- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agatek
Fanka BB :)
nie dziękuję Kochana. Wam też jak najbardziej efektywnych staranek.Agatek oficjalnie na BB zycze owocnych staranek i stosunkowo udanych nocy i porankow Kochana
Mama-najważniejsze ze Twojej rodzince nic się nie stało. Fakt ostatnio same nieszczęścia po PL chodzą.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARY-BETH- dzieki slodziaku a Ty widze zapracowana jestes...a ta nowa praca to bedzie na caly etat czy na pol??i tez w sklepie???
J
jaewa
Gość
Mary witaj Kochana
Mama a jak tam u Ciebie ze zdrowiem? Cykl powoli wraca do normy? Mam nadzieje ze tak?
Agatek trzymam &&&& za dzialanka
Mama a jak tam u Ciebie ze zdrowiem? Cykl powoli wraca do normy? Mam nadzieje ze tak?
Agatek trzymam &&&& za dzialanka
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Kochane trzymajcie za mnie kciuki ide do tej przychodni dam znać później co i jak Buziaczki:*
mary-beth
MARY-BETH witam cieplutko!!! Czy bedzie nietakten jak spytan gdzie jestes za tą granicą??
Jasne, że nie. ;-) Na południu Norwegii. Z Norwegii jest jeszcze Nika32 na tym forum.
Agatek
Szczęśliwa-trzymamy &&&&&&&&&&&&&
Mamciu-ja byłam tu i ówdzie przez ten czas. Trochę podczytywałam, trochę opuściłam-przyznaję bez bicia-niedługo znowu mnie nie będzie bo urlopik-i gdzieś sobie pojedziemy z mężlukiem-tylko nie mamy pojęcia gdzie :/
Mamciu-ja byłam tu i ówdzie przez ten czas. Trochę podczytywałam, trochę opuściłam-przyznaję bez bicia-niedługo znowu mnie nie będzie bo urlopik-i gdzieś sobie pojedziemy z mężlukiem-tylko nie mamy pojęcia gdzie :/
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
JAEWA- a ze zdrowiem to jeszcze nie wiem bo przedostatni cykl mialam 27 dniowy ,teraz 18 dniowe a dzis mam 12 d.c. i nie biore w tym zadnych lekow i nie mam monitoringu wiec nie wiem "na czym stoje" czy byla owulka ,czy bedzie ,jak endo bo ostatnio bylo male...jutro mam ginek i sie zastanawiam czy jechac...mial mi zrobic usg i poszukac przyczyny tego ,ze ostatni cykl byl 18dniowy...Mary witaj Kochana
SZCZESLIWA- udanych pertraktacji z paniami w przychodni!!
AGATEK- no to juz Ci zycze udanego urlopu)
EWCIA- witaj kochana moja!!!!!!!! jak samopoczucie!!????
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: