Witam ...
u nas dzisiaj masakra jakaś, a nie pogoda
i humor też nie najlepszy ... dzisiaj 12 DPO i niestety spadek temp :-( liczę na to, że jakiś błąd się wkradł ... w nocy kilka razy wstawałam poprawiać małą, bo kręci piruety po łóżeczku i co rusz któreś odnóże utknie między szczebelkami ...
wiem, że liczy się pierwszy pomiar, ale potem zmierzyłam jeszcze raz i temp podwyższona
dziewczyny mierzące ... myślicie, że jest jeszcze sens kupować test ??? bo jutro rano chciałam robić ...
objawów @ jak na razie brak
Kinga, tekst Filipka rozbrajajacy ;-)
Mama, 100 lat dla Zuzanki !!!!!!!!!!!!!! też mi się łezka zakręciła jak przeczytałam co powiedziała ... piękne to jest, jak dzieciaki czekają na rodzeństwo !!!
a dietę olej !!! i bierz się za wcinanie tortu ;-) odchudzać się bedziesz po porodzie
mi po odstwieniu Zuzu od cyca przybyło 3 kg
ale mam gdzieś ... po co zrzucać kg, jak tak na prawdę czekam na dodatkowe ;-)
Marcepanek, rzeczywiście chudzinka z Ciebie
a brzusiem się nie martw!!! 10 tydz to jeszcze bardzo wcześnie ... a potem i tak w cale nie musi być duży ... mój dobrze po 20 tyg zaczął przypominać ciążowy ...a jak już po terminie chodziłam na KTG, to nie raz patrzyli ma mnie jak na UFO, co się w 6 miesiącu o KTG dopomina ;-)ale miny, jak mówiłam, że to 42 tydz - bezcenne
w stare jeansy do samego końca wchodziłam ... tylko na gumkę zapinałam, bo brakowało ok. 3 cm ;-) a dzidziol w brzuchu nie mały, bo 3600 ...
Sol, nie denerwuj się kochana ... uczelnie to specyficzne miejsca ;-) cokolwiek by ni było, i tak się obronisz na wspaniałą, brzuchatą 5 !!!!!!!!!!
Ewcia, kciuki za jutrzejszą wizytę !!!!!!!!!! Zuzu ma taką pościel w paseczki - tęczowe
śliczna jest ;-)
Monisia, a ile ty po terminie @, bo ja przegapiłam ??? mam koleżankę, której tydzień po test 1 krechę pokazywał, a w ciąży była
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&