reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama biedny Domi :-( pewnie ciężka noc was czeka :-(
Pamiętam ,że ostatni raz mój mały jak był chory miał ropne zapalenie gardła ,że smarkał ropą i oczka ropiały mu strasznie i temp 40'C myślałam ,że umrę widząc jak cierpi :-( Chore dziecko to najgorsze co może być :-(
krakowianko ty pewnie dwa tygodnie po mnie urodzisz :-)
pysiu witaj

reklama
Hej kochanae zniknęłam bo była u mnie sister. Teraz zbieram się na spotkanie z koleżanką..
Marcepanku trzymam za ciebie &&&&&&&&& oby było dobrze
mama pisałam już, ze teraz wracam do normalnego jedzenia , nie jem tylko słodyczy , ziemniaków i chleba jasnego, w ogóle jem go kromke dziennie. Jem też dalej wszystko odtłuszczone i duszone lub gotowane nie smażone. Nie sole , juz sie przyzwyczaiłam. Zobaczę co dalej będzie. Na czas staranek odpuszczam. Powiem tryle , moje zywienie dla niejednych to dieta. Przeważaja owoce , warzywa i nabiał.
No jade bo niby blisko ale nie chce się spóźnić.Do potem

sol - masaż swietna sprawa, mam nadziej, ze Ci ulży ...
mama krakowianka pysia majqa - witajcie wieczorem ( prawie )
marcepanku - moja mama urodziła się 25.03 jest zodiakalnym BARANKIEM i to fajna kobita
wisienko - a po Ty jakąś dietę stosujesz , przecie laska jesteś ... ?

majqa oby oby ;-)
Wisienko dziękuje kochana jesteś ;-) niektórzy lubią owocki i warzywa tak jak ja np. No ale ja lubię też zjeść coś konkretnego :-)
A opowiem dla rozładowania atmosfery fajny tekst :
Maż z żona w ciąży w sklepie robią zakupy. W pewnym momencie żonie wody odeszły. Mąż pyta i co teraz? Robimy dalej zakupy :-) To jest na faktach i aż nie mogłam ze śmiechu myślałam ,że się posikam :-)
nagapalma baranki są czasem uparte ,ale co tam mi to wszystko jedno :-)

Ostatnia edycja:
pysia szczerość rozbrajająca ;-)
A ja w 9tc wyglądam tak samo ważę tyle samo ,no może jedynie biust jest pełniejszy wreszcie :-)
A gin się pytał czy schudłam czy mu się wydaję :-) ogólnie podobno jestem pierwszą kobietą w ciąży u której nie widać tego ;-)

reklama
Marcepanek to nic tylko się cieszyć że wyglądasz jakbyś w ciąży nie byla chyba, że Ci później brzuchol wywali ;-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry