reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jaewa ty piwko ja kawka ;-) hehehe ciągle mnie to bawi... No to kochana zbieraj się na ten seks na przeprosiny, może warto założyć na siebie coś ekstra? ;-) Zaskoczyć miło...

lilou - gratulacje dla Ciebie. A o imprezę się nie martw, ja w pierwszej ciąży (jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem) byłam u mamy na imieninach i wypiłam sobie kieliszeczek naleweczki.
Lepiej się tym nie zamartwiaj teraz.

Maran, to nocka do bani mówisz. Ja mam dwie ostatnie całe przespane, mam nadzieję, że tak będzie dalej. Buziaki dla Ciebie i koniecznie zrób sobie drzemkę z Alunią.

basiek, Agnieszko: witajcie :)

Mary-beth może u Ciebie owulka jest w innym terminie, tak jak piszą dziewczyny. Używasz testów owu ?

BASIEKK,AGNIESZKA- witajcie:))

Witajcie,

Miało mnie nie być, ale pracuje trochę z domu i mam necika:-)

Zrobiłam wczoraj test (@ powinnam dostać w piątek) ale tak bolał mnie brzuch i coś mnie tknęło. Po jakiejś chwili wyszła leciutka druga kreseczka, więc zrobiłam drugi i to samo. dziś zrobiłam taki super czuły który pokazuje orientacyjny czas ciąży i wyszło "pregnent 1-2". Nie wiem czy już się cieszyć. Na razie nic do mnie niedociera i strasznie się boję..

Lęcę poczytać co naskrobałyście od piątku.
lilou-gratuluje-no to pochwal sie po olu cyklach sie udalo???

EWCIA- no tak,Dorota bedzie u Ciebie-usciskaj Ja ode mnie:tak::-D
MONIA- no skoro takie roboty w kolo to faktycznie ksiazki lepiej ukladac;-)
MARY-BETH- dzialaj kochana a my tu &&&& zaciskamy!!

HOPE- witaj-jak tam dzialania trwają;-):-)

MUSIA- myslalam ,ze Twoj synek ma na imie Patryk a nie Piotrus??:sorry:
MARYLKA- glupiego szefa ma Ewelinka:rofl2::rofl2:

Hope Kochana a co radzisz ubrac ? Stroju pielegniarki nie mam, ale S mowil ze go pielegniarka nie kreci :) Moze tylko jakies fajne stringi i mini? Ech ale tutaj zimno wieczorami :(

:-D:-DDziewuszki moje kochane no ja nie wiem Was zostawic na godzinke i juz taka produkcja ze szkoda mowic!!!:szok::-D
Gdalam z moim S bo dzwonil i mowil ze sie stesknil i ze "jajka ma pelne" jak ja to okreslam :-D:-D:rofl2:
To sie pewnie bedzie dzialo jak wroci:szok::-D:-D Pewnie mnie jutro nie bedzie na BB;-)

Witajcie wszystkie co juz wstaly:laugh2:
A ja sobie wlasnie z wieczorka piwko otworzylam:-D
kurka przeczytałam Twojego posta i tak sobie pomyślałam "żeby to był złoty strzał z tych pełnych jajek" i trzymam bardzo mocno za to kciukasy :)
Dziewczyny jesteście normalnie kochane :**

Sol- :confused:

Monia, Mama, Marylka- dziękuję Wam za podtrzymywanie na duchu... :*

Zapmarta- tak pójdę do gina w 11 dc, a kiedy to będzie, to nie wiem...:eek:
Cykli takich nigdy nie miałam....

Mama- nie chce mi się nic gotować:baffled: ale K. już mi zapowiedział co by chciał więc luzik, bo długo się nie robi... a zresztą Dorotka ma zawitać... :))

Marylka- jesteś normalnie Kochana :**
aż się pośmiałam z tego szefa:-D
bo wiesz moim szefem jestem ja sama:-D:-D

Dziękuję, że jesteście!!!
no to strzeliłam gafe :(:(:(:(:( no ale cała reszta sie zgadza :):):)

mama no bo Patryk, Piotruś to syn koleżanki do której ide i myślałam akurat o nich:zawstydzona/y: Pomyłka.

Te upały się chyba już skonczyły. Normalnie o tej porze już słońce było a teraz jakieś chmury.

reklama
mama no bo Patryk, Piotruś to syn koleżanki do której ide i myślałam akurat o nich:zawstydzona/y: Pomyłka.

MUSIA- oki,rozumiem:tak::-D:-D
myslalam przez chwile ,ze moze mąż ma na imie Piotrus:-D:-D

ZAPMARTA- a czy ja moge prosic chociaz o 2 ~~ :sorry:
MONISIA- no ja tez bym nacieszyla oczy takim teste co to jeszcze pkazuje w ktorym tygodniu sie jest:tak:a Ty testyujesz 26 a ja mam termin @ na 25;-)

KATH- a jak Twoja dieta-zadowolona jestes z efektów???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry