reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Iwonka - no ja juz pojecia nie mam... Czego tu sie chwytac? Testy owulacyjne stosowalam tylko w 1 cyklu i zaden mi nie wyszedl! :eek::baffled: Wiec to odpada... Sluz mam tylko raz w kazdym cyklu, ale dosc wczesnie po @... Nawet nie wiem, czy my z M. w odpowiednie dni intensyfikujemy staranka! :szok: Boze, az mi czasem wstyd z powodu tej niewiedzy...:zawstydzona/y:

Musze zaraz otworzyc sklep, ale bede Was tradycyjnie podgladac.

Ostatnia edycja:
reklama
KALANANDYNA- witaj-dawno Cie nie bylo;-)zapracowana ??
KATH- no i fajnie,na ile czas pozwala na tyle z nami popisz;-)a w pracy napewno bedzie wesolo skoro system nieprzygotowany za bardzo:tak: ja juz studia skonczylam i skonczyly sie kolejki do dziekanatu..:tak:

MARY-BETH- kochana -dziekuje...
a sluz plodny jest w 3 rodzajach:eek:sliski,rozciągliwy i przejzysty i po tym przejzystym jak sie skonczy to jest najbardziej plodny dzien:tak::tak:
no i napewno cos szybko znajdziesz jesli chodzi o prace:-)

RENNA- lec zaprowadz corcie do przedszkola skoro ciągnie do dzieci-moje tez leciala jak na skrzydlach:tak:

MARYLKA- cześc kochana moja -czuje sie przez Ciebie utulona:tak:a co to sie stalo ,ze Ci sie nic nie chce taki len ogolnie......?moze pogoda-u mnie lalo pol nocy,a teraz...tak jak u Kath-szaro ,buro i nic sie nie chce:-D:-D:-D:-D

mary dokładnie nie wiadomo kiedy uderzać więc może trzeba przez cały cykl kochać się co 2 dni ja tak zacznę robić jak dostane okres bo nic innego nie działało

mamo witaj :*

Ostatnia edycja:
IWONKA- witam Cie kochana-kooope lat:tak::-Dfajnie,ze znow do nas zagladasz:tak: ja nadal walcze-jak wiekszosc dziewczyn tu:sorry:

EWCIA- helooo,co tam dzis w planach??pogoda tez pewnie u Ciebie to tak zwanej bani:tak::-D:-D:-D

musze sie zaraz brac za odkurzanie...

MONISIA- a moze jeszcze za wczesnie na objawy-testujesz za 8 dni wiec moze jajeczko jeszcze wedruje do macicy i nie bylo zagniezdzenia:) choc wiem ,ze chcialabys -jak my tu wszyskie-miec juz 100% objawy i ujzec w koncu II...

Ostatnia edycja:
mamo ja za każdą z osobna i za wszystkie razem trzymam kciuki :D
no zaglądam jak tylko mam troszke więcej czasu

ja mam 40 dzien cyklu okres sie spóźnia ani widu ani słychu a testy negatywne a już miałam iskierkę nadziei że się udało a tu d..a
ale dało mi to do myślenia i jak tylko wstretna małpa przyjdzie bede sie kochac co 2 dni moze tak sie uda bo nie wytrzymam do listopada z staraniami

mary, monia hello :):):):):):):):):)

mama no chyba przez pogode u nas jak o 20 zaczeło padać to chyba pół nocy padało - albo całą - nie wiem spałam :):):) i dziś od rana kapuśniaczek i spaććććććććć mi sie chce i żeby ktoś mi do łóżka przyniusł kakałko i kanapeczki z pasztetem borowikowym posmarowanym lekko keczupem i plasterkiem ogórka kiszonego :) o to by była uczta :)

IWONKA- witam Cie kochana-kooope lat:tak::-Dfajnie,ze znow do nas zagladasz:tak: ja nadal walcze-jak wiekszosc dziewczyn tu:sorry:

EWCIA- helooo,co tam dzis w planach??pogoda tez pewnie u Ciebie to tak zwanej bani:tak::-D:-D:-D

musze sie zaraz brac za odkurzanie...

MONISIA- a moze jeszcze za wczesnie na objawy-testujesz za 8 dni wiec moze jajeczko jeszcze wedruje do macicy i nie bylo zagniezdzenia:) choc wiem ,ze chcialabys -jak my tu wszyskie-miec juz 100% objawy i ujzec w koncu II...

MAMUŚ - a ja czytałam ze objawy zaczynaja sie od zapłodnienia a nie implantacji????

reklama
Mama- no pogoda do bani...:crazy:

co ja mam w planach?
Nic mi się nie chce, ale muszę zaraz iść sprzątnąć:baffled:
Poza tym lipa:wściekła/y::wściekła/y: popsułam się:-:)-:)-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry