reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A może , którejs z Was tez siękiedyś spózniał przez zmianę klimatu i pamieta, czy ja bolał brzuch jak na @ czy nie?????
kilka lat temu jak leciałam z mamą do szwecji do rodzinki to było tuż przed moim terminem@ ale spozniała mi sie i jak juz mnie zaatakowała własnie tam w szewcji to po scianach chodziłam tak mnie brzuch wtedy bolał. masakra.

zanka gratulacje!!!! :)

reklama
Witam się wieczornie!

No, i mieliśmy z M. zagwozdkę... :confused: Ale mamy zamiar obejrzeć jeszcze 2 domy - droższe, ale w lepszym stanie. Kurczę, żałujemy, że ktoś nam sprzątnął tamten dom sprzed nosa, ale tez dobrze, że nie składaliśmy wyższej oferty, bo jednak za dużo tam kasy trzeba wpakować zanim będzie wyglądał jak trzeba... Dziękuję Wam, kochane, za słowa wsparcia! :*:*:*

Tymczasem jeszcze ciut ponad tydzień i będę testować. Oj, tylko, żeby się nie nakręcić... Cierpliwości... :tak:

Tymczasem widzę, że już słodko śpicie - więc dobrej nocki życzę i sama sie zaraz kładę. :tak:

Dobranoc i do jutra!

No, niby moglibyśmy przebić, bo zapas kredytowy mamy spory. Ale doszliśmy do wniosku, ze i tak musielibyśmy kupę kasy wywalić na remont, który jest naprawdę nieodzowny w tym domu. Ta cena, którą zaoferowaliśmy była jak na stan domu dobra. No, ale trafił się ktoś, kto chciał bardziej... Nie wiem... :baffled::crazy::wściekła/y:

Widocznie ten dom nie jest Wam pisany i moze dobrze sie stalo. Znajdziecie cos lepszego na pewno :happy:

Gratuluje nowej fasolki na forum:happy:

Dziewczyny strasznie mnie wysypalo w krostach i na plecach... i na szyji nie moiwac o twarzy. A nie stosowalam zadnych kosmetykow:szok:

Witajcie kochane. Mam neta. Powiem tak.... Może jest trochę dziwnie podłączony ale ważne, ze działa i że go mam. Rozmawiałam z mamą i opowiedziała mi co i jak u was. Pozdrawiam wszystkie i slę buziaki
JULITKA kochana znam twój ból i cierpienie, przykro mi , ze dołączyłaś do Aniołkowych mamusi . Tulę Cię i zapalam (*) dla Twojego Aniołka.
Ja dziś miałam luzacki dzień bo plan zrobiony i odwaliłam trochę prywaty. Zakupki, bank i te sprawy. Co nie znaczy, ze coś zaniedbałam , po prostu nie musiałam robic nic ponad plan.
W tym miesiącu owulki albo nie było albo była wtedy jak nie było przytulanek bo jedynie wtedy brzuch mnie bolał.... Mam z tego powodu Dolinę i jestem zła na cały świat.
Mam nadzieję, ze jutro juz net się nie spiep... i będe mogła z wami poklikać.

Witajcie Kochane,

Ostatnio troche Was zaniedbuje ale nie mam zbytnio czasu przebywac na forum:zawstydzona/y:
Szukamy domu na wynajem a taki jaki chcemy jest trudno dostac bo chetnych nie brakuje:crazy::angry:
Chcialam sie tylko zameldowac ze zyje i ze u mnie wszystko ok.
Gratuluje nowych fasolek na forum:tak:
Julitka bardzo mi przykro:-(
Nie nadrabialam Kochane tylko na szybko pobieznie pare stron.
Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze:tak:
Sciskam Was i bede podczytywac w wolnym czasie:happy:
Jak juz sie wszystko pouklada wracam do Was:-p
Buziam Kochane :*

Zobacz załącznik 279518
czesc dziewczyny !!!
Wesele troche sie przeciągnęło, jeszcze na takim nie byłam poprawiny do 22 z zespołem i kamerą, wytańczyłam się za wszystkie czasy. Gości było mnóstwo, około 140 osób ... Wróciliśmy wczoraj wieczorem, a od dzis mam urlop razem z Marcelem, prawda, ze piękna pogodę sobie wybraliśmy ? heh ... Chyba nici z Gubałówki, moze na łikend się wypogodzi, to pojedziemy, M ciągnie mnie do lasu na grzyby, zjem śniadanko i mooooooooże pójdę .... Idę nadrabiac, bo cos mi się o ucho obiło, że ktoś zafasolkował ? .... A gdyby, któraś juz wstała, to poproszę o skrót z łikendu, bo pewnie milion stron zapisałyście ...

quote_icon.png
Napisał ewcia3004

Obiecałam więc jestem...:-D:-D:-D:-D:-D

Udało się:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

gratulacje najserdeczniejsze !!!

Ostatnia edycja:
A wszyscy jeszcze śpią? Dziewczyny nie poznaję Was :-)
Ja się tylko witam i zagłębiam się w pracę.
Dziś nie będzie dobry dzień :-( Nie w taką pogodę :-(

Hej dziewczyny :):)
jaewa super że żyjesz kobitko :) i rozumiemy i piękny avatarek :)

kurna nie ma to jak sie uswinić pomidorem z samego rana wrrrrr będe pięknie wyglądać :)

Kochane, nie nadrobię Was. Ale wiedzcie, że o Was wszystkich ciepło myślę i trzymam kciuki za wszystkie staraczki. :*

Ja wczoraj przez cały dzień polegiwałam, bo bardzo mi było słabo i mnie mdliło. Na chwilę tylko wyszłam z domu do najbliższego sklepu. Przez pół nocy mnie mdliło, przez resztę rzygało... Ja nie chcę narzekać :( bo ciąża to najcudowniejszy stan na świecie :D ale dziś mam po prostu kryzys. Cały czas mi niedobrze. :( Nie wiem już nawet, co zjeść, żeby mi chociaż trochę ulżyło.

reklama
krakowianka - oj kurcze bardzo mi przykro, ze Cię aż tak muli, naprawde nie wiem jak pomóc, słyszałam cos o imbirze i o kiwi, ponoc kiwi jest dobre na mdłości ... moze spróbuj ... Pij sobie siemię lniane od czasu do czasu, to złagodzi trochę brzuszek po wymiotach ... A jesli będzie naprawde zle, to idz do lekarza, przepisze ci coś na mdłości. Takie dłuższe mdłości mogą się skonczyc odwodnieniem, ale mam nadzieje, że szybciutko Ci przejdzie, moze to "chwilowe "

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry