reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
NATT- wspolczuje z powodu siostry:-(tule
trzymam &&&&&&&&&& za starania..

JOL- chce Zuza rodzeństwo tylko w taką pogode sie dobrze śpi-kochana rano czekamy na dobre wieści:tak:

a ja zrobilam Dukanowski biszkopt-wlasnie sie piecze-ciekawe czy mi wyjdzie:baffled:

NATT- wspolczuje z powodu siostry:-(tule
trzymam &&&&&&&&&& za starania..

JOL- chce Zuza rodzeństwo tylko w taką pogode sie dobrze śpi-kochana rano czekamy na dobre wieści:tak:

a ja zrobilam Dukanowski biszkopt-wlasnie sie piecze-ciekawe czy mi wyjdzie:baffled:

Ooo podaj przepis, bo ja 2 dzień na Duckanie i mam dość już serków...

Dobra, pakuję się i spadam do domu. KONIEC PRACY NA DZIŚ:-D

Ostatnia edycja:
mama a jaki jest przepis na ten biszkopt?? ślinka mi pociekła;-)
prosze bardzo
3jajka
6 lyzek stolowych slodziku w proszki
kilka kropel aromatu-ja dalam waniliowy
7 ylzek stolowych skrobii kukurydzianej
1 lyzeczka proszki do pieczenia

piekarnik nagrzac na 160-180 stopn.
w misce ubic żóltka z aromatem i slodzikiem dodac skrobie i proszek.bialka ubic na ztywna piane i dodac do masy.wlac do fotmy 22-24cm srednicy wylozonej papierem do pieczenia.piec 35-40 min.ciasto wyjac i ostudzic.mozna posmarowac jednym z kremów Dukana lub nutella dukanowska.

zobaczymy czy mi wyjdzie-za 10 min konczy sie pieczenie..

krakowianka - ciesze się, że kiwi trochę Ci pomogło

buńcia - no współczuje, mnie na szczęście żołąd od dwóch dni przestał boleć, chyba mamy na zmiane te boleści ...

A moja szwagierka juz tydzien po terminie i nadal nie rodzi, byłam dziś w chicco i kupiłam jej śpioszki i takie sliczne buciki żółte dla dziecka, ale chyba jeszcze trochę poczekają ... A tak przy okazji byłam zszokowana jakie sa tanie wózki z chicco juz za 1100 zł można kupić fajny wózeczek ...

Tak się objadłam ogórkowej ugotowanej przez męża, że teraz mi jelita rozsadza:szok::szok:

Bunia- ja to chyba muszę przestać wchodzić na allegro:-D:-D
ostatnio widziałam takiego fajny quada na akumulator dla dziewczynki i dla chłopczyka:-D:-D:-D dla dziewczynki był różowy w kwiatki:laugh2::laugh2::laugh2:
biedny Krzysiek:sorry2::sorry2:

Sol- a co ma płeć wspólnego z zamawianiem:laugh2::laugh2:;-)
Ja dopiero zacznę coś kupować pod koniec stycznia:tak:
No i &&&& za obronę i pamiętaj- kobiecie w ciąży się nie odmawia;-)

Jol- jak się zna swój organizm, to wszystko się odczyta;-):tak:
&&&& za jutro:tak:

Sorbuś- witam Słonko :**
Dziękuję, czuję się dobrze:tak::tak:

Mama
- no cenę pościeli zostawię bez komentarza:sorry2:
ale z drugiej strony patrząc, za tyle rzeczy chyba się opłaca;-)
No i raczej 3 Dzieciątka prędko mieć nie będę
więc Maleństwo będzie rozpieszczane:zawstydzona/y:

Lenjaa- witam na forum;-)

Natt- bardzo mi przykro z powodu Siostry... :(

PALEMKA- a jak u Was ze staraniami???dzialacie czy testukesz niedlugo???

EWCIA- a ta cena to za posciel i ochraniacz na lóżeczko i baldachim???ja dla Zuzi i Dominika kupilam z firmy Gluck-230 zl za komplet:sorry2:

zjadlam kawalek tego biszkoptu-no coz -czuc ,ze to skrobia a nie mąka ,ale da sie zjeść:tak::-D:-D:-D

mama- a wiec w okresie "niby płodnym" wypadło tylko dwa razy na samym poczatku i na koncu, czyli dzis, wątpię by coś z tego wyszło ...
Kurde coś mi net nawala, chyba przez tą pogodę. Oglądam sobie wózki, znowu się napalam jak szczerbaty na suchara ...

reklama
palemka- a jak u was ze staraniami???dzialacie czy testukesz niedlugo???

Ewcia- a ta cena to za posciel i ochraniacz na lóżeczko i baldachim???ja dla zuzi i dominika kupilam z firmy gluck-230 zl za komplet:sorry2:

Zjadlam kawalek tego biszkoptu-no coz -czuc ,ze to skrobia a nie mąka ,ale da sie zjeść:tak::-d:-d:-d
smacznego!!!!
Narazie lecę - idziemy na spacer nad morze :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry