
acha rozumiem - myślałam ze moze lepiej poczekać ale nie znam się. Będę się modlić gorąco za Ewcie
mama no tak nie doczytałam z tego wszystkiego - po prostu w głowie mi się nie mieści :----(
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: