reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Marcepanek niektóre kobitki tak mają że długo brzusio nie wychodzi ale nie przejmuj sie w końcu i on sie pojawi :)

haha nic mi nie mów ja tyle żeczy przygotowałam do wyrzucenia albo oddania ze głowa mała - a jak w szafie sie pusto zrobiło :) i wiecie co sie okazało ??? nie ma co na siebie włożyć :):):):):):):)
MARCEPANEK pojawi się brzusio:tak::tak: Ja podobnie jak MAMA do 20 tygodnia chodziłam w starych dżinsach;-)

MARYLKA ale jak szafa pełna to problem ten sam - nie ma co ubrać:-D:-D:-D

a jeszcze jedno- zanim polegnę.

co tak np. na śniadanie zamiast chlebka? bo wędlinki chude można, ale z czym to jeść? upiec sobie ten chlebek czy można np. te takie chrupkie pieczywko czy coś? bo mnie zastanawia co sobie będe mogła na śniadania zabrać ze sobą do szkoły- zajęcia mam 8-18, więc cos by trzeba było zjeść i wziąć ze sobą, bo w bufecie to raczej gołąbki, schabowy albo bigos oferują

Bunia - ja sobie robiłam do pracy bułki/placki dukanowe z sera białego albo wiejskiego. I to z wędliną i ogórkiem konserwowym (bo on jako przyprawa jest traktowany przeze mnie :-))
Możesz też upiec chleb wg dukana :-)
W fazie z warzywkami kupowałam w bufecie sałatki - tylko nie dodawałam do nich sosów :-)
Da się przeżyć :-p

acha, o to mi właśnie chodziło, bo się zastanawiałam co mogę ze sobą zabrać, a co na zimno nie smakowałoby okrutnie :-D

dam radę- zaczynam od jutra. niestety w sobotę jedziemy na urodziny i ominą mnie ciasta i inne pyszności, ale muszę wkońcu zacząć, bo to będę wiecznie odwlekać. bo teraz urodziny kuzyna, potem brata, potem Grzesia, moje, wesele i tak by się to w nieskończoność ciągło :-p powiedziałam że zaczynam od września, a jutro jest 1 więc najwyższa pora. mam tylko nadzieję, że kupię mąkę kukurydzianą co by sobie ten chlebek piec :-D a jak nie, to sobie już coś wymyślę- będę biegać po szkole z kawałem szynki drobiowej i zagryzać ogórkiem ;-)

miętę wypiłam- lżej mi juz trochę. idę kimać. buziaczki. pewnie jeszcze wlecę, chyba że dłużej pośpię to od razu po małzona pojadę :-******

Ja tak szybko się przywitam bo nie wiem jak długo będę miała net :-(

Dzwoniłam na uczelnie - mój promotor mówił w dziekanacie o obronie ale na koniec września - ona dzisiaj wróciła z urlopu i nic nie wie i bidna skołowana. W piątek będę cokolwiek wiedzieć - czyli dzień przed ew obrona :wściekła/y: Bo mój promotor sobie delikatnie mówiąc w kulki leci :wściekła/y::wściekła/y: A w ogóle to nie wiadomo czy ta poprawka 4 września dla pierwszorocznych wypali bo chyba będzie odwołana. Na wszelki wypadek da dzisiaj dziekanowi moją pracę do recenzji jakby jednak sobota miała wypalić. Ja nie mam jak opracować pytań bo net z vectry w całych Kielcach nie działa od wczoraj :-( Zaczyna się robić piep*** parodia :no::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę was poczytać póki mogę :sorry:

EWCIA- a dziekowac:tak::tak:w imieniu Zuzanki :-D
jak samopoczucie ciężarówko:-D:-D??

BUNIA- ja wczoraj zrobilam sobie te placuszki z tunczykiem-pyyyyycha-sa super i na cieplo i na zimno-zrob-polecam:tak:
moja waga nadal stoi na 66,200 juz 3 dzien-teraz mam pewnosc-przy hormonach juz nie schudne wiecej....dobre i te 4 kg mniej:sorry2:

KATH- pytanko czy do przepisów gdzie jest skrobia urzywa sie skrobii ziemniaczanej????????????????????nie moglam nigdzie dostac az wlecialam do Biedronki i byla skrobia ziemniaczana i taka kupilam-wczoraj zrobiam na niej nalesniki:))

SOL- hejka,no to nieciekawie:((( niezazdroszcze...ja mialam obrone ustaloną na 7.07 i tak sie odbyla...ale wiedzialam o tym duuuzo wczesniej niz Ty bidulko..

Ostatnia edycja:
reklama
Gratulację dla wszystkich zafasolkowanych :)

Widzę, że i tu dziewczyny na dukanie jesteście, fajno. Ja już drugi raz i oby poszło mi równie dobrze, jak za pierwszym razem, gdy miałam dużo do zrzucenia z powodu kg nabranych na zastrzyku hormonalnym ;/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry