^margolcia^
Fanka BB :)
sawi normalni padłam ze śmiechu jak zobaczyłam taki test z usb
ewcia kolorowych snów!!
ewcia kolorowych snów!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja też szoku doznałam,co za kit nieesawi normalni padłam ze śmiechu jak zobaczyłam taki test z usb
ewcia kolorowych snów!!
a mierzysz tempkę??prowadzisz wykres??Dzieki dziewczyny za powitanie i przygarniecie mnie.Ewci i Monisi życze jutro powodzenia na testowaniu.my z mezem marzymy o córci.chociaż jak nam się tak wlecze z tym ciążeniem to powoli zaczyna nam być obojętna płeć dziecka.oby sie w koncu udalo.ja mam dzis 20 dzien cyklu i totalnie nie wiem w jakiej fazie jestem.cykle mam w miare regularnie -mieszcze sie w przedzialach 27-31 dni, zawsze czulam owulacje a tym razem nie.nie czuje sie tez na zblizający okres.wiec ten cykl jest dla mnie wielka zagadka.
no więc tak....Nie mierze temperatury i nie robie wykresów.przed braniem tabletek anty zawsze czułam ból okołoowulacyjny, tak b. ze myślalam że jajniki mi wyleca.mialam b.bolesne okresy .w pewnym momencie nie wytrzymałam fizycznie i psychicznie tych cykli wiec zglosilam sie do ginekologa po pomoc.lekarka przepisala mi tabletki anty.bralam je nie cale 7 lat.bardzo mi pomogly. w grudniu 2009 r. przestalam je brac z mysla o zaciazeniu.balam sie przejsc na swoje naturalne cykle.ale milo sie zaskoczylam- cykle mam regularne, czuje bol okoloowulacyjny (z wyjatkiem tego cyklu), na podstawie tego obliczam sobie co do dnia miesiaczke i przez ostatnie 8 miesiecy mi sie to sprawdzalo.okresy mam bezbolesne, krotkie, slabe.wszystko niby ok ale cos w ciaze nie moge zajsc.
Myslalam zeby mierzyc temp. tylko że chcialam podejsc troche do tego na luzie.za b. sie spinam i zaczelam kazdy okres b. przezywac. a jak zaczne mierzyc temp.to za b. mnie to pochlonie.
Sawi a jak dlugo Ty sie starasz?ile masz lat?