- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
B
bunia87
Gość
no to troszkę sobie pospałam :-) obudziły mnie smsy- oczywiście z jakichś durnych konkursów ale dobrze że chociaż tyle się zregenerowałam
ewcia- widziałam ten komplet co wkleiłaś, superaśny!! a jakie kolorki i jaki wybór!!! cena nieduża za taką ilość rzeczy :-)
spadam coś zjeść, bo obudziłam się z takim mega głodem, jakbym godzillą była ;-)
ewcia- widziałam ten komplet co wkleiłaś, superaśny!! a jakie kolorki i jaki wybór!!! cena nieduża za taką ilość rzeczy :-)
spadam coś zjeść, bo obudziłam się z takim mega głodem, jakbym godzillą była ;-)
S
Sol
Gość
ewcia - śliczny komplet Mój mi zabronił zamawiać cokolwiek zanim nie poznamy płci
maryla - a ja jestem niezdecydowana jak sam pieron odnośnie wózka
Idę jeść
maryla - a ja jestem niezdecydowana jak sam pieron odnośnie wózka
Idę jeść
LauLau
Fanka BB :)
Monisia, teoria jak najbardziej prawdopodobna ;-) ale może być i tak, że wszystko było 'terminowo' a test po prostu jeszcze nie pokazuje ale ale ... na pewno lada dzień zobaczysz 2 piękne krechy :-):-):-)
Ewcia, mamma mia z twoich temp, to ja już bym w ogóle nic nie odczytała ... u mnie jednak te skoki wyraźniejsze, bo przed owu 36.2-36.4 a po 36.6-36.9 ... tylko to dzisiejsze 36.5 ni przypiął ni przyłatał
no nic ... jutro się wyjaśni
Ewcia, mamma mia z twoich temp, to ja już bym w ogóle nic nie odczytała ... u mnie jednak te skoki wyraźniejsze, bo przed owu 36.2-36.4 a po 36.6-36.9 ... tylko to dzisiejsze 36.5 ni przypiął ni przyłatał
no nic ... jutro się wyjaśni
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
JOL - 5 dni po terminie, ale jestem na wczasach....
Dziewczyny - wymysliłam taka teorię - jeśli kochalismy sie 12go, a zołnierzyki czekaja nawet ok 5 dni, to dajmy do zaplodnienia doszło 17go i 10 dni na zagniezdżenie, to mozliwe, ze zagniezdzenie moglo być dopiero 27go, a wię 4 dni temu, więc test może jescze nie zadziałać , tak????
Monisia u mnie dwa tygodnie po zapłodnieniu test był negatywny - i to ten o czułości 10 ml także powtórz test za kilka dni
a tak w ogóle to witam sie kochane
Sol kiedy idziesz do gina i dowiesz się co masz w brzuszku ??
JoL - trzyma kciuki żeby była fasolka &&&&&&&
Ewcia jak samopoczucie ??
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
JOL- dzieki za życzenia:*:-)trzymam &&&&&&&&&&& za testowanko
SORBUS- witaj kochana;-)
EWCIA- posciel pieknaale ta cena....
MARYLKA- no dziekuje-wiem,ze z Wami nie zgine wiec dzialamy i nawet jak beda blizniaki po Clo to damy radebaffled:)
SOL- a Wy juz niedlugo bo za 7 dni poznacie plec-co??? bo 7 masz wizyte -chyba ,ze cos pomieszalam....
SORBUS- witaj kochana;-)
EWCIA- posciel pieknaale ta cena....
MARYLKA- no dziekuje-wiem,ze z Wami nie zgine wiec dzialamy i nawet jak beda blizniaki po Clo to damy radebaffled:)
SOL- a Wy juz niedlugo bo za 7 dni poznacie plec-co??? bo 7 masz wizyte -chyba ,ze cos pomieszalam....
U
użytkowniczka usunieta
Gość
Witam
własnie leże w łóżku ...wróciłam wcześniej z pracy bo mam bóle po lewej stronie podbrzusza.. Jak leze jest ok, gorzej jak siedze albo chodze.
Musze sie zdrzemnac chwile I moze mi przejdzie..
Nie mam sily WAs nadrabiac teraz.. Do pozniej
własnie leże w łóżku ...wróciłam wcześniej z pracy bo mam bóle po lewej stronie podbrzusza.. Jak leze jest ok, gorzej jak siedze albo chodze.
Musze sie zdrzemnac chwile I moze mi przejdzie..
Nie mam sily WAs nadrabiac teraz.. Do pozniej
lanjaa
Aga mama Julii
Czesć dziewczyny! Też bym chciała zostać znowu mamą w 2011 roku, choc nie wiem jak ułozy się praca i czy uda się w ciążę zajść, ale w pierwszą zaszłam od razuMam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona i że jakos was wszystkie ogarnęZaraz stworze sobie nowy suwaczek, a co:-)
S
Sol
Gość
sorbuś - jak mama napisała - 7 mam wizytę i mam nadzieję się dowiedzieć kto mnie tak kopie i maltretuje jedną nerkę
mama - dobrze pamiętasz - widzisz - skleroza jednak nie taka straszna Miałam przekładać ale póki co jest termin na 7 ustalony :-)
JoL - jakbym Ci pokazała wykres z cyklu gdzie zaszłam teraz w ciążę to byś dopiero zgłupiała Od pierwszego dnia cyklu miałam 37.3 i tak mi zostało przez cały cykl i do dzisiaj Bo ja alergik a wtedy miałam reakcję na pięknie koszone trawki
Najadłam się jak bączek a Karola zmaltretowała mnie żebym ją pokarmiła Ostatnio się z niej straszna przylepa zrobiła
Położę się chyba spać z Karolą Moja mama ma zajrzeć dopiero kole 17 więc zdążymy się wyspać - tzn Karola a ja zostanę skopana
mama - dobrze pamiętasz - widzisz - skleroza jednak nie taka straszna Miałam przekładać ale póki co jest termin na 7 ustalony :-)
JoL - jakbym Ci pokazała wykres z cyklu gdzie zaszłam teraz w ciążę to byś dopiero zgłupiała Od pierwszego dnia cyklu miałam 37.3 i tak mi zostało przez cały cykl i do dzisiaj Bo ja alergik a wtedy miałam reakcję na pięknie koszone trawki
Najadłam się jak bączek a Karola zmaltretowała mnie żebym ją pokarmiła Ostatnio się z niej straszna przylepa zrobiła
Położę się chyba spać z Karolą Moja mama ma zajrzeć dopiero kole 17 więc zdążymy się wyspać - tzn Karola a ja zostanę skopana
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: