reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane, nie nadrobię Was. Ale wiedzcie, że o Was wszystkich ciepło myślę i trzymam kciuki za wszystkie staraczki. :*

Ja wczoraj przez cały dzień polegiwałam, bo bardzo mi było słabo i mnie mdliło. Na chwilę tylko wyszłam z domu do najbliższego sklepu. Przez pół nocy mnie mdliło, przez resztę rzygało... Ja nie chcę narzekać :( bo ciąża to najcudowniejszy stan na świecie :D ale dziś mam po prostu kryzys. Cały czas mi niedobrze. :( Nie wiem już nawet, co zjeść, żeby mi chociaż trochę ulżyło.

Dbaj o siebie:tak:

Ja dzisiaj mam przekichany dzien... Wczesnije do pracy a jak wroce do nauki 60 stron skryptu z doktryn polityczno prawnych na 14.... Masakra...:-(

reklama
Dzień dobry:-) Choć nie wiem czy taki dobry - u mnie od rana leje jak z cebra i ogólnie pogoda jest do bani:no:

KRAKOWIANKA ja nie pomogę bo nie wiem co to ciążowe mdłości - nie miałam...
Mam nadzieję że Ci przejdą i będziesz się cieszyć urokami ciązy:tak:

MARYLKA mega utargu:-):-):-)

NAGAPALMA zapowiadają że od czwartku poprawa pogody to może Gubałówka wypali;-) Ja pomimo takiej pogody i tak sobie odpoczywam;-)

witam sie z rana i ja-dopiero net mi sie laskawie odpalil:crazy:jak ktoregos dnia walne o podloge to...:sorry2:

no dobra dość nerwów-witam wszystkie ktore juz sa aktywne bo naet nie wiem kto-nie nadrabialam tylko ciesze sie ,ze moge sie przywitac;-)
miala dzis byc u mnie Fleur bo jest juz w PL ale kolo Poznania przejezdzali o 5 rano wiec nie wlecą....

u mnie pogoda pod psem:baffled:

witam i ja

bez humoru, bez weny, w paskudnym nastroju i z deszczem za oknem, co nie nastraja wesoło

ogólnie jest do bani, jestem niewyspana- nie będę wam tu marudzić. spadam się "prostować" bo z takim nastrojem to tylko z okna skakać.

Witam i ja :)
Wstałam z bólem głowy a pogoda za oknem:angry::wściekła/y:

mama - za testy zapłaciłam 13 zł + koszty 8 zł

mam jechać dzieciakom pantofle kupić i nie wiem jak to wykonam przy takiej pogodzie :/

I ja sie witam w ten wtoreczek który u mnie zapowiada sie pięknie!!!!!
Słoneczko za oknem pranko schnie jak ta lala !!!!!

No ja dziewczyny u Was??
bunia jutro bedzie lepiej :)
mama to miło ze przyjełas zaproszonko :)

I ja sie witam w ten wtoreczek który u mnie zapowiada sie pięknie!!!!!
Słoneczko za oknem pranko schnie jak ta lala !!!!!

No ja dziewczyny u Was??
bunia jutro bedzie lepiej :)
mama to miło ze przyjełas zaproszonko :)

jak ja Ci zazdroszczę takiej pogody!!! Dzieciakom się nudzi i dają w kość :/

nika dzieki :)
mama no mnie też mój net ostatnio nieźle wkurzał :)

ja wczoraj zrobiłam już porządki w swojej szafie dzis będe robić w kamila letnie rzeczy zrobiły wymarsz do pokoju obok a jesienno zimowe musiałam przeprosić :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry