reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama- niee:no:

cena jest za:

podusię, poszewkę na podusię, kołderkę, poszewkę na kołderkę, ochraniacz na szczebelki, baldachim, te serduszka+ kokardka, stelaż do baldachimu, falbanka pod materacyk, prześcieradełko, przybornik na łóżeczko
no i plus gratis rożek

Więc jak się patrzy na pierwszy rzut cena duża, ale za tyle rzeczy to wcale nie jest dużo;-)

reklama
Witam ponownie
ja juz po drzemce
mama- chyba mialas racje i wszystko znowu rośnie stad ten ból. Ale już mi lepiej na szczęście ;) dzięki za uspokojenie ;)
zaraz jadę oglądać suknie;).

Ewcia hahaha ja tez dzisiaj na quady patrzyłam :D widzę ze nas ciągnie w tym samym kierunku ;) takim to sama bym sobie pojezdzila:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam ponownie
ja juz po drzemce
mama- chyba mialas racje i wszystko znowu rośnie stad ten ból. Ale już mi lepiej na szczęście ;) dzięki za uspokojenie ;)
zaraz jadę oglądać suknie;).

Ewcia hahaha ja tez dzisiaj na quady patrzyłam :D widzę ze nas ciągnie w tym samym kierunku ;) takim to sama bym sobie pojezdzila:D

:-D:-D:-D:-D
a myślałam, że to ze mną już coś nie tak:laugh2::laugh2::laugh2:
nio, to prawda samej by się takim fajnym pojeździło:tak::tak:

Jeju ile napisałyście od mojego ostatniego posta :D
By być na bierząco chyba nie mogłabym od kompa odejść :D

Co do zastrzyku to właśnie ten sam.. w 3 miesiące przyszło mi po nim 6 kg.. masakra! i jakie skutki uboczne, szkoda, że nikt mnie nie uprzedził, zreszta pisałam o tym w wątku o zastrzyku, Nikomu nie polecam się tak katować..

Na dukanie byłam niecałe 3 miesiące i zgubiłam 10,5kg. Z 62 do 51,5 kg. No ale, że polowicznie olałam ostatnią fazę utrwalania i przestałam ćwiczyć to trochę waga poszła do góry co widać..
Teraz przyznam wam, że zmodyfikowałam sobie to troszkę, chudnę [ zastój mam teraz bo @ przylazła ] i fantastycznie się czuję. Nie ma dla mnie lepszej dietki.
Mama, z tą wagą to tak niestety jest.. jak byłam na końcówce diety to z tydzień stała by spaść o jakieś 0,5 kg..
Za to wiecie co się stało moim przysmakiem teraz, gdy mam ochotę na słodkie :D Lody wodne dla dzieci ale bez cukru trzeba znaleźć i węgli. Ja mam takie rurki, w przeźroczystych opakowaniach o różnych smakach. No i jak wiecie, jedzenie nawet kostek lodu pomaga schudnać, więc jak mam ochotkę to się zajadam.
Co do jedzenia, to jest ogromna ilość przepisów, więc można eksperymentować :)

Mama- niee:no:

cena jest za:

podusię, poszewkę na podusię, kołderkę, poszewkę na kołderkę, ochraniacz na szczebelki, baldachim, te serduszka+ kokardka, stelaż do baldachimu, falbanka pod materacyk, prześcieradełko, przybornik na łóżeczko
no i plus gratis rożek

Więc jak się patrzy na pierwszy rzut cena duża, ale za tyle rzeczy to wcale nie jest dużo;-)

EWCIA- no jak tak to faktycznie -cena super..myslalam ,ze to tak jak w klasycznym zestawie-poszewka na poduszke,koldre i ochraniach na lozeczko,ale skoro tu jest tyyyle rzeczy to warto sie skusić:tak:

PALEMKA- no jakos pustawo dzis,ale wiesz-te co sa mamami robia ostatnie zakupy przed przedszkolem lub szkalą a te ktore dopiero zaszly zle sie czuja i odsypiaja-tylko my ,takie niedobitki zostalysmy:sorry2:
ake skoro u Was dzialania byly to &&&&&&& zaciskam!!!

MAGGY- na pewno sie rozciąga:tak:poprostu poleguj wtedy i bedzie si!!:tak:

LILITH- no to super jak tyle stracilas-a powiedz mi jaki mialas system-5 na 5 czy jak??bo ja wlasnie taki-5 dni nabial ,5 nabial+ warzywa i znow 5 dni nabial...

Mama, uderzeniowa trwała chyba 6 dni, a później jak u Ciebie 5 na 5. Teraz nie pytaj, bo w zasadzie nie prowadzę zmienności :D
Co do wagi, może i dużo poszło ale pod koniec miałam już na prawdę dość.. szczegolnie gdy zbrzydł mi chlebek pod każdą postacią :D
Za to piernik lub sernik był pyszniutki, taki mogłabym jeść i bez dietki :)

no i nici z jutrzejszego testowania ... @ się rozkręca :-:)-:)-(

teraz tylko pozostaje mieć nadzieję, że ładny, regularny cykl będzie ...

reklama
Mama, nie ma za co :) Mam nadzieję, że mogłam jakoś pomóc :)

Do mnie też dziś przyszła @, ciesze się, że mogę zacząć nowy cykl na "zdrowo" i w końcu normalnie. Jeszcze tylko wizyta za tydzień, bo dziś nikt nie mógł mi łaskawie powiedzieć jak ostatnie wyniki..
Robiono mi prolaktyne, ale bez obciążenia, czy to miało jakiś sens??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry