reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W takim razie trzymam kciuki najpierw za II wielkie, grube kreski (albo nawet ledwo widoczne ale II) a jeśli tfu tfu nie będzie, to za szybką @, bo jednak gdy nie ma fasolki i @ potrafi ucieszyć ;-)

Znalazłam swój stary test ciążowy sprzed 11 lat :-) Dwie kreski nadal bardzo dobrze widoczne ;-) czemu na drugi raz trzeba tyle czekać, ech...

reklama
witam po dlugiej przerwie was wszystkie:-)

nie nadrobie was bo prawie dwa tyg mnie nie bylo. dzis przyjechalam odwiedzic rodzicow a tam gdzie teraz mieszkam nie mam dostepu do neta :-(

co tam u was slychac? jakis skrot moze??

Hope- II nie będzie na pewno:-D:-D
K. kupił mi test elektroniczny gdzie wychodzi + bądź -:-p

ehh... ale bym chciała +... :)))))))))))

Chacha Ewcia co za rewolucja techniczna ;-) :-) W takim razie trzymam kciuki za ... plusa!
Chociaż są wyniki, gdzie plus akurat nic dobrego nie wróży ;-) Ale nie tym razem. Oj ja nie mogłabym mieć takiego sprzętu w domu, sprawdzałabym codziennie czy już jestem czy nie, chachacha ;-)

Chacha Ewcia co za rewolucja techniczna ;-) :-) W takim razie trzymam kciuki za ... plusa!
Chociaż są wyniki, gdzie plus akurat nic dobrego nie wróży ;-) Ale nie tym razem. Oj ja nie mogłabym mieć takiego sprzętu w domu, sprawdzałabym codziennie czy już jestem czy nie, chachacha ;-)

hahaha:-D:-D
ale to jest jednorazowego użytku;-)
więc czeka sobie...:tak:

Uff, jednak ktoś pomyślał o zapędzie kobiet do testowania ;-) Zaraz zapytam wujka google co to za test, ciekawość ;-) Wystarczy, że termometry molestujemy codziennie :p

Edit

Sprawdziłam :-) Fajny gadżecik a ile może dać radości ;-) Idę do TZ, potulać, miłego wieczoru i dobrej nocy życzę, a potem fasolek, fasolek a tym co czekają @ :-) Papa :-)

Ostatnia edycja:
halo :D
moja kicia chora-dostała 4 zastrzyki jutro powtórka. echh

Dla tych co chcą sprawdzić sobie ten kalendarz chiński Komu Ch

co się dzieje że non stop mi to wyskakuje,nie mam zaznaczonego jako cytowane a za każdym razem jak odpisuje na post to nie wyświetla się moja wypowiedż tylko to [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"]

no więc powiem Wam że ja kiedyś widziałam na allegro test ciążowy wielokrotnego użytku ale teraz szukam i szukam i nie widze...
wtedy uzywany kosztował ok.200zł a nowy 500zł
jak znajde to wrzuce Wam linka

a zobaczcie co znalazłam jeszcze http://www.tuning-pc.pl/newsy/akcesoria-usb/91-test-ciazowy-na-usb.html

znalazłam owulacyjny monitor http://allegro.pl/item1081254013_poczecie_w_120_clearblue_easy_fertility_monitor.html

Ostatnia edycja:
ewcia ty na dzisiaj miałaś termin@ ?? tylko jutro przypatrz się dobrze żebyś dostrzegła tego plusa, takie cuda już wymyślają, chociaż może i lepiej bo czasem dwie kreski mogą się zlać w jedną jak się za długo patrzy, a taki plus to ewidentnie widoczny będzie. Kciuki zaciśnięte

Hope- no jednak ktoś pomyslał... :)))
Ja to chyba bym testowała 3x dziennie hahaha :)))

Ja lecę się wykąpać i do mężusia. pa Babeczki :***

edit:

Margolcia- teoretycznie tak- na dzisiaj :))
praktycznie miewam i 31 dniowe cykle, ale to wtedy owu mam między 15-17 dc
a teraz miałam w 13... więc powinna już być...

reklama
Weszłam na ten kalendarz chiński tak z ciekawości zobaczyć i przetestowałam koleżankę (siebie jeszcze nie mogę) i ni w ząb nie wychodzi syn. Z kalendarza wyszło, że miała jej się urodzić córa. Ciekawe no nie??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry