reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamuś ta osoba już edytowała to...coś zdjęcia na BB mają problemy bo mam jedno tam na razie z brzuszkiem. Następne zrobię w 8tygodniu i tak co dwa...
ewelinko nie wiem ,ale nie spodziewałam się ,że ktoś będzie się czepiał o to.

reklama
Marcepanek .....widziałam ten opis o płaskim brzuszku ....a pisza tak bo ci zadzroszczą i tyle nie martw sie :)
Dziewczynki ide sie położyc bo mi głowe rozssadzi i znów jakoś mi niedobrze i nogi z waty ..... kurde chyba pojde do sąsiadki po ciśnieniomierz może tu tkwi problem .....

EWELINKA- Tobie rownieza wogole przez to ,ze zaspalam to taka nieogranieta dzis jestem...musze poodkurzac bo nie zrobilam jeszcze tego a na panelach ciemnych wszystko widac!!
SZCZESLIWA- no to mialas sytuacje niedopozazdroszczenia -jak czujesz ,ze Ci slabo to siadaj gdzie popadnie-nawet na podlodze-lepiej niech to glupio wglada niz bys miala upasc na brzuszek....

MARY-BETH- o ktorej masz ta rozmowe-bo troche juz mnie &&&&&&&&&&&&&&&& bola i chcialabym na chwile poscic:))wiem ,ze po pracy a o ktorej konczysz???

WISIEŃKA- MI napisala sms'ka ,ze waptece byla promocja i kupila ....3 testy [FONT=&quot]
d040.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
d040.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
d040.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
d050.gif
[/FONT]

małżonowi foch przeszedł, bo nie żartowałam z tym, że jak będzie dalej fochał, to pojadę sama i teraz jest miły i grzeczny, bo wie, że jeden foch i on zostaje w domu!!! buahahahahahaha

pożyczyliśmy od mamy torby. chciałam jedną, ale na szczęście wzięliśmy obie, bo byśmy musieli plecak brać. a wiadomo jak to z plecakiem- bajzel się okrutny robi jak sie czegoś w nim szuka

jeszcze popakować trochę jedzonka, ale to już na jutro broszka. weźmiemy puszki i takie inne podobne, bo sporo tego kupiliśmy- mieliśmy przecież nie jechać, to zrobiliśmy zakupy do domu, a skoro jedziemy to część weźmiemy, bo po co tracić kasę na zakupy, jak sie ma taka cwana jestem. a do auta można wszystko wrzucić- nosić się tego nie będzie przecież całą drogę jak np. autobusem czy pociągiem

no i wogóle jestem taka happpppyyyyyyyyy
00020266.gif
00020266.gif
00020266.gif
00020266.gif
00020266.gif
00020266.gif
00020266.gif

na obiad zrobię pierogi z mięskiem i posypane smażonym boczusiem. wiem, wiem, niezdrowe, ale domowe

Marcepanek, olej to. Mam tylko nadzieję, że nie był to nikt od nas, bo ja nie widziałam tych komentarzy a jedynie zdjęcie twojego brzuszka.

nie denerwuj się tylko, żeby Nikolci się nie udzieliło.

mama no to wisienka prawdziwa kobieta- bo żadna babka nie popuści jak jest jakakolwiek promocja

mój G ma coś z kobiety, bo on na promocji to zawsze wszystko kupi. potrafi się nawet skusić na 3paczki papieru toaletowego, byle się dostanie 4 gratis

MAMA, ja też jakaś dziś niezorganizowana jestem i jakaś taka.....bleee...mam nadzieję, że kawka pomoże, bo roboty w domu full, a ja siedzę...i siedzę...i siedzę....

Marcepanek - ale ja weszłam na tą galerie i nic nie widziałam żadnego komentarza kochana ........
ja tez nic nie widze , ale nie ma co patrzec na innych

no to się trochę popakowałam. te "trochę" to już kurna pełna torba no bo trudno się zdecydować co się przyda. i długi rękawek, i krótki, i ramiączka- wkońcu to góry i niewiadomo jaka pogoda będzie. no i musiałam trochę grubszych rzeczy spakować, bo jeśli trzeba będzie spać w namiocie, to mnie przynajmniej nie wypiździ. a pozatym ja muszę więcej "dołów" wziąć- w sensie spodenek, bo jak @ zawita, to niewiadomo jaka będzie i lepiej się nie ubabrać

kosmetyki juz też prawie wszystkie schowane. i leki i wogóle. jeszcze zostają mi buty do znalezienia, bo jak się pójdzie do lasu to w sandałkach zamieszkają mi robaki

ta daaaaaaam- właśnie przyjechał mi namiot i 4 karimaty!!! no to teraz już nie muszę się stresować, czy dojedzie na czas!!
no to superowo :) przedemną dopiero pakowanie i kukra tylko na weekend jedziemy a chyba tez mi dużo wyjdzie do pakowania :( bo na krótki musze wziąść ale i na długi bo wieczorem posiedzieć albo jak faktycznie będzie padać no nic jakoś dam rade :)

ja własnie pochłonełam dwa rogale z jakąś szynka konserwową i musztardą - zwykle nie lubie takich szynek ale coś mnie dziś wzieło

no i za chwile biore sie za papiery a tak mi sie niechce :(

ZAPMARTA- hejka,co prawda juz sie z Toba witalam ,ale nie wiem czy doczytalas,a jak Karol-pulmeo jeszcze podajesz???nadal nocki przespane???dzis Domi cos wywijal-obudzil sie po 1 w nocy i cos tak gadal ,poplakiwal-poszlam do Niego i ja ,potem Tomek,ale o nic Mu nie chodzilo....pare razy mnie zawolal,ale nie poszlam i zasnąl....

MAMA, ja też jakaś dziś niezorganizowana jestem i jakaś taka.....bleee...mam nadzieję, że kawka pomoże, bo roboty w domu full, a ja siedzę...i siedzę...i siedzę....
o to,to -tez na to licze ,ze mnie kawa troche na nogi postawi!!

MARYLKA- zawsze na wyjazd bierzemy za duzo-zawsze!!!!wiesz jak sie mowi-poloz na lozko wszystkie rzeczy ktore chcesz zabrac i wszystkie pieniądze-po czym rzeczy zapakuj polowe a kase calą [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A co się dzieje z MAGGY? Nie było jej dawno nie??

Mama, póki co tu skutek odwrotny jest, bardziej mi się nic nie chce...:-D ale zdąży się zrobić przecież...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry