reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylkaaaaa-Ty mi tu o takich kanapeczkach nie pisz bo ja na diecie jestem-i ...chleba mi ie chce i slodkiego i kielbasy!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:eek::eek:

iwonka- no plan jest dobry,zeby co 2 dni-tylko to juz tak "mechanicznie"brzmi,ale nasz Maran tak zrobila i zaszla wiec metoda dobra...ja rowniez za Cibie trzymam &&&&&&&&& kochana!!trzymam az sa sine:rofl2:

MONISIA- ja wiem ,ze objawy zaczynaja sie na tydzien po owulce czyli po implantacji:tak:
KALAMANDYNA- no to widocznie sie mijalysmy:sorry:a humorek dzis OKI a jak u Ciebie??

ZAPMARTA,SORBUS- kochane moje co a Was?? JAK samopoczucie??jak nocka???buziaki
ZAPMARTA- pewnie juz slodkosci zaliczyla:sorry:kchana zjedz i za mnie....;-)

reklama
Witam wszystkie dziewczynki które niedawno doąłćzyły:)

U mnie też jakoś tak dziwnie szaro i buro, choć czasem slońce wyjdzie:))

Marylka ty mi tu nie rób ochoty na takie pyszności!!
Ja z bidnymi drożdżówkami siedzę bo barek zamknięty a z restauracji same niedobre rzeczy:no: A w moim głupim sklepie nic nei ma:wściekła/y: Ale może pasztecik jutro sobie kupię boś mi narobiła ochoty!!!!!
Własnei zjadłam drożdówkę z jagodami i mlekiem:szok: Ostatnio codziennie mam straszną ochotę na mleko:szok: Normalnie jak nigdy!!!

Mamus dobrze że humorek lepszy i tak trzymaj:))

Ewcia co Ci się popsuło konktretnie?? Mam nadzieję że chwilowe i szybciutko będziesz znów na chodzie:))

Uciekam do moich książek w piwnicy:crazy:

Dzień dobry Babeczki :-*
Ja niestety tylko na chwilkę bo net mi nie chcę chodzić a jestem u Mamy także odezwę się do Was tak porządnie jak będę w domu wieczorem.
Wczoraj miałam wieczór panieński ---> było super:-)
Dzisiaj też trochę załatwiania. Teraz będę lecieć do kosmetyczki, potem do Kościoła i na końcu zawieźć napoje do restauracji i po oklejać butelki od wódeczki :-)

Nie wiem czemu dziewczyny ale od wczoraj bolą mnie sutki bardzo i jakieś jasne się zrobiły:eek: Nigdy tak nie miałam a od stanika raczej nie obtarłam bo już go mam ze 3 lata i nigdy coś takiego się nie zdarzyło:crazy:
W takim razie ja lecę i napiszę do Was wieczorkiem, no chyba, że uda się wcześniej.
Miłego dzionka choć u mnie jakiś ponury... Papapapa:happy:

Monia- ja się popsułam:-:)-:)-(
moje cykle są do bani...:-:)-:)-:)-:)-:)-(
od rana ryczeć mi się chce...:-(
co ze mnie za kobieta...:-:)-:)-:)-(

EWCIA- ja tez sie popsulam jakies 6 lat temu...ale walcze...kochana sluzik sie pojawi-jak nie w tym cyklu to w nastepnym chociaz WIEM- szkoda cyklu,ale dzialajcie i wierz ,ze sie uda-ja tez wierze choc juz mi coraz ciężej....najwazniejsze,ze pojdziesz d ginek to sie dowiesz co i jak-czekoladka czy krówka??;-)albo wiesz co-prosze jedno i drugie ,ja i tak nie moge:wściekła/y::-D:-D

Dziewczeta, prosze, olsnijcie mnie... Sluz plodny pojawia sie mniej wiecej 24 do 36 h przed owulka, tak? Ja ten sluz mialam wczoraj, a to dopiero moj 12 dc (a mam cykle okolo 34 dniowe powiedzmy). Orientujecie sie moze, co to moze oznaczac? Ze mam niemalze zaraz po @ owulki? :eek::nerd: Znaczyloby to, ze faza lutealna jest dluzsza niz 14 dni i zastanawiam sie, czy to mozliwe...

Mi ostatnio opowiadała kuzynka swoje planowanie ciąży - po pierwszym poronieniu, nie mogła w ogóle zajść. Chodziła do lekarza na obserwacje cyklu i nigdy nie mogli trafić na owulkę. Już miała zacząć brać hormony, gdy postanowiła kupić testy owulacyjne na allegro i przy pierwszej okazji od pierwszego dnia po skończeniu @ robiła testy. Okazało się że na drugi dzień po @ miała już owulację, dlatego nigdy nie mogli wcześniej trafić! A tak poszli tego dnia i następnego poprawili i teraz ma ślicznego syneczka :)

EWCIA- ja tez sie popsulam jakies 6 lat temu...ale walcze...kochana sluzik sie pojawi-jak nie w tym cyklu to w nastepnym chociaz WIEM- szkoda cyklu,ale dzialajcie i wierz ,ze sie uda-ja tez wierze choc juz mi coraz ciężej....najwazniejsze,ze pojdziesz d ginek to sie dowiesz co i jak-czekoladka czy krówka??;-)albo wiesz co-prosze jedno i drugie ,ja i tak nie moge:wściekła/y::-D:-D

Ani czekolada, ani krówka nie pomoże...:-(
dziś się zastanawiam jak K. mógł się ze mną ożenić... :((

reklama
witam się porannie

ewcia - jesteś jedyna i niepowtarzalna w każdym calu :tak:

mama - mam nadzieję że dzisiaj nastój lepszy pomimo diety :-)

renna - a dawno skończyłaś technika?

misia - no i jak panno młoda się czujesz? główka nie boli? :-D

monisia, marylka, kala, iwonka i jeśli kogoś pominęłam przepraszam :-) - miłego dzionka :-D

Przepraszam za nieautoryzowaną edycję postów w dniu wczorajszym ale jakoś tak od razu ciszej i spokojniej się zrobiło :sorry:

A ja właśnie ze sklepu wróciłam, dziecko nakarmiłam i was doczytałam :-)
A za niedługo wychodzimy na spacerek bo całkiem znośna pogoda jest a ja się czuję w taką pogodę super więc trzeba korzystać :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry