reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przeczytałam was ale widzę same złe humorki, dołki i dolinki . Nieciekawy dzień formułowiczek. Niestety dołączyłam do grona
Maggy witaj słonko. Nie biorę żadnych leków. Fizycznie po zabiegu jest ok. Nawet owulke miałam 16tego chyba , więc @ wredny być powinien. Ale u mnie nic nie może byc dobrze. Zawsze coś mi sie spier...Dziś nawet w pracy tragedia, dawno nie miałam takiej lipy. A ty jak się czujesz.Jutro badanie?

reklama
Sol - dzięki za odpowiedź. :) A wózek... hm... wiem, że z analogicznymi funkcjami tylko mniej znanych firm chodzą na allegro po ok 600-800 zł i my pewnie na taki wielofunkcyjny, ale tańszy się skusimy. ;) I pewnie nie będzie różnicy. ;)

Witajcie popołudniowo Dołączające. :)

hmm...a moze zaraz dostaniesz... spokojnie...jesli owulka byla to na pewno @ przyjdzie...

a ja.. coz.. padnieta jestem.. boli mnie dol brzucha czasami, ale to chyba od dlugiego siedzenia... wykancza mnie troche praca.. i w ogole wszystko.. ta pogoda tez meczaca, upal dzien w dzien..
no ale.. nie narzekam :D musze byc silna i dawac sobie rade... nie ma innego wyjscia :)

Jeju, dziewczyny, sorki ze znow zniknelam z pola widzenia, ale internet jakos dzis fiksuje tu... :eek: Maaaasa roboty mi sie zrobila, tylko czekam na M. - na cale szczescie mnie dzis zabiera, wiec nie bede musiala czekac 1 h na autobus, a potem 0,5 h na drugi! :-):-)

maggy czasem wstań pospaceruj, rozprostuj nogi i plecy. Na pewno jest niezbyt przyjemne siedzieć tyle godzin. Uwazaj na siebie.
Ja ma po prostu dosć ile można przyjąć na siebie kubłów lodowatej wody. Czy u mnie nie może choć raz być dobrze.
Jadę z polem nad odrę. Odezwę się.

Ostatnia edycja:
maggy czasem wstań pospaceruj, rozprostuj nogi i plecy. Na pewno jest niezbyt przyjemne siedzieć tyle godzin. Uwazaj na siebie.
Ja ma po prostu dosć ile można przyjąć na siebie kubłów lodowatej wody. Czy u mnie nie może choć raz być dobrze.
Wisienka- bedzie dobrze.. zobaczysz kochana, ze juz wkrotce bedzie dobrze :)
wlasnie sie staram spacerowac tak czesto jak tylko moge.. no ale.. dzisiaj wtrabilam mlecznego shake'a z lodami truskawkowymi i zaraz po tym ( bo mi bylo malo) 4 galki lodow :( ledwo doszlam do biura z powrotem :D hahahaaha
ale spox... na razie odpuszczam lody, bo co za duzo to niezdrowo :)

ok, uciekam na ta impreze.. (a tak mi sie nie chce!!!) ale musze..

buziaki dla Was i pewnie juz dzisiaj nie wpadne, tylko jutro rano...

trzymajcie sie cieplutko...

czesc kochane :)
boshe jaka u mnie była burza to szok a lało jak nie powiem co ..... dawno tak nie było grzmoty takie ze pare razy sie wystraszyłam .... a teraz duchota bleee ..... jak oglądam wiadomości to mi serce pęka tak mi szkoda tych ludzi :(

Oooojeju, znow kurcze musze sie tu skupic na robocie... :baffled::eek: Zaloguje sie w domku i poklikam z Wami!
Mamus, Wisienka - trzymajcie sie cieplo, kochane! Tule Was obie!
Maggy - milej imprezy!
Buziaki, papa!

Maggy - to dobrze, że się starasz odrywać czasem od pracy i przespacerować. Życzę Ci, żeby Cię nie bolało. :*

Wisieńka - ja wiem, że trudno Ci, ale... głowa do góry. :* Mam nadzieję, że odpoczniesz porządnie nad wodą i wrócisz z lepszym humorem. :)

Ja się idę na chwilę położyć z dala od monitora. Jak będę mieć wyniki bety ok. 21:00 to dam Wam znać.

reklama
krakowianka - wiesz u mnie problem leży w wadze wózka bo za 600-800 są z regóły ze stalową ramą i waży rama ze spacerówka ok 14-16 kg a ja szukam takiego gdzie rama ze spacerówką waży nie więcej niż 8 kg a tu zaczynają się schodki w poszukiwaniach. Jak się ma skopany kręgosłup to niestety trzeba się oszczędzać :sorry:

Hope - wiesz tak po prawdzie ile ludzi tyle opinii. Mi wszyscy odradzali Espiro magic 4 bo wadliwy, bo materiał się rwie itp a ja go kupiłam i od dwóch lat nim Karolę wożę i jest super - ani jednej awarii :tak: Wiesz - zawsze może się zdarzyć wadliwa sztuka i nic na to nie poradzisz :-D

maggy - imprezowiczko :-D

Wisienka - będzie dobrze :tak: Mam nadzieję że szybciej niż się spodziewasz :-) Tylko nie wolno tracić wiary :sorry:

Spadam się zaraz położyć bo ledwo żyję o to biodro :-p Nie no to trzeba być mną żeby być taką sierotą :-p
No i pogrzmiało pogrzmiało i sobie bokiem poszło :dry: i po co ja pranie zdejmowałam? :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry