reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy mam nadzieję że dostaniesz zielone światełko od lekarza :tak:
Powodzenia w bukowaniu biletu aby udało wam się zabukować jak najmniejszym kosztem :tak: Powodzenia!!

...ojej no tak całkiem zapomniałam sorki :-D
Sol,Margolcia,Bunia dla was wszystkiego najlepszego z okazji waszych świat :-)

2dvpdn9.jpg

reklama
Hej dziewczyny:-) Dopiero teraz znalazłam trochę czasu :-(

ZAPMARTA MARGOLCIA BUNIA SOL wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, wielu następnych lat życia w miłości!!!

MAGGY z biletami lotniczymi to jest przegięcie - w ciągu dnia potrafią podrożeć:-(

AGNIESZKA, PYSIA i pozostałe które są na BB witam;-)

Ostatnia edycja:
AGA weekend minął grillowo-plażowo:tak::tak: I za szybko:-D:-D Pati popływała i wyszalała się i teraz śpi jak zabita... A ja mam czas dla siebie i na BB...

AGA weekend minął grillowo-plażowo:tak::tak: I za szybko:-D:-D Pati popływała i wyszalała się i teraz śpi jak zabita... A ja mam czas dla siebie i na BB...

To fajnie że weekend zaliczacie do udanych.I pogoda także dopisywała super!
Ja też mam trochę czasu teraz na bb.M z synkiem mają swoje zajęcia :-D więc Ja dorwałam laptopa :-D

ZAPMARTA dobrej i przespanej nocki:-)

AGA no weekend można zaliczyć do udanych:tak: Tym bardziej że to przedostatni w Norwegii przed urlopem:-D:-D:-D

Hope, jak jestem w ciąży to nie mogę oglądać takich rzeczy i jak widzę chore dziecko to łzy same lecą...

Wiesz Martuś (moja imienniczko ;-)) te dzieci wcale nie wyglądały na nieszczęśliwe... Może dlatego, że miały szczęście żyć wśród kochających rodziców, rodzeństwa, w krajach nieco bardziej tolerancyjnych niż Polska... Myślę, że karłowatość to jedna z chorób, która ogranicza ale nie zabija, z dwojga złego...

Mam taką manię oglądania dokumentów o zdrowiu ;-) Może w poprzednim życiu byłam lekarzem? ;-) Chociaż często nie sposób pohamować łez, często jest w tych filmach dużo nadziei i siły. W tych ludziach... Podziwiam ich.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry