- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zapmarta
Karolkowa mama
lilou - gratulacje dla Ciebie. A o imprezę się nie martw, ja w pierwszej ciąży (jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem) byłam u mamy na imieninach i wypiłam sobie kieliszeczek naleweczki.
Lepiej się tym nie zamartwiaj teraz.
Maran, to nocka do bani mówisz. Ja mam dwie ostatnie całe przespane, mam nadzieję, że tak będzie dalej. Buziaki dla Ciebie i koniecznie zrób sobie drzemkę z Alunią.
basiek, Agnieszko: witajcie
Mary-beth może u Ciebie owulka jest w innym terminie, tak jak piszą dziewczyny. Używasz testów owu ?
Lepiej się tym nie zamartwiaj teraz.
Maran, to nocka do bani mówisz. Ja mam dwie ostatnie całe przespane, mam nadzieję, że tak będzie dalej. Buziaki dla Ciebie i koniecznie zrób sobie drzemkę z Alunią.
basiek, Agnieszko: witajcie
Mary-beth może u Ciebie owulka jest w innym terminie, tak jak piszą dziewczyny. Używasz testów owu ?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
BASIEKK,AGNIESZKA- witajcie)
EWCIA- no tak,Dorota bedzie u Ciebie-usciskaj Ja ode mnie
MONIA- no skoro takie roboty w kolo to faktycznie ksiazki lepiej ukladac;-)
MARY-BETH- dzialaj kochana a my tu &&&& zaciskamy!!
HOPE- witaj-jak tam dzialania trwają;-):-)
MUSIA- myslalam ,ze Twoj synek ma na imie Patryk a nie Piotrus??
MARYLKA- glupiego szefa ma Ewelinka
lilou-gratuluje-no to pochwal sie po olu cyklach sie udalo???Witajcie,
Miało mnie nie być, ale pracuje trochę z domu i mam necika:-)
Zrobiłam wczoraj test (@ powinnam dostać w piątek) ale tak bolał mnie brzuch i coś mnie tknęło. Po jakiejś chwili wyszła leciutka druga kreseczka, więc zrobiłam drugi i to samo. dziś zrobiłam taki super czuły który pokazuje orientacyjny czas ciąży i wyszło "pregnent 1-2". Nie wiem czy już się cieszyć. Na razie nic do mnie niedociera i strasznie się boję..
Lęcę poczytać co naskrobałyście od piątku.
EWCIA- no tak,Dorota bedzie u Ciebie-usciskaj Ja ode mnie
MONIA- no skoro takie roboty w kolo to faktycznie ksiazki lepiej ukladac;-)
MARY-BETH- dzialaj kochana a my tu &&&& zaciskamy!!
HOPE- witaj-jak tam dzialania trwają;-):-)
MUSIA- myslalam ,ze Twoj synek ma na imie Patryk a nie Piotrus??
MARYLKA- glupiego szefa ma Ewelinka
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
J
jaewa
Gość
Hope Kochana a co radzisz ubrac ? Stroju pielegniarki nie mam, ale S mowil ze go pielegniarka nie kreci Moze tylko jakies fajne stringi i mini? Ech ale tutaj zimno wieczorami
maryla86
Fanka BB :)
kurka przeczytałam Twojego posta i tak sobie pomyślałam "żeby to był złoty strzał z tych pełnych jajek" i trzymam bardzo mocno za to kciukasyDziewuszki moje kochane no ja nie wiem Was zostawic na godzinke i juz taka produkcja ze szkoda mowic!!!
Gdalam z moim S bo dzwonil i mowil ze sie stesknil i ze "jajka ma pelne" jak ja to okreslam
To sie pewnie bedzie dzialo jak wroci Pewnie mnie jutro nie bedzie na BB;-)
Witajcie wszystkie co juz wstaly
A ja sobie wlasnie z wieczorka piwko otworzylam
no to strzeliłam gafe no ale cała reszta sie zgadzaDziewczyny jesteście normalnie kochane :**
Sol-
Monia, Mama, Marylka- dziękuję Wam za podtrzymywanie na duchu... :*
Zapmarta- tak pójdę do gina w 11 dc, a kiedy to będzie, to nie wiem...
Cykli takich nigdy nie miałam....
Mama- nie chce mi się nic gotować ale K. już mi zapowiedział co by chciał więc luzik, bo długo się nie robi... a zresztą Dorotka ma zawitać... )
Marylka- jesteś normalnie Kochana :**
aż się pośmiałam z tego szefa
bo wiesz moim szefem jestem ja sama
Dziękuję, że jesteście!!!
M
musia05
Gość
mama no bo Patryk, Piotruś to syn koleżanki do której ide i myślałam akurat o nich Pomyłka.
Te upały się chyba już skonczyły. Normalnie o tej porze już słońce było a teraz jakieś chmury.
Te upały się chyba już skonczyły. Normalnie o tej porze już słońce było a teraz jakieś chmury.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
mama no bo Patryk, Piotruś to syn koleżanki do której ide i myślałam akurat o nich Pomyłka.
MUSIA- oki,rozumiem
myslalam przez chwile ,ze moze mąż ma na imie Piotrus
ZAPMARTA- a czy ja moge prosic chociaz o 2 ~~
MONISIA- no ja tez bym nacieszyla oczy takim teste co to jeszcze pkazuje w ktorym tygodniu sie jesta Ty testyujesz 26 a ja mam termin @ na 25;-)
KATH- a jak Twoja dieta-zadowolona jestes z efektów???
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: