reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELINKA- no to obie zalapalysmy:tak::-D:-Dczekam na PW;-)
MARAN- witaj kochana,no humorki dopisuja -co prawda len nas ogarnal ,ale za to humor jest-a co u Ciebie-jak dzionek mija??

BUNIA- no to sobie chlopa wychwalas:tak::-):-):-)

reklama
no wreszcie dolecialam do konca, alescie naprodukowaly od mojej wizyty przed południem, a niech was :-p a ja tez mam dzis lenia na gotowanie :-p zupa dla meza bedzie a ja zjem cos dietetycznego :-D
dwa prania zrobilam, male zakupy, Wisienke na kawe sciagnelam, teraz bede doskakiwac czesciej :-)
Ewelina mam pytanie o te genetyczne, mozesz mi cos wiecej powiedziec o nich? mnie czeka 1 wizyta i nie wiem czego sie spodziewac, czy od razu beda brac do badan krew itp. dzieki za odpowiedz.
Mama w lubuskim masa lasów grzybowych ;-)
Marylka, Agnieszka dziękuje za cieple slowa odnosnie dzidzi i taty, niestety nie wczesniej niz listopad mozemy zaczac staranka, a nie wiem jak z wynikami genetycznych bedzie jak dopiero mamy wiziute w pazdzierniku :-(

Bunia no właśnie zapomniałam o piwnicy i zapleczu :):):)

młodam czas szybko zleci zobaczysz już na święta Bożego narodzenia będziesz siedzieć obok taty z brzusiem :)

Mlodam, kochanie już Ci wsio piszę...
Po pierwsze musicie być razem - Ty i Twój facet....doktorka przeprowadzi z Wami dokładny wywiad - głownie będzie pytać o jakieś poważniejsze zachorowania w rodzinie typu zakrzepica, zawały, nadciśnienie, upośledzenia itp. - także warto się zorientować w temacie i polecieć po linii dziadek-babcia-rodzice. Potem kieruje na badanie krwi - oboje - kariotyp, a mnie skierowała na dodatkowe, ale nazwy nie pamietam, wiem, że miało związekz krzepnięciem krwi na podłożu genetycznym - i to od razu miałam robione, na miejscu, bo na kariotyp kolejne 2 miechy musimy czekać, takie są kolejki....I w sumie to tyle...

Marcepanek - bo ty masz płaściutki brzuszek póki co :sorry: Już Ci pisałam że ja się przestraszyłam że ty taka chudzinka :sorry:

bunia - ty terrorystko :-D

A mi się humorek o 180 stopni poprawił bo wyszłam z Karolą na spacer i tak stwierdziłam ze sprawdzę czy koleżanka co ma o rok od Karoli starszego synka a teraz jest w 13 tc jeszcze pracuje - okazało się ze siedzi w domciu i możemy się nawet i codziennie na spacery wybierać :-D Poszłyśmy razem z dzieciakami na plac zabaw, bazary po owoce potem znowu na plac zabaw a na koniec jeszcze po coś na obiad do ugotowania :-D Dzieciaki się wyszalały tak ze musiałam Karolę po powrocie rozebrać i włożyć pod prysznic bo piasek miała wszędzie nawet w pampersie :szok: Tak szaleli w piaskownicach :-D A ja sobie wreszcie miałam z kim pogadać :-D Niedawno wróciłyśmy, nakarmiłam już Karolę i zaraz ją kładę spać bo potem będę miała sajgon :-D
A jutro przychodzą do nas szaleć :-D
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif

MAMA, bałam się, że nie załapiesz z tym karczowaniem hahahahahaha, na szczęście bystrzacha z Ciebie hahahah - napiszę Ci na PW...czekaj...

Wysłałam Ci PW - hahahahahahaahhahaha - tylko plisssssssssssssssss-nie śmiej się... ;-)
ewelinka- ZA POZNO- usmialam sie :-D:-D:-D
No Grzybiarki czas na mnie:-)

Owocnego grzybobrania ;-)

Do usłyszenia!:-)Miło się z Wami spędza czas, mimo że tylko wirtualnie.
KALA- papa ,nam tez jest milo:tak:
KASIEŃKA- a jak Tobie mija popoludnie???pytalam wczesniej,ale chyba nie doczytalas:sorry:
MLODAM- hejka,jak tam po spotkaniu z Dorotką nasza kochaną??

mama dziś obiad zrobiła szybciej wiec mam czas na forum póki Ala śpi... byłam z nią przed południem w parku później spanko a jak wstanie to od nowa wszystko :) ale poczytałam Was i sama gebe mi sie do monitora śmieje... :) fajne babeczki jesteście :) hehehe...

A no i miałam przekazać pozdrowienia od Kpi - Natalka super rośnie i absorbuje mamusię absolutnie :-D Starania zaczną kolejne kole lutego albo później bo Kpi chciałaby wrócić do pracy.

reklama
MARAN- no widzisz -ogranelas sobie wszystko i masz czas dla siebie-fajnie,ja mam o tyle latwiej,ze otwieram balkon i Domi lata po ogrodzie:tak: a Ty masz usg za 2 m-ce u siebie czy odliczasz to jak bedziesz w Polsce??

SZCZESLIWA- kiedy Ty bedziesz w tym Poznaniu???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry