reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARCEPANEK- pewnie ,ze maja dodatkowa kryjówke:tak:;-);-) ale ja sie ciesze bo ciagle szkoda nam bylo jednego dnia na takie rzeczy a wczoraj padalo to w sam raz na takie przemeblowania:tak:choc lekko nie bylo uwierz mi:sorry::eek:ale juz po wszytim-kolejna rzecz w domu do przodu:tak:
a Tobie juz 7 tydzien stuknąl -nono -super:-)ciekawe kiedy ja zaczne odliczac:sorry:

reklama
krakowianko a tak jakoś mnie napadło na sprzątanie instynkt jakiś :-)
mamuś oj szybko minęło i cieszę się ,że mam już za sobą ten najgorszy stresujący tydzień.
Zmykam bo Tom oczywiście kompa chcę. Wpadnę później dziewczyny do wieczora :-)papatki

Ostatnia edycja:
MARCEPANEK- papa
KRAKOWIANKA- no ja przede wszystkim lubie przestrzen i ta szafa w sypialni troche byla za duza..a teraz jest wszystko si:tak:poloz sie jak masz potrzebe-ciąza to czas kiedy mozemy sie porozpieszczać:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ide z dziecmi na spacer:tak:poki nie pada......a dzis Toma wzielo na porzadki bo na blysk posprzatal lazienke:szok:ale jak mial taka potrzebe...;-)jestem Mu wdzieczna za pomoc bo o tyle mniej bede miala jutro:tak:

jestesmy po spacerze,po rowerach...dzieci oczywiscie nadal pelne energii:baffled::baffled::baffled:
teraz zażyczyli sobie nalesniki na kolacje:eek:wiec Tomi bierze sie za smażenie i tym sposobem po calym dni wietrzenia na noc sobie nasmrodzimy smażonym:sorry: no,ale Oni tak lubią naleśniki.....
u nas od poludnie sie rozpogodzilo i nawet raz po raz wyszlo slonko....

a jak Wam kobiety mija niedziela???

AGA- to fajnie ,ze Alan ma kumpla w gościach;-)nasz wciagaja juz po drugim nalesniku...jak tam mebelki ??beda fotki??;-):-)

No nic wszystkie pewnie szykuja kolacje a my juz po-dzieci ogladaja bajke,zaraz szykuje je do spania.
uciekam,papa-do jutra!!
dobrej nocki wszystkim i karaluchy !!! :):))

Ostatnia edycja:
Hope - a jaka była szansa że moja siostra się z tym urodzi? Też bliska zeru a jest karłem. A że ja mam wadliwy gen to wiem na 100%, że M go ma na 75% bo gdzieś w przeszłości występowały osoby o max wzroście 120-140cm tylko kiedyś to był po prostu niski wzrost. Sprawa wygląda tylko tak że oboje możemy mieć na 100% wadliwy gen a mieć zdrowe dziecko - nie musi być chore. A skoro moja siostra miała pecha urodzić się karłem - moje dzieci też mają taką samą szansę. Dlatego wybacz ale wiem że mam się czego obawiać. I skoro lekarze z centrum zdrowia dziecka kazali mi badać moje dzieci to ja to wolę zrobić.

My właśnie wróciliśmy z grilla - bardzo udane wyjście. Ja sobie odpoczęłam, pogadałam, Karola się wyszalała z młodym :-D Teraz marzy mi się ciepły prysznic po Karoli i łóżeczko :-D
Miłego wieczoru :-)

Witajcie wieczornie. :)

Na kolację zjedliśmy sałatkę z tuńczykiem i pomidorami, więc zdrowo. ;)

...ale powiem Wam, że najchętniej, to bym W OGÓLE nie jadła. Czuję, że mam MEGA NAPCHANY żołądek o każdej porze dnia. Jem tylko zdroworozsądkowo. o_O

reklama
cześć dziewczyny,

Bardzo dziękuję za życzenia, to miłe choć ja wolę codzienność od rocznic i to jacy dla siebie jesteśmy. Ale było bardzo miło...
nie zawsze się nam udaje wyrwać w ten dzień, a w tym roku dało radę.

Mam dzień senny, nic mi się nie chce i choć się wyspałam to spałabym na okrągło... Karol strajkował dziś z jedzeniem i wszelkie pomysły mi się skończyły, żeby coś zjadł. Trudno, jeszcze się z głodu nikt nie ze... :)

buziaki i miłego wieczorku wszystkim.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry