reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
misia - bo toxo nie jest refundowanym badaniem więc nie miała obowiązku Ci go zlecać chyba że prywatnie. Już kiedyś wklejałam listę refundowanych przez NFZ badań - cała reszta jest płatna i lekarz nie ma obowiązku cię o nich informować chociaż powinien powiedzieć ze są zalecane ale płatne :tak:

mama - no raczej niestety tak a udało mi się dodzwonić do działu nauczania - oni nic nie wiedzą - proszę dzwonić jutro do dziekanatu. Coś mi się zdaje że jutro po koleżance niechcący pojadę :sorry: Ale mogła chociaż idąc na urlop zostawić jakąś kartkę czy ta obrona jest czy nie :wściekłą/y: a tu nikt nic kuźwa przez miesiąc nie wie :no:

reklama
MAMA mam nadzieję że Mu szybko przejdzie:tak::tak: Ta pogoda też jest niesprzyjająca...

SOL w kulki sobie lecą na tej uczelni... I nawzajem miłego dnia;-)

U nas własnie zaczął padać deszcz:baffled: Ta pogoda jest masakryczna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj faktycznie przy poniedziałku taka cisza na forum to nic dobrego nie wrózy :)

Humory jakies wisielcze no co z Wami kochane!!!!!!!!!!!!!!

Cieszmy sie tym co mamy!!!!!

mama nasmaruj Domiego vickiem na noc moze to cos pomoze bo syrop prawoslazowy to tak srednio pomaga o ile wogóle :)

MARYLKO- kochana Marylko-teraz ja Ci przypomne-WRZESIEŃ CORAZ BLIZEJ:tak:;-);-):-)prosze podaje Ci reke i wychodzimy z dolka...
u mnie tez pada:baffled::baffled:

MAGGY- a bardzo prosze-woda juz wstawiona ,zaraz bedzie herbatka:tak:

ZAPMARTA- witaj-taka pogoda ,ze kazdy dzis ma wolniejsze ruchy:laugh2:

RENNA- helooo:tak:

MAJQA- jak tam @-juz sie konczy???

kończy wredna :)
zakupiłam na allegro 10 testów owulacyjnych + 3 ciążowe i zabieram się za mierzenie temperatury i obserwacje :tak:
w sierpniu zdałam się na spontan i niestety nie udało się

tak bardzo chciałabym dać mężowi synka i nie wiem czy wierzyć w te chińskie kalendarze? Wg niego w sierpniu i we wrześniu ma być syn a potem do końca roku córa. Wiem może to śmieszne ale "tonący brzytwy się chwyta"

czesc kochane :) właśnie robie obiadek .... troche mi sie późno wstało:p:p:p po obiadku jade do koleżanek z byłej pracki na pogaduszki :) a co tam u was??

Witam was wszystkie :)

Aguś
za 2,5 tyg juz moze bedziesz wiedziec co tam masz w bzruchu :) ja mam nadzieje ze w przyszły piątek ale zobaczymy a ciekawa jestem jak diabli

idę trochę poczytac co tam u Was

no to sobie posprzątałam. ale oczywiście ciuchy dalej leżą- nie mam ochoty się nimi dzisiaj bawić

dostałam smska od nowych opiekunów kociątek- maluchy nazywają się Brutus i Kleo ten kocurek- mój ulubieniec, to Brutusek. szczerze powiem że sami chcieliśmy go tak nazwać, jakby oni go nie wybrali i by został z nami. maluchy mają się dobrze, dużo śpią i jedzą. mają swój koszyk do spania. ale mi się trafił dobry domek dla maluszków.
jeszcze te 2 czekają- może dziś wkońcu znajomi po nie przyjdą.

brzuch mnie dalej boli... i żołądek daje czadu. jest wszystko takk jak zawsze w określonym dniu cyklu, więc czekam na @ i już całkiem na luz wrzucam. skupię się na poszukiwaniu pracy- może jak coś wreszcie znajdę to maluszek zagości mi pod serduszkiem, bo poczuje, że będzie się miał lepiej. nie jest to konieczne - ta moja praca, wolałabym już maleństwo, ale skoro go nie ma i widać mu sie nie spieszy, to chcę mieć pracę, żeby dziecku móc kupować to, co będę chciała a nie tylko to, co trzeba

a humory faktycznie wisielcze- chyba wszędzie taka pogoda daremna, że aż wampiryczna...

Hej sorbuś - nioo mam nadzieje ze sie dowiem .... jezu ale to leci ...... łoooo to ja trzymam kciukaski za to żebyś sie dowiedziała ...... a wiesz jaka ja jestem ciekawa szok..... tyle czekania ..... mam nadzieje ze nie walnie mi psikusa i nie odwróci sie do mamy dupką :)
Renna - witaj :) nioo mam tylko mały kłopot budzę sie o 4 rano i męcze sie z zaśnięciem .... wiec potem jak zasne to nie idzie wstać ..... czuje sie super :):)

reklama
szczęśliwa ja trzymam kciukaski, żeby twoje dziecię było bezwstydne i na dzień dobry na usg pokazało co ma między nóżkami

sorbuś tobie też, a niech maluchy przybiorą pozycję w rozkroku, co już będziecie wiedziały kogo nosicie pod serduszkiem

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry