reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOO nie Wisniowy jest przezabawny. Mruga na mnie i szepce IDĘ BRAĆ PRYSZNIC. Kurcze ???? O co mu chodzi.....:-D:-D:-D:-D
No szczypie po raz ostatni bo was posiniaczę.

reklama
wisienka hehehe... on może zapominal już o @ i liczy na coś... :* buziaki i dobrej nocki
jaewa dziś miałam lepsze samopoczucie, z Ala w miare sie wyspałam w nocy bo jak maż na nocce to jak sie w nocy obudzi to ja biore do łóżka i śpimy razem a jak mąz w łóżku to we troje ciężko spać...

dobra babeczki ja lece do łóżka i zajrze jutro jak wsaniemy i zjemy jakieś sniadanko :*

mama05 - nie widać mnie dużo na forum, bo wolę czytać niż pisać, ale właśnie to mi się tutaj podoba - ten klimat - tą sympatię i życzliwość dla każdego. Ty jesteś jedną z tych osób, które potrafią każdego podnieść na duchu i sprawić, że ponownie dostrzega się to nikłe światełko zwane "nadzieją". Jestem Twoją fanką :)

Nie wiem, jak Wy to robicie dziewczyny, ale jak mam chwilę na BB to ruch tutaj prawie zamiera, a jak mam mnóstwo roboty w pracy, czy w domu - to piszecie, że trudno to nadrobić ;)
Dobranoc :)

Haaa pierwsza dzisiaj :-D:-D;-):-p
Tak sobie wpadłam przed snem, pewnie zanim rano wstanę naklepiecie 20 stron, więc życzę wam z samego rana pięknej pogody, pysznego śniadania i dobrej, aromatycznej kawy :-) A jak się w końcu wyśpię, to zerknę do was ;-)

Witam się z samego rana ;) znowu ...
Chyba za wcześnie chodzę spać ale przed 22 juzmnie ciągnie do łóżka..

Jaewa jak tam Twoje słońce? Już wróciło? ;) to się będzie działo ;)

idę po coś ciepłego do picia.

Mój się przebudzil i pyta czy na forum znowu jestem :) ha ha ha no to mu odpiwiedzialam: a gdzie mam być o 3 nad ranem? :D
i znowu śpi..takiemu to dobrze...

Tak sobie mysle..jjeszcze 200 dni do porodu wiec jak ja tyle nocy bede miala nieprzespanych to po porodzie tez rozowo raczej nie bedzie..

Wisienka tule mocno I pamietaj ze Anioly sie nami opiekuja.. Twoja kruszynka przyjdzie do Ciebie wkrotce I bedzie miala swoich opiekunow w niebie wiec na pewno wsxystko bedzie ok :)

szczesliwa jak tam Twoje samopoczucie? Mam nadzieje,ze spisz..nie tak jak ja ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maggy witaj Kochana :) Witaj Hope i dobrej nocki zycze :)

Maggy S jeszcze nie wrocil....Nie wiem mial skonczyc do poludnia i dac mi znac czy bedzie dzisiaj w domu czy nie....Poki co komorka milczy wiec zobaczymy jak bedzie....Moze mi zrobi niespodzianke i przyleci bez zapowiedzenia?:szok::-D:-D To by super bylo:rofl2:
A Ty bidulko dalej chodzisz po nocach :sorry: Dobrze ze Twoj mezczyzna akcpetuje w pelni BB bo moj czasami mowi ze ja sie tylko nakrecam jak tutaj siedze:sorry:

Ja wlasnie zajadam pierogi na luncha :laugh2:

Sprobuj zasnac Kochana jak masz jutro wstac rano do pracy:tak:
Sciskam Cie :*

Witam :) Ja dzisiaj mam wolne i znów się nie wyśpię... O 8:30 muszę być na dworcu w Bytomiu a później do Piekar na przymiarkę sukni ślubnej. Ale na coś takiego chce mi się wstawać :) Gorzej by było ze wstaniem do pracy. A co u was dziewczyny? Ja kończę kawę i zmykam :) Buziaki

Witajcie kochane !!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj pobudka wczesnie z rana bo J szedł do pracki nowej pierwszy dzien :)
Masakra jak przezywał!!!!!!!!!!!!!!!

A ja humorki dzisiaj?? Mam nadzieje ze duuuuuuuuuuuuzo lepiej jak wczoraj. Miłego dnia wszystkim!!

reklama
Dziewczyny tez zycze Wam milego dnia!:tak:

S puscil mi txta ze bedzie jutro bo teraz dopiero skonczyl prace:-(
Kolejny wieczorek zdana jestem tylko na siebie:sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry