reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nagapalma hello!a okazja u mamy jest taka,że jutro ma rocznicę ślubu,zresztą ja też i to tą samą:-D
mama heh,ale jaja z tą Twoją @:szok:,ale może to dobrze,wszytsko się ładnie ureguluje,endo się pogrubi i będą dobre warunki dla fasolki:tak::-).to niezła imprezka się szykuje:-),sami czy ktoś będzie????my z moimi rodzicami poświętowaliśmy w piątek,a jutro teście nas nawiedzą:baffled:.jakieś ciacho kupie i tyle...

reklama
BIBINKA- na szczescie nie sami...swoje wyplakalam w srode po telefonie mamy ,ze Oni,siostra z mezem i Julka i moi bracia i babcia nie przyjada bo cos tam,cos tam-nie chce mi sie juz o tym pisac,ale mamy przyjaciól na ktorych mozna liczyc i bedzie 1 malżeństwo-odchowali juz synów;-)i jeszcze jedno malżeństwo z 2 dzieci chlopiec 5 lat dziewczynka 7 lat wiec bedzie si-6 doroslych i 4 dzieci:tak:
a moja @ normalnie szaleje....
a Ty masz tesciów dzis??:sorry2::dry:jetem z Tobą;-)kartka doszla???bo do Marylki doszla:tak:;-)

Ło ho ho , mama - no to jutro bedziemy Ci zyczyć, ale ja juz gratuluje wytrwałości - hehe ! Udanej imprezy oczywiscie, pewnie w gronie rodzinnym ... @ skonczony, zaczynamy starania pełną paraod dzis co dwa dni, tylko, ze znowu mnie brzuch i jelitka naginają i zasik mam leki, a po urlopie za ok miesiąc będę miałą gastroskopię ... wrrrr! I aż się boję bobosexów, bo nie wiem czy dobrze robie, ale zdtugiej strony żołąd i jelita bolą mnie już od roku ponad, więc to juz chyba bez różnicy. Moja mama twierdzi, ze w ciąży mi wszystko przejdzie, może śmieszne się wydać, ale znam wiele kobiet, którym w ciąży różne dziadostwa ustąpiły, a raczej na czas ciązy, ponoc psychika ludzka może wiele zdziałać. Musze byc dobrej mysli !
bibinka - dobry !

mama no to faktycznie,przykro mi:-(.z rodziną dobrze na zdjęciach,ehh...:baffled:.fajnie,że znajomi dopiszą,na pewno będzie wesoło:tak::-).teście jutro.kartka nie doszła,może jutro:tak:

NAGAPALMA- dzieki;-)mam nadzieje,ze imprezka bedzie udana:tak:
a Ty masz racje-dzialaj a w ciązy różne rzeczy przechodza-ja tez mialam spokoj z torbielami na ten czas...
mam nadzieje,ze dzialanie co 2 dzień da efekt:tak:tego życze;-)
BIBINKA- a...szkoda gadac-poryczalam sie po tym telefonie ,ale juz dobra-mają swoje sprawy akurat na dzis to luuuz...
ja tez mam nadzieje,ze imprezka bedzie udana dzis:))
zawsze jak wysylam kartke to sie zastanawiam czy nic nie pmieszalam w adresie.....no mam nadzieje,ze dojdzie:)))

Ostatnia edycja:
mama życzę miłej imprezki i oczywiście wielu szczęścliwych lat z Tomem ;-) Pozdrów go od nas serdecznie.

Ja raczej nie wierzę że coś poza sprawami ginekologicznymi może się zmienić w ciąży. Gastroskopia nie taka straszna. Choć do przyjemności nie należy ;-(

Pozdrawiam was wszystkie weekendowo.
Mnie dziś bardzo brzuszek dokucza. Lada chwila będzie @ ;-(

Kociaki musze zmykac, cholera szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy, chciałoby sie czasem normalnie pogadać ... Musze sie tylko jeszcze nafaszerowac lekami i jedziemy do Pszczyny :p
Miłego dnia !
mama nic się nie martw, pogoda jest piękna, będzie super zabawa, a najważniejszą rodzinę ( dzieciaki i mąż ) będziesz miała koło siebie !!!

mama nie ma co się juz denerwować,czeka Cię fajny dzień,więc uśmiech na buźkę i będzie ok:tak::-).a jutro pewnie będzie rrrromantyczny wieczór:-p:-D.

EWULA- dzieki Ci dobra kobieto;-)a Twoj ból moze jest na coś innego:tak:tego życze-a jak nie to dzialam w nowym cyklu;-)

NAGAPALMA- dzieki i masz racje-swoją rodzinę mam przy sobie!!!!jak musisz to leć-papa-bużka!!

BIBINKA- pewnie,ze usmiech mam na twarzy-bedzie dobrze-wszystko jest juz uszykowane-pogoda cudna-po obiedzie kawa i deser beda na tarasie ,dzieci na ogrodzie -na pewno bedzie milo...:tak::tak:

lece suszyć wlosy:tak:
ZAPMARTA- jak tam wyspana???dzwonilas pewnie juz do mamy jak tam Karollo,co??;-)

reklama
mama to miłej imprezki życzę:tak::-)

ja zmykam,czas się ogarnąć:tak::-)

miłego dzionka wszystkim życzę:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry