reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej kobietki!!!
No i jak zwykle... nadrabiania co nie miara...
Ale nic to...
zrobi się w pracy....
przy kawusi i jakimś ciachu albo co...
na razie jeszcze jestem w domu i wcale mi się z niego wyjść nie chce...
ZIMNO!!!!!!!!

reklama
Cześć:)
I znowu mi się kawa skończyla zanim doczytałam chociaż tym rezemniezbyt dużo było:))

Ewus jak to samotny?? Nasz masz przecież:) Ja wiem że to nie to samo ale zawsze coś:)) A jak wroci jutro to bardziej stęskniony będzie i jeszcze fajniejsze powitanie:))

Maggy bidulko... I jak juz ładnie policzyłaś 200 nocy do porodu:)) Ja myśle że jeszcze troszke i będziesz tak zdechła że zaczniesz spać:)) Pamiętam o karteczce!

Wisienka widze że humorek wczoraj niezły miałaś:)) No i dobrze!

Buniuś jak ręka?? Z tego co napisałaś to praca zapowiada się ciekawie:) Będę trzymac kciuki żebys ją dostała:)) I wogóle to świetnie ze humorek wrócił:))

Mama mam nadzieję że Ci dzis troszke lepiej.

Maggy bidulko... I jak juz ładnie policzyłaś 200 nocy do porodu:)) Ja myśle że jeszcze troszke i będziesz tak zdechła że zaczniesz spać:)) Pamiętam o karteczce!
zdechla :D ahahhaa no oby! powiem Ci, ze juz nie mam sily.... a teraz w pracy.. wczoraj to samo...dzisiaj w nocy nie spalam 3h wczoraj 4... a w pracy siedzialam 10h
zobaczymy... dobrze, ze do PL jade to sobie odpoczne przez te kilka dni ;)

jaewa- czyli kolejny dzien sama ... ale dobrze, ze jutro wraca :) no taki steskniony jak wroci, to Ty sie lepiej przygotuj :D

mama- pobudka!!!! wstawac :D gdzie jestes? :D jak samopoczucie dzisiaj? mam nadzieje, ze lepsze niz moje ;)

ja za chwile musze uciekac.. robota czeka..

Maggy, Monia witajcie Kochane :)

Wiem ze mam Was i bardzo sie z tego ciesze ale jakos juz sie tak nastawilam ze on dzisiaj bedzie....No wiecie o co mi chodzi a tutaj d...a. Ale nic jutro sobie odbijemy :)

Witam,
mój mąż wyjechał w delegację i wróci dopiero w sobotę.
Teścik kupiłam i czeka na użycie :)
Kurcze dużo do nadrobienia mam.

Witam i życzę miłego dnia....
Ja od rana tyram....tyram...i tyram....szef zdążył mnie wkurw**** z dobre 10 razy....albo ja jestem przewrażliwiona, albo gościu potrzebuje dobrego specjalisty.....jadę za chwilkę w teren, na obserwację terenów zielonych buhahahahaha - tak sobie to wymyśliłam dzisiaj....

A na marginesie - doszłam do pewnego wniosku - ja się tu żalić więcej nie będę o!!!!

Ewelinka cześć:)
Czasem na głupotę szefów nic się nie poradzi... Jedź w teren i się odstresuj...
A niby czemu mialabys się tu nie żalić??? Przecież min po to jest to forum... Nikt nie może być caly czas szczęśliwy, każdy ma złe dni i gdzie mamy się żalic jak nie tu??

Monia, wiem....ja to wszystko wiem, ale po prostu doszły do mnie pewne informacje - niezbyt miłe dla mnie - i takie moje postanowienie... ;)
Zresztą, chyba tak często się nie żaliłam??? Nie ważne...
Ja Was wszystkie wspieram całym sercem...za każdą trzymam kciuki i każdej kibicuję!!!!

Ewelinka no to chyba że tak... nie wiem o co chodzi i nie pytam...
Ja uważam że jestes jedną z najpogodniejszych i najmniej żalących się osob na tym forum:))

reklama
No nic....zobaczyłam co u Was, więc mogę wracać do pracy....

Miłego dnia i dużo uśmiechu, choć za oknem prawie jesień - bez jaj, ja niedługo urlop zaczynam...wrrrrrrrrrrrrr.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry