reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELINKA- no to obie zalapalysmy:tak::-D:-Dczekam na PW;-)
MARAN- witaj kochana,no humorki dopisuja -co prawda len nas ogarnal ,ale za to humor jest-a co u Ciebie-jak dzionek mija??

BUNIA- no to sobie chlopa wychwalas:tak::-):-):-)

reklama
no wreszcie dolecialam do konca, alescie naprodukowaly od mojej wizyty przed południem, a niech was :-p a ja tez mam dzis lenia na gotowanie :-p zupa dla meza bedzie a ja zjem cos dietetycznego :-D
dwa prania zrobilam, male zakupy, Wisienke na kawe sciagnelam, teraz bede doskakiwac czesciej :-)
Ewelina mam pytanie o te genetyczne, mozesz mi cos wiecej powiedziec o nich? mnie czeka 1 wizyta i nie wiem czego sie spodziewac, czy od razu beda brac do badan krew itp. dzieki za odpowiedz.
Mama w lubuskim masa lasów grzybowych ;-)
Marylka, Agnieszka dziękuje za cieple slowa odnosnie dzidzi i taty, niestety nie wczesniej niz listopad mozemy zaczac staranka, a nie wiem jak z wynikami genetycznych bedzie jak dopiero mamy wiziute w pazdzierniku :-(

Bunia no właśnie zapomniałam o piwnicy i zapleczu :):):)

młodam czas szybko zleci zobaczysz już na święta Bożego narodzenia będziesz siedzieć obok taty z brzusiem :)

Mlodam, kochanie już Ci wsio piszę...
Po pierwsze musicie być razem - Ty i Twój facet....doktorka przeprowadzi z Wami dokładny wywiad - głownie będzie pytać o jakieś poważniejsze zachorowania w rodzinie typu zakrzepica, zawały, nadciśnienie, upośledzenia itp. - także warto się zorientować w temacie i polecieć po linii dziadek-babcia-rodzice. Potem kieruje na badanie krwi - oboje - kariotyp, a mnie skierowała na dodatkowe, ale nazwy nie pamietam, wiem, że miało związekz krzepnięciem krwi na podłożu genetycznym - i to od razu miałam robione, na miejscu, bo na kariotyp kolejne 2 miechy musimy czekać, takie są kolejki....I w sumie to tyle...

Marcepanek - bo ty masz płaściutki brzuszek póki co :sorry: Już Ci pisałam że ja się przestraszyłam że ty taka chudzinka :sorry:

bunia - ty terrorystko :-D

A mi się humorek o 180 stopni poprawił bo wyszłam z Karolą na spacer i tak stwierdziłam ze sprawdzę czy koleżanka co ma o rok od Karoli starszego synka a teraz jest w 13 tc jeszcze pracuje - okazało się ze siedzi w domciu i możemy się nawet i codziennie na spacery wybierać :-D Poszłyśmy razem z dzieciakami na plac zabaw, bazary po owoce potem znowu na plac zabaw a na koniec jeszcze po coś na obiad do ugotowania :-D Dzieciaki się wyszalały tak ze musiałam Karolę po powrocie rozebrać i włożyć pod prysznic bo piasek miała wszędzie nawet w pampersie :szok: Tak szaleli w piaskownicach :-D A ja sobie wreszcie miałam z kim pogadać :-D Niedawno wróciłyśmy, nakarmiłam już Karolę i zaraz ją kładę spać bo potem będę miała sajgon :-D
A jutro przychodzą do nas szaleć :-D
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif

MAMA, bałam się, że nie załapiesz z tym karczowaniem hahahahahaha, na szczęście bystrzacha z Ciebie hahahah - napiszę Ci na PW...czekaj...

Wysłałam Ci PW - hahahahahahaahhahaha - tylko plisssssssssssssssss-nie śmiej się... ;-)
ewelinka- ZA POZNO- usmialam sie :-D:-D:-D
No Grzybiarki czas na mnie:-)

Owocnego grzybobrania ;-)

Do usłyszenia!:-)Miło się z Wami spędza czas, mimo że tylko wirtualnie.
KALA- papa ,nam tez jest milo:tak:
KASIEŃKA- a jak Tobie mija popoludnie???pytalam wczesniej,ale chyba nie doczytalas:sorry:
MLODAM- hejka,jak tam po spotkaniu z Dorotką nasza kochaną??

mama dziś obiad zrobiła szybciej wiec mam czas na forum póki Ala śpi... byłam z nią przed południem w parku później spanko a jak wstanie to od nowa wszystko :) ale poczytałam Was i sama gebe mi sie do monitora śmieje... :) fajne babeczki jesteście :) hehehe...

A no i miałam przekazać pozdrowienia od Kpi - Natalka super rośnie i absorbuje mamusię absolutnie :-D Starania zaczną kolejne kole lutego albo później bo Kpi chciałaby wrócić do pracy.

reklama
MARAN- no widzisz -ogranelas sobie wszystko i masz czas dla siebie-fajnie,ja mam o tyle latwiej,ze otwieram balkon i Domi lata po ogrodzie:tak: a Ty masz usg za 2 m-ce u siebie czy odliczasz to jak bedziesz w Polsce??

SZCZESLIWA- kiedy Ty bedziesz w tym Poznaniu???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry