reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam ponownie wszystkie bez wyjątku!:-)

Bunia- jutro na bank zrobie mielone z jajek:-)I jak mam się tu odchudzać, jak Wy nie o seksie to o jedzeniu i tak na okrągło;-)Hehe.

mama- fotki na n-k super!!! Rozumiem, że były zrobione pod okiem jakiegoś profesjonalisty?

U mnie w pracy znowu zastój, wole nie mieć czasu w pracy niż mieć go w nadmiarze:baffled:

reklama
MAMA, to super, będę miała okazję ją poznać :tak:
Marcepanek, Ty się uśmiechnij. Kochana jesteś "przy nadziei", to cudowny stan, czegóż chcieć więcej do szczęścia? Niech zły humorek pójdzie.....a sio!!!!!!!!!!!!;-)

Kalamandyna, ale seks na odchudzanie jest gites!!!!!!!!!!!!!! Chudniesz na oczach męża :-D:-D:-D (nie zaczynam)

Ewelinka- wystarczy, że podłapiesz temat i już się rozkręcasz, hehe. To była podpucha z myślą o Tobie;-):-p
Masz racje na odchudzanie najlepszy jest seks, duuuuużo seksu;-)

Buniaaaaaaaaaaa Zobacz załącznik 271473

super przepis dziękuję, smaczne? Zobacz załącznik 271474
pencil.png

polecam się na zaś jak dla mnie smaczne, bo ja lubię takie coś jeść. możesz jeszcze je np. opanierować jakbyś chciała- też są takie dobre. doprawisz według własnego gustu

BUNIA...........kotlety z jajka????????????????? i czosnek do tego??? Dżizassssss, skąd Ty taki przepis wytrzasnęłaś? :szok: Nie potrafię sobie wyobrazić, jak to może smakować..............hmmm...

to akurat sama sobie wymyśliłam większość moich potraw to po prostu moja fantazja. a w smaku jest podobne do prawdziwego mielonego ale jednak ma inny posmak. no i jest delikatniejsze i nie siada tak bardzo na żołądku

Hej Laseczki:-D
Wpadam na 15MINETEK;-) z kawusia przed praca;)

Takie kotlety jak Bunia robi tez robie, ale ja kroe jaja byle jak ugotowane jak sa... Jak mieszam to i tak sie pozgniataja;-)

Ewelinka- wystarczy, że podłapiesz temat i już się rozkręcasz, hehe. To była podpucha z myślą o Tobie;-):-p
Masz racje na odchudzanie najlepszy jest seks, duuuuużo seksu;-)

A Ti ti ti ti....kochana mnie nie trzeba podpuszczać zbytnio :-D:-D:-D - ale fajnie, że pomyślałaś o mnie :-p;-)
Yhy....dużo seksu....seksu...seksu...i d*pka szczupła :-D:-D:-D:-D;-)

Bunia, wypróbuję aż z ciekawości. A czy nie siada na żołądku...no nie wiem...jajka są ciężkie :-D:-D:-D
Pralinka, przed pracą MINetki są wskazane :-D:-D

Ostatnia edycja:
KALAMANDYNA- dzieki!!bylam u stylisty a potem mialam sesje i oto efekty:tak:
EWELINKA- no Ty jestes dobra-nawet odchudzanie podciągniesz pod "TE" sprawy:-D:-D:-D

reklama
MAMA, bo mnie się nawet zapałka kojarzy z...........nie wiedzieć czemu, bo chyba główkę ma, czy cuś...:-D:-D przyjemne z pozytecznym ;-)

Klopsik, toż nie trzeba z mężem ha ha ha ha - może być partner życiowy o! :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry