reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dobrej nocki wisienka
kalamandyna my w Irlandii 4lata tu też urodziłam pierwszą moją córunie :) no tym razem też udało sie w pierwszym cyklu... ale my staraliśmy sie co dzień lub co drugi to zalezy jak checi i czas był... no i udało sie... chciałabym teraz synunia tak dla równowagi no i mąz pewnie poczuł by sie bardziej spełniony jakby z synkiem w piłke mógł pokopać, ale tak jak napisałaś najważniejsze by zdrowy Ludzik sie urodził a niezależnie od płci kocha sie tego małego człowieczka :) a opieka w Irlandii... no do 12 tygodnia nikt o ciąze nie walczy więc natura decyduje... dopiero w 12 tyg sie tu na pierwsze USG idzie... nie daja nic na podtrzymanie ciązy, ale o porodzie to moge tylko w dobrych słowach sie wypowiedzieć, może dlatego, że trafił mi sie super położny z Hiszpanii... wolałam obcokrajowca bo ich angielski jest dużo bardziej zrozumiały niż Iroli... no i udało mi sie akurat, że jego mi przydzielili... poród miałam wywoływany 14 dni po terminie wiec troche perypetii było ale nie bede o tym tu teraz pisać... jednak wszystko dobrze sie skobczyło :)

marat-atha- fajnie, że znalazłaś takiego super gina. I że poród skończył się szczęśliwie. Ja też miałam perypetie w trakcie porodu. Wszystkiego dobrego życze:-)
Zmykam spać, trzymaj się ciepło, do usłyszenia!

Laseczki wpadam tylko po pracy...
Pewnie juz spicie wiec mowie i dobranoc i tym co to rano beda czytaly
DZIEN DOBRY;-)
Rano nadrobie...
Buziaki, do jutra, a w zasadzie juz do dzisiaj..

dzien dobry :)

witam sie i uciekam do pracy...za kilka godzin juz weekend :D hurra!!! wreszcie sobie odpoczne :)

buziaki i milego dnia ;)

czesc kochane witam sie porannie :):)
Spałam jak zabita ..... ale dzisiaj czuje sie juz bardzo dobrze :)
Maggy - milusiego dzionka w pracy :)

WITAM SIE I JA JUZ PRAWIE WEEKENDOWO!!
Maggy- pieknie wygldasz i piekne miejsce !!!oby tak dalej!
MONISIA- corcia slodziak,mąż kawal chlop(jak moj) a Ty widac ze wypoczeta i szczesliwa-synka do kompletu brakuje takze prosze ladnie dzialalc!!
WISIEŃKA- no dzis piatek wiec zaraz zaczniesz weekend i mozna sie szykowac do wyjazdu:tak:
MARY-BETH- gratuluje pracy-wiedzialam ,ze Ci sie uda!!!!!!! zdolniacho!!
NLODAM- badz dzielna w pierwszym dniu w pracy ...
EWCIA- tule CIE KOCHANA i wspieram jak umiem!!!!! te daty...zawsze bedziemy myslami i sercem wracaly...ja zawsze wracam 1 maja mimo ,ze to juz 6 lat.....bardzo mocno Cie przytulam i poplacz jak potrzebujesz.jestem z Toba.......
SZCZESLIWA- no szkoda,ale gdybyscie sie wybierali do Poznania -to pamietaj KONIECZNIE daj znac!!

u mnie nie ma slonka,jakis taki dzien nijaki pogodowo...

MAMA a ty pewnie dopadłaś Toma:-D:-D

NIKUŚ- czy dopadlam ......4 razy:szok::-D:-D:-D:-D:-D:szok:

reklama
chyba bedzie widac, ze jest :)

maran-tha - ja tak naprawde nie jem duzo... waga najpierw spadla z 55 na 53 teraz mi sie waha miedzy 54-55, wiec nie przytylam.... tylko mnie tak "wywalilo " :)
piękne zdjęcie i brzusio prześliczny :) gratuluje mamuśko :) a i raz jeszcze pięknie Ci dziękuje za kartke jest świetna i znaczki też :) DZIĘKUJE !!!!!!!!!!!!!!

dzień doberek :) ja już niby spakowana - prucz jedzenia bo k sie uparł ze spakuje - mam nadzieje ze nie zapmni go zabrać :):) -choć ciągle mi sie coś przypomina co niespakowane :) kurcze nie wiem jak my sie zabierzemy z tymi torbami - nie mam pojęcia
dziś znikne szybciej bo moja mamuśka przyjdzie trenować sprzedaż :) a wczoraj przyszła i mówi że ma padac cały weekend a ja do niej to też dobrze zamkniemy sie w pokojach i wrócimy z wnukami :):):) a ona o i tak by było dobrze :):):):) no ale jak na razie u nas świeci słońce tfu tfu :)

mama 4 razy :) hahahaha a ze mnie sie śmiałaś jak pisałam zaraz wracam :):):):):):):)

ja dzis z Wami poprzezywam troche mój wyjazd :) a co tam najwyżej mnie wygonicie :):) kurcze mam nadzieje że bedzie fajnie i że K nastrój sie poprawi bo walczy od kilku dni coś z telewizją z tp i sie wkurza i prawie całą noc nie spał i walczył z kompem a dzis rano głośniki nie chciały mu grac a ona zawsze rano muze włącza no i jakiś taki spiety i naburmuszony lekko - mam nadzieje że odpocznie na wyjeźdxie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry