reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zapmarta no też bym chyba cały czas myślała jak tam mój łobuz... ale noc szybko zleci i jutro już go odbierzesz :) nie smutkuj :*
mama no to super, że wyjazd udany :) i oby wszystko sie unormowało po lekach :*
maggy udanego pobytu w Polsce :* uważaj na siebie
mary-beth najlepsze życzenie dla Was z okazji rocznicy :)
szczęśliwa agnieszka witajcie :)
misia a dziś Twój Wasz wielki dzień... wiec wszystkiego najlepszego na nowej drodze życie... samych pieknych chwil, zrozumienia i nigdy nie gasnącej miłości

reklama
MARAN- dzieki,tez mam nadzieje,ze sie unormuje bo teraz dostalam @ po 24 dniach ,wczesniej po 18 a jeszcze wczesniej po 27.....żadnej regularności...

ide sie polożyć..
dobranoc wszystkim :)

Jestem padnięta:-:)-:)-(

Właśnie wróciłam z izby przyjęć...

Mój mąż został w szpitalu...

Nie mam siły...

hej i czołem!!!:-D
wrócilismy wczoraj pod wieczór.Ali na testach żywnościowych nic nie wyszło,także musimy uważać tylko na trawy.w październiku kontrola:tak:.wtedy też obejrzy jej trzeci migdał:baffled::baffled:.u dentysty też ok,wszystkie ząbki ma jak perełki:tak::-)

mama cieszę się ,że imprezka sie udała:tak::-).podobno to oststni ciepły weekend,więc trzeba korzystać:tak:
ewelinka a jak Twoja imprezka??
ewcia co się stało??????????????
maggy spokojnej podróży:tak:
zapmarta ja zostawiłam pierwszy raz Alę,jak miała 13 m-cy z moimi rodzicami.pojechaliśmy z M w góry na 2 dni.tęskniliśmy strasznie,ale było ok:tak:.
misia mam nadzieję,że weselicho się udało:tak:.wszystkiego naj naj:tak::-)
mary UŚCISKI Z OKAZJI ROCZNICY:tak::-)
wisienka co u Ciebie????
maran hello;).jak nocka???
majqa witam!

Ostatnia edycja:
MAJQA,MARAN,BIBINKA- cześć i czolem z rana:tak:
Ja nie pamietam takiego @ ale nad ranem(przed 6) lecialam na dol trzymajac reką bo mi tampon przelecial:szok:o 7 zmienilam drugi raz i caaaaly zabrudzony a teraz po 2 godz znowu mi przelecial:szok:nie wiem co jet grane-bolu nie mam zadnego-nawet nie wiedzialam kiedy dostalam-poszlam do wc patrze jest...i teraz tez nic mnie nie boli a leci jak Niagara.....

u nas od rana przygotowania do imprezki-pranie wstawione bo okazalo sie ,ze obrus ma plame :baffled: ale do 13 pewnie wyschnie:tak:duuuzy gar ziemniakow juz obrany,miesko sie marynuje-dzis wszystko zrobie pieczone z piekarnika:tak:
zaraz jade do cukierni po torty i winko;-)milego dnia wszystkim życze:-):-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry