reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RENNA- hejka ,pewnie ,ze przyjelam:) fajna z Was rodzinka:*
BUNIA- podaje kroplówke z kawy -może coś da...
NAGAPALMA- witaj slonko kochane,wybawione,fajnie,ze weselicho udane i spoooro ludzi bylo-życze pogody ,zebyscie mogli wyjechac:)

MAJQA- no ja juz mam wszystko pokupowane dla dzieci bo faktycznie kto by pomyslal ,ze w sierpniu bedzie taka pogoda,rodzilam Zuze w sierpniu i byl uuuupal jak smok a teraz-oj zmienia nam sie klimat...

reklama
mama oj, kawke poproszę- u mnie brak. Grześ tak wczoraj gościom kawę zrobił, że nie mam na dziś żeby sobie zrobić i będę bez kawy. bo oczywiście jakie złotki miał to wziął ze sobą, to nawet sobie nie kupię. ale dzis jedziemy na zakupy, to się kawkę kupi. a teraz piję anatola. zaparzyłam też sobie miętę, bo mnie strasznie żołądek boli.

renna - też prawda
mama - myślałam, że zakupię wszystko wczoraj w Krakowie niestety nie udało się i muszę zapierdzielać jeszcze dzisiaj :/
STO LAT DLA ZUZI :):):)

Ostatnia edycja:
NIKA- witaj kchana;-)
MARYLKA- no ja tez wczoraj robilam przebierke w ubraniach u dzieci:tak:

KRAKOWIANKA- ja mialam meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega mdlości caly dzien do 13 tyg ciąży z Domisiem i NIC nie pomagalo-lezalam kiedy moglam a ogolnie bylam zielona od mdlości i nawet wkladalam sobie palce zeby zwymiotowac ,ale nie szlo....wspolczuje...z kolei z Zuza wymiotowalam przez pol ciazy i w 8 m-cu-pamietam jak wylecialam z auta na rondzie i w trawe:sorry2:

NIKA- witaj kchana;-)
MARYLKA- no ja tez wczoraj robilam przebierke w ubraniach u dzieci:tak:

KRAKOWIANKA- ja mialam meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega mdlości caly dzien do 13 tyg ciąży z Domisiem i NIC nie pomagalo-lezalam kiedy moglam a ogolnie bylam zielona od mdlości i nawet wkladalam sobie palce zeby zwymiotowac ,ale nie szlo....wspolczuje...z kolei z Zuza wymiotowalam przez pol ciazy i w 8 m-cu-pamietam jak wylecialam z auta na rondzie i w trawe:sorry2:

To ja bylam pewna ze mdlosci sa tylko do konca I trymestru:szok:

Ale nie jest tak ze z dzieczynka sie gorzej ciaze znosi? Tak chyba kiedys slyszalam..

mamacia faktycznie zuzua ma dzis urodzinki no to życz jej 100 lat od szalonej ciotki maryli :):):):):):):):) i szybkiej informacji o rodzeństwie :) no o Rysiu :)

No to mnie Mama nie podbudowałaś... :p ;) niemniej dziękuję za odpowiedź. :*

Pozostałym też dziękuję za wsparcie. :*

Nagapalma - a wiesz? Na kiwi to mam nawet ochotę, więc zaraz spróbuję się ogarnąć i wyjść na chwilę na zakupy. Tylko muszę najpierw coś przegryźć lekkiego, bo mi słabo... a śniadanie niestety w brzuchu nie poleżało długo. :/

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZUZI!!! BUZIAKI OD NAS!!!

MISIA ja ciążę z Pati przeszłam bezobjawowo:tak::tak: tylko mnie piersi na początku bolały...

MARYLKA ja Nasze ciuchy tu w PL już przebrałam - połowa do oddania, a dziś się borę za ciuchy Pati;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry