reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia nie tylko Ty się popsułaś pod tym względam...
Ja tak mam od początku roku czyli od momentu gdy znowu zaczeliśmy się starać na poważnie... Za dlugie cykle, brak owulki, jakies przetrwałe pęcherzyki, male endo... A teraz jak na zlośc jak clo mi poprawiło endo (co się b żadko zdarza bo normalnie pogarsza) to jeden leniwy jajnik... akurat ten który jest mi potrzebny...

Ewciu poplacz sobie, zjedz mamine slodkości -a jutro napewno będzie lepiej:-) Czasem tak jest ża jak bardzo pragniemy to jakby wszystko się sprzysięgło przeciwko chociaż jak nie chcialysmy to było dobrze.... ehh
I nie myśl jak on mógł się z Toba ożenić.... Przeciez nie kocha się za coś... Skoro się z Tobą ożenil to znaczy że tego chciał i dla niego jestes ta jedyna i niepowtarzalna...
A przecież oprócz dziecka można mężczyźnie dac tyle innych pięknych rzeczy!! A dzidzia tez przyjdzie zobaczysz!

Ostatnia edycja:
reklama
marylkaaaaa-Ty mi tu o takich kanapeczkach nie pisz bo ja na diecie jestem-i ...chleba mi ie chce i slodkiego i kielbasy!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:eek::eek:

iwonka- no plan jest dobry,zeby co 2 dni-tylko to juz tak "mechanicznie"brzmi,ale nasz Maran tak zrobila i zaszla wiec metoda dobra...ja rowniez za Cibie trzymam &&&&&&&&& kochana!!trzymam az sa sine:rofl2:

MONISIA- ja wiem ,ze objawy zaczynaja sie na tydzien po owulce czyli po implantacji:tak:
KALAMANDYNA- no to widocznie sie mijalysmy:sorry:a humorek dzis OKI a jak u Ciebie??

ZAPMARTA,SORBUS- kochane moje co a Was?? JAK samopoczucie??jak nocka???buziaki
ZAPMARTA- pewnie juz slodkosci zaliczyla:sorry:kchana zjedz i za mnie....;-)

MAMUŚ - ja wierzę Tobie, więc czekam...
U mnie owu była 11/12 więc może dopiero dzisiaj byc implantacja....

Ostatnia edycja:
witam się moje kwiatuszki,

mama, jesteś !!!!!!!!!!! ostatnie dwie nocki-rewelka!!!!!! Karol śpi pięknie, ja z dzidzią też. Od razu humory lepsze.

ewcia, idziesz do gina ???? może on coś zadziała na te cykle. Przed pierwszą ciążą też miałaś takie cykle ?

Marylka, zrób więcej kanapeczek, ja się pisze na małe jedzonko.

witam was wszystkie, oczywiście skleroza i już nie wiem co komu napisać.

Będę na bieżąco.

no to skoro zadziałało u Maran mam nadzieje ze u mnie tez pomoze a jak nie to juz nie wiem co mam robic

IWONKA- narazie dzialajcie po @ a moze juz nie trzeba bedzie sie matrwic bo sie uda:tak:milych zakupów;-)

EWCIA- kochana-co z Ciebie za kobieta???
silna,cudowna ,piekna i zdrowa tylko nasza psychika czasem wszystko blokuje....tule Cie kochana i prosze-glowa do gory-wiem ,ze nie masz na nic ochoty ,ale moze zrobilabys dzis mężowi jakis pyszny obiadek...ja zaraz śmigam na ryneczek i tak mnie dzis wzielo ,zeby cos pyszniutkiego zrobic (mimo ,ze tego nie zjem) ale tak lubie jak Tomi wraca z pracy i z ogromnym apetytem je obiad-wtedy pierś do przodu (jak ktoś ma ) i radość ,ze smakuje:tak:

MISIA- no to super,ze wieczor panienski udany!!!a moze u Ciebie KTOS zamieszkal....:tak::-D

MONISIA- Ty sie masz z tymi ksiazkami:sorry:a jutro testujesz czy dopiero jak nie dostaniesz @ ??

Witajcie,

Miało mnie nie być, ale pracuje trochę z domu i mam necika:-)

Zrobiłam wczoraj test (@ powinnam dostać w piątek) ale tak bolał mnie brzuch i coś mnie tknęło. Po jakiejś chwili wyszła leciutka druga kreseczka, więc zrobiłam drugi i to samo. dziś zrobiłam taki super czuły który pokazuje orientacyjny czas ciąży i wyszło "pregnent 1-2". Nie wiem czy już się cieszyć. Na razie nic do mnie niedociera i strasznie się boję..

Lęcę poczytać co naskrobałyście od piątku.

Monia- ja się popsułam:-:)-:)-(
moje cykle są do bani...:-:)-:)-:)-:)-:)-(
od rana ryczeć mi się chce...:-(
co ze mnie za kobieta...:-:)-:)-:)-(
jak ja Ci zaraz kopa strzele to sie trzy razy w kołko własnej osi obrucisz !!!!!!!! co za głupoty mi tu piszesz ??? !!!!! powiedzieć Ci co z Ciebie za kobieta??? naprawde ??? chcesz wiedzieć ???? to Ci powiem !!!!: wspaniała cudowna, z super podejściem do siebie świata innych i do życia z głupim szefem na karku - ale to nie problem w końcu zmienisz tego intruza na mniej łakomą pijawke i będzie SI !!!! a że cyk sie popierdzielił ??? TO CO !!! sam sie popierdzielił to i sam wróci na normalne tory !!! a jak nie to gin pomorze i BĘDZIE SI !!! a no i jesteś pikną kobietą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! już wiesz czy Ci coś jeszcze wytłumaczyć ??? a że mąż sie w tobie zakochał i sie z Tobą chajtnoł to znaczy że Ciebie godzien i ze dostrzegł w tobie to piękno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ot co Ci miałam do powiedzenia !!!!

witam się moje kwiatuszki,

mama, jesteś !!!!!!!!!!! ostatnie dwie nocki-rewelka!!!!!! Karol śpi pięknie, ja z dzidzią też. Od razu humory lepsze.

ewcia, idziesz do gina ???? może on coś zadziała na te cykle. Przed pierwszą ciążą też miałaś takie cykle ?

Marylka, zrób więcej kanapeczek, ja się pisze na małe jedzonko.

witam was wszystkie, oczywiście skleroza i już nie wiem co komu napisać.

Będę na bieżąco.
wpadaj kochana ja od wczoraj jem takie kanapki i dziś sobie zrobiłam do pracy :):):) więc szybko przylatuj na magicznym dywaniem puki są :)

reklama
Mamuś książki i tak lepsze niż siedzenie tu bo wszędzie naokoło remonty i huk niesamowity! I malują drzwi i kuja ściany i obok budynek się buduje a dziś jeszcze przywieźli rusztowania na elewacje akurat od mojej strony (bo budowa po przeciwnej)
I chłodniej w tej piwnicy i dopuki nie ma szefostwa to siedzimy tam z takimi fajnymi laskami i poza praca jeszcze musimy się nagadac za wszystkie czasy bo potem juz będa z nami układac osoby które średnio lubimy:)) Także nie jest źle:)

A ja nie wiem kiedy testuję... testowałam wieczorem w poniedziałek i jedna krecha ale to i tak za wcześnie i tak masochistycznie chyba to zrobiłam... Po raz pierwszy od dawna nie czuję NIC ani na @ ani ciążowo. Nic mnie nie boli itp... Także myślę że mogło mi się cos poprzesuwać... Bo normalnie to na tydzień przed@ piersi to mnie strasznie bolaly i brzuch...
Ten termin @ to wpisalam taki bo od 3 cykli wychodzi mi na 19 ale tak naprawdę to różnie może być... Także się wcale nei nastawiam...

DObra spadam. Będe w porze obiadku:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry