reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie i ja w jakims takim dziwnym nastroju:crazy::crazy::baffled:
weekend roboczo-rodzinny,znajomi wlecieli po18.00 wczoraj,potem kapanie dzieci i wolne...
dzis weszlam na Temat.net - Szczecinek w Sieci i masakra-polowe Szczecinka zalalo:-(a tam mam calą rodzinke...to miejscowość nad jeziorem a przez te opady od piatku to masakra co tam sie porobilo....ostatnio byla ta nawalnica co moj tata mial wypadek a teraz to...:-(

nie wiem co sie dzialo na bb bo nie nadrobie...jakos weny brak..

reklama
Jaewa - w sumie objawy miałam takie jak na @, a mnie zawsze na @ boli podbrzusze i piersi. No i jeszcze podwyższona temperatura ciała (zwykle mam do 36,5 a teraz 36,8-37,2).

Krakowianka mnie tez podbrzusze boli zwlaszca rano a tempke mam taka sama jak Ty :)
Mierze zawsze pod jezykiem.
Piersi nie bola...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie i ja w jakims takim dziwnym nastroju:crazy::crazy::baffled:
weekend roboczo-rodzinny,znajomi wlecieli po18.00 wczoraj,potem kapanie dzieci i wolne...
dzis weszlam na Temat.net - Szczecinek w Sieci i masakra-polowe Szczecinka zalalo:-(a tam mam calą rodzinke...to miejscowość nad jeziorem a przez te opady od piatku to masakra co tam sie porobilo....ostatnio byla ta nawalnica co moj tata mial wypadek a teraz to...:-(

nie wiem co sie dzialo na bb bo nie nadrobie...jakos weny brak..

mama05 nie martw sie moze u nich wszystko dobrze choc jezeli chodzi o ten temat to przezywaja ludzie dramaty straszne. Dorobek całego zycia .

mama05 tulam mocno , przeczytałam tylko jednego posta to nie wiem co sie dzieje :(
witam sie oczywiście ze wszystkimi ale musze uciec zrobić zamówienie i ogarnąć sklep, odezwe sie puźniej urlop udany tylko zdecydowanie za krótki :(

dozobaczyska puźniej musiałam sie zameldować :)

RENNA- cześć i dzieki-dzwonilam dz siostry do mamy do babci-im nic szczegolnego sie nie stalo,ale mimo to -to moje rodzinne miasto- i jak ogladam wiadomosci o zalaniu roznych stron swiata to empatia sama ze mnie wychodzi-bardzo sie wczuwam w sytuacje tamtych osob a teraz dotknelo to moje rodzinne strony:-(
MARYLKA- witaj kochana po urlopie-najwazniejsze,ze udany!!!wracaj do nas szybko jak zrobisz co trzeba..

Mama05 - ja co prawda nie mam robdziny na żadnych z tych terenów, które zalało... ale jak wczoraj widziałam w telewizji, co się dzieje na Dolnym Śląsku, to nie mogłam powstrzymać łez. :(

Jaewa - nie gdybajmy już Kochana :) - po prostu test zrób i daj nam szybko znać. :) A my tu o Tobie ciepło myślimy. :)

PS: Od 7:00 zjadłam danonka mega z ziarnami słonecznika, wypiłam szklankę mleka i teraz się będę zmuszać do wypicia czegokolwiek. Mam uczucie okropnie "napchanego" żołądka.

RENNA- cześć i dzieki-dzwonilam dz siostry do mamy do babci-im nic szczegolnego sie nie stalo,ale mimo to -to moje rodzinne miasto- i jak ogladam wiadomosci o zalaniu roznych stron swiata to empatia sama ze mnie wychodzi-bardzo sie wczuwam w sytuacje tamtych osob a teraz dotknelo to moje rodzinne strony:-(
MARYLKA- witaj kochana po urlopie-najwazniejsze,ze udany!!!wracaj do nas szybko jak zrobisz co trzeba..
Doskonale Cie rozumiem!!!! Ja na obczyznie przebywam i jak tylko slysze ze w Pl zle to tez jakis niesmak mam.
MARYLKA miło ze urlop udany a co do tego ze krótki to powiem ci ze nawet gdyby trwal 5 miesiecy to i tak byłby za krótki :)

reklama
Witam się poniedziałkowo ze wszystkimi :-D

Dziękujemy za życzonka :-D Ale my bardziej cywilny niż kościelny obchodzimy :-D

Hope - prawdę mówiąc co mi dadzą teraz badania genetyczne? Owszem dla płodu są refundowane ale to i tak nie zmieni faktu że jeśli ma być chore to przecież się go nie pozbędę bo choć to mało przyjemna wada to jednak da się z nią żyć i normalnie funkcjonować :tak: Wiem że było by ciężko i wiem że Karola miała bardzo duże szanse żeby odziedziczyć ten wadliwy gen to będę się tym martwiła jak będzie miała naście lat i zacznie faceta sobie szukać :-p Bo wtedy przyszłego zięcia dziabnę igiełką na badanie zanim zaczną coś kombinować :-p :-D
margolcia - wstyd się przyznać ale tak - jakoś tak wczoraj miałam rocznicę kościelnego :-D A wiesz ze zapomniałam? :-D Wiesz my bardziej ten cywilny obchodzimy bo był pierwszy :-D

Karola ma od rana muchy w nosie więc lecę się nią zająć bo nie da mi zaraz żyć :dry: a muszę jeszcze lecieć na miasto zobaczyć nocnik ten większy dla niej i kupić coś synkowi chrzestnej bo w końcu się chyba do nich wybierzemy :-D Spadam bo zaraz zostanę zakrzyczana :-p A majtki od rana nosi i jest ok :tak: A pochwalę bo wczoraj ani razu majtuś nie zmoczyła nawet ja się zdrzemnęła bez pampersa to wstała i zrobiła na nocnik :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry