reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
uffff nareszcie usiadłam... ale wszystko ograniete i teraz troche luzu, pranie wyprasoawane :) jeszcze tylko Ale wykapać i położyć spać i mam luz totalny na dziś... ;) a jutro... jutro od nowa ;)

reklama
nie piszę już na forum i nie będę szukać starych znajomych.
Może wy mi pomożecie
Mam mały problem.
@ dostałam w 24dc była słabsza i krótsza, nie 9 a tylko 5 dni, syfki pojawiły się dopiero po @ i to kilka, szybko znikły. później od razu pojawiło się okropne zapalenie pęcherza, dostałam leki piersi po rzekomej @ też takie trochę większe niż zwykle. Teraz kilka dni temu i dzisiaj pojawiły się takie masywne upławy wydzieliny śluzu że koszmar. Myślałam że przez zapalenie popuściłam ale to była ogromna ilość śluzu trochę przezroczystego, trochę mlecznego, miejscami z żyłkami krwi.
Czy to może być ciąża???
Gdzie ja teraz test kupię. Jutro o świcie wyjeżdżamy!!!

nie piszę już na forum i nie będę szukać starych znajomych.
Może wy mi pomożecie
Mam mały problem.
@ dostałam w 24dc była słabsza i krótsza, nie 9 a tylko 5 dni, syfki pojawiły się dopiero po @ i to kilka, szybko znikły. później od razu pojawiło się okropne zapalenie pęcherza, dostałam leki piersi po rzekomej @ też takie trochę większe niż zwykle. Teraz kilka dni temu i dzisiaj pojawiły się takie masywne upławy wydzieliny śluzu że koszmar. Myślałam że przez zapalenie popuściłam ale to była ogromna ilość śluzu trochę przezroczystego, trochę mlecznego, miejscami z żyłkami krwi.
Czy to może być ciąża???
Gdzie ja teraz test kupię. Jutro o świcie wyjeżdżamy!!!

Niunia hmmm ciężko powiedzieć...może po prostu przestań się stresować i jutro na spokojnie "gdzieś w sklepie czy aptece"kup test i zrób tak będzie najlepiej bo inaczej to można wszystkiego się doszukiwać.Powodzenia!!!

Agunia - ciociu kochana widzę Cie i ciesze się ze jesteś:)
Niunia - ja niestety Ci nie pomogę bo ja aż takiej obserwacji nie prowadziłam ......

Agunia - :*:*:*:*:*:*:*:*:*
No nic kochane ja zmykam nie wiem czy jeszcze dzisiaj zajrzę ..... Buziaczki dziubki :)

Ostatnia edycja:
hej wieczorkiem,

Wróciłam dziś do domku po trzech dniach nieobecności. Mieszkanie pięknie posprzątane, łazienka lśni, fugi i silikony nowe, czyste, kabina prysznicowa wyszorowana na błysk. Od razu przyjemniej się robi.

Mam dziś trochę stresa, bo pierwszy raz zostawiłam Karolka na noc u mojej mamy. Nie obyło się bez łez i gdybym mogła to pognałabym teraz do niego.
Chyba nie jestem jeszcze na to gotowa, żeby go zostawiać na dłużej niż parę godzin.
Zaraz się kładę, żeby szybko mi zleciała ta nocka. Choć będzie pierwsza w pełni wyspana, to czuję, że psychicznie nie odpocznę.

Misia, słoneczko, życzę ci aby każdy twój dzień był tak piękny jak ten dzisiejszy. Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia !!!!!!!!!

ściskam was babeczki moje... dobrej nocki :)

witam sie wieczorowa pora..

wpadam na chwile i znikam.. chcialam Wam tylko zyczyc slodkich snow :)
zapmarta- glowa do gory! przypuszczam, ze kazda matka przez to przechodzi... pamietam jak przyjaciolka mi mowila, ze jak sie przeniesli do nowego domu i zrobili piekna sypialnie swojemu 2 letniemu synkowi, to juz nie chcial z nimi spac :D on sie cieszyl, bo mial super pokoj a Ona przeplakala cala noc bo niunius rosnie i nie potrzebuje mamusi :) ja przypuszczam, ze bede miala to samo :D

no .. a teraz to juz naprawde uciekam :D spijcie dobrze.. ja mam pobudke o 4 i o 5 jedziemy na lotnisko bo o 6:45 wylot do PL :D juppiiiii :D ale sie ciesze :D

buziaki dla Was.. zagladne jak bede miala chwile wolnego czasu :)

reklama
jetem juz po ognisku -dzieci kąpaly sie chyba ze 3 godziny bez wychodzenia z wody-byli w swoim żywiole:tak::-D:-D:-D:-Dpotem ognisko-faceci grali w iatke i kilka dziewczyn ,my we 4 mamy organizowalysmy rozne konkursy dzieciakom,potem bylo duuuzo balonow i banki mydlane,potem kielbaski pieczone samodzielne przz dzieci:tak:komary ciely jak smok-teraz dzieci juz spia.

acha -dostalam przed 16.00 @...od srody biore Estrofem:baffled::baffled:

ZAPMARTA- bedzie dobrze Karolek jest u babci na pweno wszystko bedzie si-choc z drugiej trony Cie rozumiem....mam nadzieje,ze mimo nerwow o synka odespisz troszke:tak:

MARY-BETH- wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!!!!mam nadzieje,ze przyjecie udane;-):-)

MAGGY- kochana-cudownego wypadu do rodzinki Ci zycze!!!!pozdrow ode mnie Kraków:)))scikam Cie-papa!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry