reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia czyżby coś było na rzeczy ???;-):tak:

Sorki dziewczyny żę nie odpisuje wszystkim ale nie mam kiedy nadrabiać a same wicie ze wystarczy 3 godzinki i klepniecie 10 stron ;-):-D

reklama
witam nowe staraczki
klaudusia - &&&&&&&&& kciuki za II
a ja się zastanawiam czy nie zatestować jednak jutro a nie w czwartek - jestem już strasznie ciekawa choć pewnie będzię I

Ja sie żegnam na dzisiaj!!!!! Musze zaraz leciec po moja kruszyne do przedszkola a pózniej J wraca i komp jego :) Miłego wieczorku wszystkim zycze i nie nadrukujcie za duzo coby jutro mozna było nadrobic spokojnie :) Buziaki kofaniuetkie!!!!!!

wiem rozumiem ja też tak miałam i 2 tyg po pozytywnym teście owulacyjnym wciąż test ciążowy był negatywny byłam bardzo rozczarowana odpuściłam na kilka tygodni i moze ze dwa i kolejny był juz pozytywny wiec moze lepiej zaczekaj bo sie niepotrzebnie rozczarujesz ;-)

pa renna

cześć laseczki!!!! Witam się po przerwie prawie 2tygodniowej :szok::szok::szok:

co tam u Was słychować??? Mam nadzieję, że wszystko jest w najlepszym porządeczku :tak:
W Szklarskiej Porębie było super, połaziliśmy sobie po górkach, trochę pozwiedzaliśmy, zdjęc narobiłam, widoki przepiękne, pogoda w kratkę - jak to w górach, ale i tak się cieszę ze choć na weckend sobie odsapnęliśmy.
pozzniej tydzień nad morzem, jodu się nawdychałam, ruchome wydmy złaziłam ;-) także wysiłek fizyczny był. Pogoda niestety też w kratę - 3 dni do d... 3 słonka, cosik tam słonka łapnęłam, ale zbytnio się nie opalalam, bo mi niewskazane.

Nawet nie próbuję nadrabiać bo to niewykonalne... :no::crazy:
buziakiiiii :-)

witam i ja... czuje sie jakaś zmęczona dziś i to chyba przez pogode... nic mi sie nie chce i pje sobie herbatke z cytryną...
mama mam nadzieje, że Domisiowi szybko przejdzie choróbsko...
sorbek alez ja Cie dawno nie widziałam... czujesz już kopnaiki jakieś?
myślę o Was wszystkich ciepło i trzymam kciuki za pozytywne testy bo wiem, że to już lada dzień zacznie sie testowanie...
wisienka a ta Twoja @ niech już idzie precz...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry