reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewcia wiec jak nie ma jest dobrze w razie czego przeczytaj pod moim suwaczkim tekst a zobaczysz ,ze bedzie dzidzi &&&&&&&&
Szczesliwa a jak u Ciebie wiesz co do płci dzidzi ??
Monisia za jutrzejsze dwie krechy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja dzis łaziłam 4 godz po sklepach i w akcje desparacji zakupiłam kreacje wprawdzie nie taka jaką chciałam ale jak to mowia z braku laku .........

Monisia- o to w takim razie i za Ciebie &&&&

Fleur- hahaha:-D:-D ja się przypadkiem zastanawiam czy
ja to ciąży urojonej nie mam:-D:-D

EWCIA - ja miałam dostac 2 dni temu... w dzień spodziewanej zrobiłam i niby jedna krecha, ale mój mąż mówi ze widzi drugą, ale ja muszę zrobić drugi test dla pewności...wg mnie to niestety tylko zaciek po moczu...

Ostatnia edycja:
Monisia- zapewne mąż bardzo by chciał:tak:
u mnie K. stwierdził, że mam taki inny brzuch:sorry2:

o której jutro robisz?
ja po 7:-p

SZCZESLIWA - czy jak nie dostałaś @ to brzuch cie normalnie bolał jak na @ czy nie????
EWCIA - ja pewnie tez nie wytrzymam i tak w tych godzinach zrobię!!!!

ja osobiście nie jestem na związkami partnerskimi i sama nie mogłabym żyć w takim dlatego jestem mężatką,takie mam poglądy.znam bardzo dużo związków bez ślubu i niestety ale to do niczego dobrego nie prowadzi,w takim związku parterzy nie poczuwają się do odpowiedzialności za rodzine (a w małżeństwie jest inaczej) no i później przy rozstaniu są o dużo większe problemy z majątkiem..a w małżeństwie to zawsze sąd rozstrzygnie, pisze to na przykładach a nie z palca wyssane...napewno tez zdarzają się takie zwiazki idealne i do końca życia ale ja bynajmniej takich nie znam...jeden taki przykład znam ale po 20 latach wzięli mimo wszystko ślub...ale mieli w tym konkretny cel!!! dla mnie to są zdzercy naszych podatków,bo żyją bez slubu korzystają z pomocy PAństwa (czyli Nas podatników) a jak już dzieci dorosłe i nie ma z czego wyciągnąć kasy to wtedy legalizują związek,straszne to ale prawdziwe,i wiele tak par robi.
ja wychowałam sie na wsi i mam inne poglądy.
ślub to dla mnie świętość...a życie bez ślubu to grzech!!!
ale to moje zdanie ....

I widzisz na tym polega różnica, katolicy są naszym kraju grupą uprzywilejowaną, a podobno żyjemy w Państwie demokratycznym. A żyjemy w zacofanym. Ja jestem rozwódką i twoja teoria w moim przypadku się nie sprawdziła. Mam ciocię, która żyje w związku partnerskim 35 lat i są szczęśliwi i ślubu nie planują. Nie ma reguły.

Witam się wieczorową porą tak przy okazji :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry