reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gratulację dla wszystkich zafasolkowanych :)

Widzę, że i tu dziewczyny na dukanie jesteście, fajno. Ja już drugi raz i oby poszło mi równie dobrze, jak za pierwszym razem, gdy miałam dużo do zrzucenia z powodu kg nabranych na zastrzyku hormonalnym ;/

a ile schudłas za pierwszym razem?? Ja w podobnej sytuacji bo tez wziełam zastrzyk i okrutnie przytyłam.

reklama
Mama, Renna- dziękuję Kochane :))
Dobrze się czuję, dziś już jestem oazą spokoju:tak:
Jeszcze gardełko daje znać, ale jutro jak będę u doktorka, to zapytam czy coś mogę wziąć:tak:

Sol
- nie zazdroszczę sytuacji:no:
Powariowali tam, dzień przed obroną:wściekła/y::wściekła/y:
Ale ja wierzę, że dasz radę, bo Ty zdolniacha jesteś;-) :**

Krzysiu uściskaj Zuzankę i ja z całego serducha życzę jej braciszka Rysia :)

Bunia, moja koleżanka na Dukanie zjada serek wiejski, ma kefir o%, czasem dodaje do serka otręby. Robi sobie w pojemniczek sałatkę: jajko gotowane + tuńczyk i wcina łyżeczką. Dasz radę nawet poza domem... Wytrwałości ci życzę.

Marcepanek ja taki brzuszek jak ty miałam z Karolkiem jeszcze w 12-13 tygodniu. Ważne żeby maluszek się zdrowo rozwijał.

Marylka dużego utargu ci życzę na koniec m-ca.

Sol, nie masz wyjścia jak powtarzać materiał, nawet jakby obrona miała być na koniec września to nic nie stracisz na tej nauce.

Jaewa, dobrej nocki ci życzę :)

pewnie pozapominałam o pozostałych babeczkach, ale każdą ściskam z osobna. Czytam was w ratach bo mam trochę pracy.

LILITH- witaj-pewnie ,ze jedziemy na Dukanie-choc mi od 3 dni waga stoi bo od tyg jestem znow na hormonach i woda sie zatrzymuje-dobrze,ze narazie w gore nie idzie...a Ty masz zamiar do 48 zlecieć:szok:ja tyle mialam w wieku 20 lat a teraz mam 31 lat i 66kg na tylku a marzy mi sie to co przed hormonami czyli 61kg:tak:

RENNA- a co to za zastrzyk po ktorym tak przytylas????matkoooo te hormony!!!!!:crazy:

mama - ja miałam ustalone w czerwcu że będzie 4.09 a tu wyszła niespodzianka że jednak nie :-p Ale z moim promotorem są wieczne problemy z terminami więc z drugiej strony nie powinno mnie to ani dziwić ani denerwować - tyle ze chciałabym mieć już to za sobą a się nie da :dry:
wszystkiego naj dla Zuzi
tort_zamek.jpg

Marcepanek - wyskoczy jeszcze wyskoczy chudzinko :tak: Jeszcze się zdążysz nacieszyć piłeczką :tak:

ewciu - dzień dobry słoneczko w ten deszczowy dzień :-D

lilith, kath, majqa, bunia, renna - dzień dobry :-)

marta - ja nawet pytań nie mam opracowanych bo mi net praktycznie nie działa a nie mam w domu materiałów żeby opracować :-p Zasadniczo na obronę umiem tylko tyle co mam w pracy i o czym pisałam i na tym moja wiedza się kończy :-p a stracić mogę nerwy - jakbyś zobaczyła moje pytania też byś zwątpiła :-D

Jutro siadam do opracowywania pytań bo teściowa zabiera Karolę to sobie na spokojnie będę mogła siąść bo dzisiaj to kij wie jak z tym netem będzie :dry: bo raz jest a 5 min później nie ma przez godzinę :dry: Już się trochę uspokoiłam ale nie do końca. Karola szaleje - już zrobiła jeden obrazek z kuleczek bibuły i jak jej dałam bibułę żeby robiła nowe kuleczki to chwilowo straciła do tego zapał :-D Ale widzę że ją nosi :sorry: Tylko co mam zrobić jak za oknem leje :dry: Maluszek ładnie kopie więc nie mam co się stresować :tak: za to na słodkie mnie ciągnie okrutnie :-D Chyba młody na mnie wymusza bo mu zasmakowały słodycze :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
EWCIA- to dobrze,ze jestes spokojna;-):-)
SOL,ZAPMARTA- dziekuje:tak:;-)
ZAPMARTA- odnosnie Rysia-wczoraj po rozmowie przez tel.z nasza Ewcia Zuza pyta-mamo czy ta ciocia ma dziecko:szok:?? mowie- Zuziu na rączkach jeszcze nie ,ale ma w brzuszku:tak:ciocia Ewa jest w ciąży i za jakis cza bedzie miala dzidziusia na rączkach. a Zuza-jest w ciąży ??tak jak Ty mamo prawda??tez niedlugo bedziemy mieli trzecie dziecko prawda???

no lzy w oczach....

EWCIA- to dobrze,ze jestes spokojna;-):-)
SOL,ZAPMARTA- dziekuje:tak:;-)
ZAPMARTA- odnosnie Rysia-wczoraj po rozmowie przez tel.z nasza Ewcia Zuza pyta-mamo czy ta ciocia ma dziecko:szok:?? mowie- Zuziu na rączkach jeszcze nie ,ale ma w brzuszku:tak:ciocia Ewa jest w ciąży i za jakis cza bedzie miala dzidziusia na rączkach. a Zuza-jest w ciąży ??tak jak Ty mamo prawda??tez niedlugo bedziemy mieli trzecie dziecko prawda???

no lzy w oczach....

No to się poryczałam...

mama depo provera tak sie nazywa ten zastrzyk. Robi masakre z figury!!!!!!!!!!!!!

Sol witaj kochana i nic sie nie przejmuj. Obronisz sie napewno czy teraz czy pózniej to nie wazne :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry