reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
idę się pociąć - zero słońca bo pełno chmur - tylko gdzieniegdzie prześwituje coś tam a zaduch że się kleję do fotela :no:
spadam męża budzić, Karola śpi od godziny podgrzeję obiad i przyszykuję wszystko do wyjścia a przed samym wyjściem obudzę Karolę i jazda :-D

Miłego popołudnia wszystkim :tak:

reklama
jestem przed obiadkiem,ale pewnie wszystkie szykuja wlasnie jedzonko;-)
witamt te wszystkie ktore dolaczyly rano:tak::-)

info od BUNI-dojechali szczesliwie,spali dzis dllllllllugo,jest zadowolona ludzie sympatyczni,dziecieki super-ganiaja sie z nimi...dzis maja isc nad rzeke sie popluskac:baffled::-D:-Dprzyszla dzis do Niej @ choc miala byc dopiero w srode...widac zmiana klimatu ja przygonila.buziaki dla nas:tak:

Witam :-) Ja ze słowem na niedzielę ;-):-p:-)

U nas leje całą noc i cały dzień, dopiero przed momentem przestało. Chmury tak grube, że TV satelitarna nie odbierała, więc późny wieczór spędziliśmy aktywnie :-D:zawstydzona/y:

Margolcia, Zapmarta gratuluję rocznic! Oby tak dalej :-)

Sol osobiście nie znam nikogo z tą przypadłością. Myślę jednak, że nie masz się czego obawiać, prawdopodobieństwo, że oboje możecie nieść nieprawidłowe geny jest bliska wygranej w totka, czyli zeru ;-)

A w ogóle, dobrze jest tu zajrzeć i wiedzieć, że tu jesteście, macie te samo pragnienie, że wielu z was się udało... Od razu lżej się robi na duszy... Ciężko jest nie myśleć w taki dzień jak dziś, dy za oknem szaro i nic nie odrywa myśli na dłużej. Ech...

hej Hope, Mama, Krakowianka, Viola, Magy, Sol jak jeszcze jesteście, ale raczej was ni ma ;)
u mnie sie zaczyna chmurac, idzie chmara z Zielonej :( ok 17 bedziem wracac do Wrocka, jak jeszcze bedzie ładnie i zaby z nieba nie będą lecieć to ja pojadę :D a co ;)
teraz czekam na kawusie, którą mężuś mi właśnie nastawił :D

Hey laski.
zapmarta ,margolcia wszystkiego naj z okazji rocznic i następnych wielkich pięknych dat :-)
A ja mam lenia i to tyle ... 7 tydzień mi skoczył :-) i tak sobie liczyłam wszystko bo fasolcia ma dziś 6tygodni i 1dzień i aż takie nierealne się wydaję ,że raz praktycznie wystarczył i jest....

ja też mam dziś lenia, ale byłam z Alą na placu zabaw i w parku tylko, że ona nie chciała biegać... cały czas na ręce i na ręce a ja nie mam siły jej tak nosić bo to przeciez ciężkie dziecko już... ale co miałam robić jak siadała na chodniku i ręce wyciąga do góry i płacze... przyszliśmy do domu i poszła spać... mąż wrócił z pracy i niebawem obiad zjeśc trzeba będzie...
no to super, że BUNIA zadowolona nalezy sie kobiecie odpoczynek
witam te, których dziś jeszcze nie widziałam :*

MLODAM- to smacznej kawki-ja wlasnie swoja koncze:tak:
MARAN- hejka,trzeba juz wytlumaczyc Ali,ze umie chodzic i tzreba na nozkach bo mamusia ma dzidzie w brzuszku i nie moze Ali nosic ,a jak jest taka sytuacja ,ze w drodze powrotnej marudzi to bierz wozek kochana...:tak:

MARCEPANEK- jak tam Twoje sprzatanie???nadal masz powera??;-):-D:-D

my po wczorajszym wymeczeni bulismy na maxa od rana do 19 robota i biegajace pod nogami dzieci bo caly czas padalo:sorry::eek:ale mam juz piekna garderobe na dole a w sypialni ile miejsca:szok::szok:no teraz mozemy sie ganiac:tak:;-);-)

mamuś już na razie przystopowałam bo za bardzo byłam po tym zmęczona. Pewnie zadowolona z garderoby ,ale nie bardziej niż dzieci które mają nową kryjówkę :-)

reklama
Mama - zazdroszczę Ci powiększonej przestrzeni, nie ukrywam. ;)

Marcepanek - no ja jestem pełna podziwu dla Twojego wczorajszego powera. :)

Ja dziś się czuję strasznie ociężała, nic mi się nie chce... Chyba pójdę się przespać. A za pracę papierkową wezmę się wieczorem.

Maggy - ja jestem nauczycielką, więc pracuję trochę fizycznie a trochę umysłowo, zależy od sytuacji. :p ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry