reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONISIA- nooooooooooooooo kobieto w koncu uslyszalas moje nawolywania-od kilku dni Ci wolam ,gdzie Ty bylas juz myslalam ,ze masz takiego dolka....fajnie,ze wrocilas!!!!:))))))))))

Słoneczko - byłam na weselu, a pózniej od razu pojechalismy nad morze!!!! Nic nie nadrobiłam, bo nie dam rady!!!! Jakiś skrócik????
Dołka miałam, ale przeszedł - przecież trzeba sie wziąść w garść i działać dalej!!!!!:-D:tak:

reklama
MLODAM- dzieki no to mam tez Pralinke jeszcze dostalam od Eli przed chwila-to ktora to z Was??:sorry:
MONISIA- no to super ,ze impreza i wyjazd udany a nas musialabys poczytac bo tak wiesz tematow bylo sporo a z fasolek to jedna doszla i MARY105:tak::-D:-D

Monisia, dołki na bok, nowy cykl - nowa nadzieja !!!!!!!!!!!!

zboczuchy moje, ja siedzę w pokoju z koleżanką i ledwo się powstrzymuję... ja was...

sol, fajnie mieć taką koleżankę, ja mam swoje daleko, ale w klatce są mamy z dziećmi w podobnym do Karola wieku i widujemy się na wieczornych spacerach.

najadłam się w pracy pysznego pesto i mam taaaaaaaaaaki brzuch.

Jestem juz, ale jestem rozgrzana, hmm mama narobiłaś mi smaka.
Witam słonecznie i bardzo całusnie.
Humor mi się poprawił. Zakupiłam dziś 3 testy w promocji i czekaja na lepsze czasy. No cóż wypłatka przyszła trzeba spożytkować. Dzisiaj musze porobić pranie bo mam juz zatory.
Brzuch mnie boli jak na @ i mam nadzieję, ze doczołga sie w końcu.Prosze o info o wydarzeniach bo chciałabym od razu być w temacie.
Wiem na razie tylko , ze zmieniamy sie w watek erotyczny!!!!!

Marcepanek - bo ty masz płaściutki brzuszek póki co :sorry: Już Ci pisałam że ja się przestraszyłam że ty taka chudzinka :sorry:

bunia - ty terrorystko :-D

A mi się humorek o 180 stopni poprawił bo wyszłam z Karolą na spacer i tak stwierdziłam ze sprawdzę czy koleżanka co ma o rok od Karoli starszego synka a teraz jest w 13 tc jeszcze pracuje - okazało się ze siedzi w domciu i możemy się nawet i codziennie na spacery wybierać :-D Poszłyśmy razem z dzieciakami na plac zabaw, bazary po owoce potem znowu na plac zabaw a na koniec jeszcze po coś na obiad do ugotowania :-D Dzieciaki się wyszalały tak ze musiałam Karolę po powrocie rozebrać i włożyć pod prysznic bo piasek miała wszędzie nawet w pampersie :szok: Tak szaleli w piaskownicach :-D A ja sobie wreszcie miałam z kim pogadać :-D Niedawno wróciłyśmy, nakarmiłam już Karolę i zaraz ją kładę spać bo potem będę miała sajgon :-D
A jutro przychodzą do nas szaleć :-D
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif

SOL- super ,ze sie zgadalyscie z kumpela i troche odzylas-swietnie!!
i dzieki za POZDROWIENIA od KPI!!!!!:tak:;-)

KASIEŃKA- to przyjemnych zakupów-zrob facetowi cos pysznego na obiadek

a ja juz odliczam do przyjazdu Tomka bo mnie zaraz rozsadzi:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:masakra jakas i dzis juz nie patrze ,ze dzieci nie spia-wlaczymy im film z naszego wesela i niech ogladaja.....tatus jest potrzebny mamusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! r-a-t-u-n-k-u:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

EWELINKA- papa,bede tesknic:)))))))))))
no to super :)

Witam Kochane!!!!!
Co słychać, jakies dobre wieści???
Ja wczoraj wróciłam z krótkiego urlopu...no i starania czas zacząć!!!!:tak::-D Teskniłam za Wami!!!!!
ekstra mam nadzieje że urlop udany i widze że wróciłaś z nowymi siłami :) bardzo dobrze :):):):):)

iwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr skasowałam sobie co napisałam wrrrrrrrrrrrrrrrrr
wiec raz jeszcze:

Wisienka witam ponownie :-) widze, że dziś dzień prania ;-) wczoraj większośc z nas sprzątała, dziś pranie, a jaki dzionek będziemy mieć jutro?

K najwczesniej to ok 17-18 będzie, wiec niestety siama musze zjesc cos bo umre
mama jak tam z żartami? :-):-D

mlodam witaj znowu. Powiem szczerze, ze walizkę po weekendzie dopiero rozpakowuję bo nie miałam czasu. Ciuchów tez sie nazbierało od groma a na weekend znów jedziemy więc nie nadrobię
marylka a dokąd jedziecie bo nie doczytałam , latam między pralką a kuchenką a kompem!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry