- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Wiolka, jak to którędy, przez Mozambik wiesz...
Wiem, że Wawę chcemy ominąć, bo tam wiecznie korki, ale dokładniejszej trasy jeszcze nie znam, muszę oblukać w necie gdzie roboty drogowe, objazdy itp.
Groszek, witaj i rozgość się... mam nadzieję, że Ci sie uda w niedługim czasie :-)
Wiem, że Wawę chcemy ominąć, bo tam wiecznie korki, ale dokładniejszej trasy jeszcze nie znam, muszę oblukać w necie gdzie roboty drogowe, objazdy itp.
Groszek, witaj i rozgość się... mam nadzieję, że Ci sie uda w niedługim czasie :-)
cześć jestem Marta mam 22 lata właśnie zaczynamy się starć o dziecko mam nadzieje ze się uda
Witaj kochana wśród staraczek...
Wiolka, jak to którędy, przez Mozambik wiesz...
Bo wiesz...
ja tak pacze, to będziesz przejeżdżała chyba jakoś niedaleko mnie ;-)
NIKA 100 LAT!!!!
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Nika, dziś pracuję w domu ;-)
Wiola, w drodze do Zakopca to raczej nie zahaczę o Ciebie, bo najprawdopodobniej bijemy do Danusi, ale i to niepewne, bo zniechęcają Nas te godziny jazdy (10-12h), ale z powrotem....kto wie...zależy jak z czasem będziemy stali...mam fona do Ciebie, to w razie co będę dryndać i Cię nawiedzimy na chwilkę chociaż ;-)
Wiola, w drodze do Zakopca to raczej nie zahaczę o Ciebie, bo najprawdopodobniej bijemy do Danusi, ale i to niepewne, bo zniechęcają Nas te godziny jazdy (10-12h), ale z powrotem....kto wie...zależy jak z czasem będziemy stali...mam fona do Ciebie, to w razie co będę dryndać i Cię nawiedzimy na chwilkę chociaż ;-)
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
bajDziewuszki ja powoli bede mykac....Wezme prysznic na szybko i przed spaniem moze mi S zadzwoni
Zycze Wam milego dnia gadulki i do jutra papa :*
Nie nie robiłam,nie chciało mi się...ale może w weekend męża na kuszę to zrobiAga.kk,[/B] robiłaś w końcu te placki????
Podobno w weekend mąż zabiera mnie do restauracji w jakiej jeszcze nigdy nie byłam i nie wiem skąd u niego ten pomysł.Będę musiała w piątek kupić sobie jakiś łaszek na wyjście
nika32
Fanka BB :)
To przynajmniej możesz być z nami
V-JOLKA dzięki:-)
ZAPRASZAM SERDECZNIE...
Ja wybieram się do Marty, ale miała dać znać jak już będzie w PL z chłopakami i jak na razie cisza...
ewelina28
Dum Spiro Spero...
To przynajmniej możesz być z nami
V-JOLKA dzięki:-)
Mogę...choc powinnam działać z papierami, ale co tam, zdążę zrobić ;-)
Aga, namów małża niech trze , oooo to romantyczny wypadzik się szykuje ;-)
Wiola, ja też pisałam do Marci, ale sie nie odzywa.........
reklama
maryla86
Fanka BB :)
kobitko tez musisz sobie zrobić bloga będe podziwiac twoje cuda i mam nadzieje że i od Ciebie coś zamówie jak mi dziecie podrośnie ja musze swojego uzupełnić zdjecia porobione ale sa w domu i nie mam jak uzupełnić blogaŻeby nie było, że sie chwalę i robię sobei reklamę, ale ja mam ubranka od 3 lat ;-)
Ewelinka...
a którędy wy do tego Zakopca prujecie???
zapraszam i rozgość siecześć jestem Marta mam 22 lata właśnie zaczynamy się starć o dziecko mam nadzieje ze się uda
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: