reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no to troszkę sobie pospałam :-) obudziły mnie smsy- oczywiście z jakichś durnych konkursów :wściekła/y: ale dobrze że chociaż tyle się zregenerowałam :-D

ewcia- widziałam ten komplet co wkleiłaś, superaśny!! a jakie kolorki i jaki wybór!!! cena nieduża za taką ilość rzeczy :-)

spadam coś zjeść, bo obudziłam się z takim mega głodem, jakbym godzillą była ;-)

ewcia - śliczny komplet :tak: Mój mi zabronił zamawiać cokolwiek zanim nie poznamy płci :-p

maryla - a ja jestem niezdecydowana jak sam pieron :-D odnośnie wózka :-p

Idę jeść :-D

Monisia, teoria jak najbardziej prawdopodobna ;-) ale może być i tak, że wszystko było 'terminowo' a test po prostu jeszcze nie pokazuje :tak: ale ale ... na pewno lada dzień zobaczysz 2 piękne krechy :-):-):-)
Ewcia, mamma mia :szok: z twoich temp, to ja już bym w ogóle nic nie odczytała ... u mnie jednak te skoki wyraźniejsze, bo przed owu 36.2-36.4 a po 36.6-36.9 ... tylko to dzisiejsze 36.5 ni przypiął ni przyłatał :baffled:
no nic ... jutro się wyjaśni :tak:

JOL - 5 dni po terminie, ale jestem na wczasach....
Dziewczyny - wymysliłam taka teorię - jeśli kochalismy sie 12go, a zołnierzyki czekaja nawet ok 5 dni, to dajmy do zaplodnienia doszło 17go i 10 dni na zagniezdżenie, to mozliwe, ze zagniezdzenie moglo być dopiero 27go, a wię 4 dni temu, więc test może jescze nie zadziałać , tak????

Monisia u mnie dwa tygodnie po zapłodnieniu test był negatywny - i to ten o czułości 10 ml także powtórz test za kilka dni

a tak w ogóle to witam sie kochane

Sol
kiedy idziesz do gina i dowiesz się co masz w brzuszku ??

JoL - trzyma kciuki żeby była fasolka &&&&&&&

Ewcia jak samopoczucie ??

Ostatnia edycja:
JOL- dzieki za życzenia:*:-)trzymam &&&&&&&&&&& za testowanko:tak:
SORBUS- witaj kochana;-)
EWCIA- posciel piekna:tak:ale ta cena....
MARYLKA- no dziekuje-wiem,ze z Wami nie zgine wiec dzialamy i nawet jak beda blizniaki po Clo to damy rade:)baffled::baffled:):-D:-D:-D

SOL- a Wy juz niedlugo bo za 7 dni poznacie plec-co??? bo 7 masz wizyte -chyba ,ze cos pomieszalam....

Witam

własnie leże w łóżku ...wróciłam wcześniej z pracy bo mam bóle po lewej stronie podbrzusza.. Jak leze jest ok, gorzej jak siedze albo chodze.

Musze sie zdrzemnac chwile I moze mi przejdzie..

Nie mam sily WAs nadrabiac teraz.. Do pozniej ;)

Czesć dziewczyny! Też bym chciała zostać znowu mamą w 2011 roku, choc nie wiem jak ułozy się praca i czy uda się w ciążę zajść, ale w pierwszą zaszłam od razu:-DMam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona i że jakos was wszystkie ogarnę:-DZaraz stworze sobie nowy suwaczek, a co:-)

sorbuś - jak mama napisała - 7 mam wizytę i mam nadzieję się dowiedzieć kto mnie tak kopie i maltretuje jedną nerkę :-D

mama - dobrze pamiętasz :tak: - widzisz - skleroza jednak nie taka straszna :-D Miałam przekładać ale póki co jest termin na 7 ustalony :-)

JoL - jakbym Ci pokazała wykres z cyklu gdzie zaszłam teraz w ciążę to byś dopiero zgłupiała :-D Od pierwszego dnia cyklu miałam 37.3 i tak mi zostało przez cały cykl i do dzisiaj :-p Bo ja alergik a wtedy miałam reakcję na pięknie koszone trawki :dry:

Najadłam się jak bączek a Karola zmaltretowała mnie żebym ją pokarmiła :-p Ostatnio się z niej straszna przylepa zrobiła :-D
Położę się chyba spać z Karolą :-p Moja mama ma zajrzeć dopiero kole 17 więc zdążymy się wyspać - tzn Karola a ja zostanę skopana :-p

reklama
lanjaa, witaj :-):-):-) widzę, że też celujecie w małą różnicę wieku ;-) &&&&&&&&& za piękne 2 krechy ;-)
Sol, no to teraz już bucham optymizmem :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry