reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agatek oficjalnie na BB zycze owocnych staranek i stosunkowo udanych nocy i porankow Kochana :)
nie dziękuję Kochana. Wam też jak najbardziej efektywnych staranek.

Mama-najważniejsze ze Twojej rodzince nic się nie stało. Fakt ostatnio same nieszczęścia po PL chodzą.

Mary witaj Kochana :)

Mama a jak tam u Ciebie ze zdrowiem? Cykl powoli wraca do normy? Mam nadzieje ze tak?

Agatek trzymam &&&& za dzialanka :)

Szczęśliwa-trzymamy &&&&&&&&&&&&&
Mamciu-ja byłam tu i ówdzie przez ten czas. Trochę podczytywałam, trochę opuściłam-przyznaję bez bicia-niedługo znowu mnie nie będzie bo urlopik-i gdzieś sobie pojedziemy z mężlukiem-tylko nie mamy pojęcia gdzie :/

reklama
Mary witaj Kochana :)

Mama a jak tam u Ciebie ze zdrowiem? Cykl powoli wraca do normy? Mam nadzieje ze tak?
JAEWA- a ze zdrowiem to jeszcze nie wiem bo przedostatni cykl mialam 27 dniowy ,teraz 18 dniowe a dzis mam 12 d.c. i nie biore w tym zadnych lekow i nie mam monitoringu wiec nie wiem "na czym stoje" czy byla owulka ,czy bedzie ,jak endo bo ostatnio bylo male...jutro mam ginek i sie zastanawiam czy jechac...mial mi zrobic usg i poszukac przyczyny tego ,ze ostatni cykl byl 18dniowy...

SZCZESLIWA- udanych pertraktacji z paniami w przychodni!!

AGATEK- no to juz Ci zycze udanego urlopu:))
EWCIA- witaj kochana moja!!!!!!!! jak samopoczucie!!????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry