reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiolka, jak to którędy, przez Mozambik wiesz... :-D :-D :-D
Wiem, że Wawę chcemy ominąć, bo tam wiecznie korki, ale dokładniejszej trasy jeszcze nie znam, muszę oblukać w necie gdzie roboty drogowe, objazdy itp.

Groszek, witaj i rozgość się... mam nadzieję, że Ci sie uda w niedługim czasie :-)

cześć jestem Marta mam 22 lata właśnie zaczynamy się starć o dziecko mam nadzieje ze się uda

Witaj kochana wśród staraczek...

Wiolka, jak to którędy, przez Mozambik wiesz... :-D :-D :-D
Wiem, że Wawę chcemy ominąć, bo tam wiecznie korki, ale dokładniejszej trasy jeszcze nie znam, muszę oblukać w necie gdzie roboty drogowe, objazdy itp.

Groszek, witaj i rozgość się... mam nadzieję, że Ci sie uda w niedługim czasie :-)

Bo wiesz...
ja tak pacze, to będziesz przejeżdżała chyba jakoś niedaleko mnie ;-)

NIKA 100 LAT!!!!

Nika, dziś pracuję w domu ;-)

Wiola
, w drodze do Zakopca to raczej nie zahaczę o Ciebie, bo najprawdopodobniej bijemy do Danusi, ale i to niepewne, bo zniechęcają Nas te godziny jazdy (10-12h), ale z powrotem....kto wie...zależy jak z czasem będziemy stali...mam fona do Ciebie, to w razie co będę dryndać i Cię nawiedzimy na chwilkę chociaż ;-)

Dziewuszki ja powoli bede mykac....Wezme prysznic na szybko i przed spaniem moze mi S zadzwoni :)
Zycze Wam milego dnia gadulki i do jutra :) papa :*
baj:)
Aga.kk,[/B] robiłaś w końcu te placki???? :-D
Nie nie robiłam,nie chciało mi się...ale może w weekend męża na kuszę to zrobi :-D

Podobno w weekend mąż zabiera mnie do restauracji w jakiej jeszcze nigdy nie byłam :szok: i nie wiem skąd u niego ten pomysł.Będę musiała w piątek kupić sobie jakiś łaszek na wyjście :-D

Nika, dziś pracuję w domu ;-)

Wiola
, w drodze do Zakopca to raczej nie zahaczę o Ciebie, bo najprawdopodobniej bijemy do Danusi, ale i to niepewne, bo zniechęcają Nas te godziny jazdy (10-12h), ale z powrotem....kto wie...zależy jak z czasem będziemy stali...mam fona do Ciebie, to w razie co będę dryndać i Cię nawiedzimy na chwilkę chociaż ;-)

ZAPRASZAM SERDECZNIE...
Ja wybieram się do Marty, ale miała dać znać jak już będzie w PL z chłopakami i jak na razie cisza...

reklama
Żeby nie było, że sie chwalę i robię sobei reklamę, ale ja mam ubranka od 3 lat ;-)
:-D

Ewelinka...
a którędy wy do tego Zakopca prujecie???
kobitko tez musisz sobie zrobić bloga będe podziwiac twoje cuda :) i mam nadzieje że i od Ciebie coś zamówie jak mi dziecie podrośnie :) ja musze swojego uzupełnić zdjecia porobione ale sa w domu i nie mam jak uzupełnić bloga :(

cześć jestem Marta mam 22 lata właśnie zaczynamy się starć o dziecko mam nadzieje ze się uda
zapraszam :) i rozgość sie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry