reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wow! Maggy, super wyglądasz! Ciąża Ci słuzy, mamusiu! :tak::tak:

Babeczki, ja lecę zaraz do kina z M., więc mykam się przygotować. Miłego wieczorku Wam życzę! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
czytalyscie o tym, ze noworodek wypadl na posadzke przy porodzie???? szok normalnie.. :
Podczas porodu dziecko wypadło na posadzkę- Onet.pl - Wiadomości

kurcze... brzuch mi rosnie, to fakt.. tylko, ze ubran nie mam... musze sie znowu rozgladnac za ciuchami.. poza tym te mdlosci mnie wykanczaja.. przeciez nie moge non stop jesc, zeby ich nie miec...
kupilam kilka opakowan krakersow... z mniejsza iloscia soli i tluszczu.... troche pomagaja... ale czuje jakby to byl podstawowy skladnik mojego wyzywienia...
musze poszukac imbiru bo widzialam, ze pisalyscie o tym....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam...

Ja chcę tylko napisać, że przez jakiś czas nie będzie mnie na forum...

Za 2 dni będzie 10 miesięcy od odejścia Maciusia, a ból jest nie do zniesienia...

Nie wiem kiedy się pokażę, ale wiedzcie, że kibicuję Wam wszystkim...

maggy no rzeczywiście Twój brzucholek dośc pokaźny, raczej ciąży u Ciebie nie da sie już ukryć :) no ja mdłości jako takich nie miałam ani z Alą ani teraz, zdarzało mi sie ale to jak głodna byłam a tak to raczej nie miewam, moja mama równiez nie miewała a to ponoć sie dziedziczy :) ale właśnie o imbirze słyszałam, że ponoć najbardziej skuteczny na mdlości :)

mlodam No cóz, zdarza się....
Cieszy mnie generalnie, ze jest piatek i że idę zgodnie z Targetem , może uda się w tym miesiącu zarobić!!!!
Pieknie!!! GRATULACJE!!!! Wiedzialam, ze dasz sobie rade :D duzo strachu o nic ;) tak trzymac!!!!! :)

Krakowianka- i dobrze, ze zareagowalas!! Tak trzeba robic.. bo faktycznie niektore kobiety sie minely z powolaniem... :(

Pysia- super, ze @ juz jest!!!! No to teraz mozesz odetchnac i powoli brac sie do dziela :D

Ewcia- nie wiem co powiedziec... tule Cie mocno.. i jestem pewna, ze tu znajdziesz ukojenie... jak tylko bedziesz miala checi i sile, zeby tu zajrzec.... jestem z Toba myslami kochana....

mlodam- wlasnie doczytalam o Twoim Tacie... trzymam mocno &&&&&&&&&&&&& zeby bylo wszystko ok, zeby wyzdrowial... trzeba miec nadzieje i wierzyc.. najwazniejsze, ze jest choc troche lepiej :)

szczesliwa- dobrze, ze Ci sie nic nie stalo po tym upadku.. ja mam cisnieniomierz w domu i mierze rano i wieczorem.. cisnienie mam zwykle podobne czyli 100albo ponizej na 60 albo 70.... niskie, ale nie jest zle...

maran-tha- hmm... tylko ja te mdlosci mam srednio godzine po tym jak zjem.... boje sie, ze mi cukier skacze bo .. juz kiedys mialam problemy z hipoglikemia.... cukier spada.. jestem glodna i wtedy pojawiaja sie mdlosci..
nie wiem, ale we wtorek ide do innego ginka (musialam zmienic na takiego, ktory pracuje w szpitalu glownym :D) wiec zobaczymy co On na to powie...

ok dziewczyny... ja uciekam bo idziemy na obiad z okazji rocznicy slubu rodzicow mojego K.
wcale mi sie nie chce jesc, ale bede tam "fizycznie" :D

buziaki i milej nocki... jak nie padne wczesniej, to wejde na chwile poznym wieczorem...

Jestem kochane :)
Położyłam sie i zasnęłam spałam jak zabita nawet nie słyszalam jak rodzice wrócili z pracki ...... teraz czuje sie lepiej :) Jak wstałam napiłam sie kawusi i ból głowy zniknął .....
Mamcia - pytałaś kiedy bede ....narazie to sama nie wiem czy w ogóle pojade bo moja mamcia nie ma zgody nawet we wrześniu na urlopik :(

reklama
Jestem z powrotem. Dziś tak się ucieszyłam z tej @ co najmniej jakbym w ciąży była :-D:-D:-D
U mnie impreza za imprezą - nie wyrabiam z tym wszystkim: sobota kolejne wesele, niedziela urodziny dwojga dzieci od męża strony, za tydzień roczek malutkiej u mnie w rodzinie.
Maggy super wyglądasz ;]
Monisia prześliczna córunia ach :) i Ty z mężulkiem super parka ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry