reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maggy - ale to powolna nauka :-D a jedziemy do chrzestnego Karoli :tak: mają o 10 miesięcy młodszego od Karoli synka :tak: A jedziemy na grilla jak pogoda dopisze a jak nie to sobie posiedzimy pogadamy :tak: :-D

Ja już spadam bo Karola chce żeby ją karmić :-p Miłego dnia wszystkim :-p

reklama
WITAM SIE NIEDZIELNIE:tak:
MAGGY- masz racje,mama Damiana jest niesamowita!!!i ciesze sie ,ze choc troche Jej pomozemy:tak:zostac samemu z dziecmi to juz jest bardzo ciezko...a zostac z tak chorym dzieckiem...napisalam Jej ,ze jest silną osoba i niech ta sile przekazuje dzieciom-wyrosną na wartościowych ludzi!!!

KOZICA- graaaaaaaaatuluje!!!w pierwszym cyklu ,no wiesz co:sorry::-D:-D:-D:-D:-Dnie,no ciesze sie.

ZAPMARTA- wszystkiego najlepszego na kolejne lata w milości ,szacunku i zrozumieniu!!!!kolejna rocznica ślubu to w tych czasach powód do dumy!!!!!ściskam Cie -Was razem z moją rodzinką:tak::tak::tak::tak:

WISIEŃKA- qrcze!!!wspolczuje nerwow ,wiem jak to jest przez hormony-oj wiem-tule z calych sil i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& zeby @ przylazla jesli ma przyjsca jak nie to niech hormony dadza spokój!!!tule...

BIBINKA- no to sie dzieciaki wyszalaly-fajnie...pozdrawiam i milego dnia

SOL- jak nauka siusiania???
u mnie pada prawie bez przerwy...

Hej Laseczki
Wadam tylko powiedziec dziendobry bo mm dzisiaj duzo na glowie...

Martus dolaczam sie do zyczen
Przede wszystkim duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzooooooooooooooooooo MILOSCI Wam zycze

Milego dzionka Laseczki

PRALINKA- hejka kochana!!

MLODAM- cześć,wiesz co wczoraj rozmawialam z siosta to nie mowila ,zeby drogi byly nieprzejezdne,wiec mysle ,ze smialo moze jechac....najgorsza sytuacja powodziowa jest na dole polski z Czeska granicą:-:)-:)-(Bogatynia i okoliczne miejscowości...ludzie tam maja tragedie-zalalo stacje benzynowe i razem z woda plynie paliwo,ropa-niedopalek wystarczy a bedzie jeszcze gorsza tragedia:no::-:)-(

zapmarta

Przesyłając gratulacje!
z okazji jakże pięknych... Godów
życzymy Wam abyście dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce
zawsze uśmiechnięci, zawsze razem,
zawsze pewni swoich uczuć.​

mama - nie dziękuję - jak na razie nie musiałam wymieniać ciuchów na suche ale się jej pytam czy chce siku - teraz przestanę na godzinkę i zobaczymy czy będzie wołała. Mam nadzieję że nie będzie tragedii :-)

Mąż przyszedł i poszedł już spać, Karola się grzecznie bawi a ja czekam do 12 aż będę mogła M obudzić :-p Nudzi mi się :-(

hej hello!!!u nas też pada:-(.wiecie,ja już myslałam,że koniec tragedii na ten rok,ale jak widać nie,znów powodzie:-(...
mama hej siora:-D.wyspaliście się dzisiaj;-):-)???
meggy,pok witajcie:-)
sol no widzisz?coraz lepiej Karoli idzie:-D
młodam jak się czujesz?
pralinka miłego dnia;).co Ty taka zapracowana?

DLA MARTUSI i MARGOLCI: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU:-):-):-)

Ostatnia edycja:
SOL- to super ,ze Karola daje rade!!!!!!!!!!!!!!buziak dla Niej:tak:a jesli M dopiero zasnal to sobie za dlugo nie pospi jak do 12.00:sorry:
kiedy masz teraz wizyte??bedziesz probowala namawiac ginek na podpatrzenie plci???;-)

AGNIESZKA- czekamy na fotke mebelków Alana:tak:

BIBINKA- cześc siora.no obudzilam dzis męża:):):)))

PRALINKA- tez masz dzis rocznice??TOBIE ROWNIEŻ WIELU LAT W MOLOSCI I SZACUNKU I WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ!!!!!

MARGOLCIA-TY ROWNIEZ MASZ DZIS ROCZNICE-WIEC SAMYCH WSPANIALOŚCI,SPELNIENIA MARZEŃ WASZYCH WSPOLNYCH I DUUUUŻO MILOŚCI!!!

Ostatnia edycja:
mama miałam na myśli margolcię,a wpisałam pralinkę,zaraz potem poprawiłam,a Ty juz przeczytałaś:-D.

reklama
mama - niby 17 sierpnia ale jeszcze zobaczę. Bo wcześniej M jest ciągle w pracy jak mój gin przyjmuje a bardzo chce być na usg więc chyba tego 17 pójdziemy. A czy będę kazała zaglądać między nóżki? Głupie pytanie - jasne że tak :-D A nie pośpi sobie fakt ale chociaż się zdrzemnie i nie będzie chodził jak zombi :-p

Spadam sobie coś poczytać :-D Bo pytań jakoś dzisiaj mi się nie chce opracowywać :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry