reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny tyle dobrego w tej tragedii dla nas, ze nie rozwija sie w szybkim tempie, ze zyskalo sie troche czasu. a ja tak marze o tym, by moja dzidzia poznała dziadka... ja nie mialam takiego szczescia :-(
trzymam & żeby byo wszystko ok i żeby dziadek mógł sie długo wnukami cieszyć :)

hej klopsik :) no nieciekawiem ze @ tak długo nie ma i testy nic nie pokazują a może skocz do ginka ??

reklama
Agunia - nioo to sie nie dziwie ze padasz ....oj jak pięknie że Alanek dostał pochwałe zdolniacha mały :):):) uważam przynajmniej sie staram ale dzisiaj to pszyszło tak nie spodziewanie ze nawet nie wiem co i jak :( nie dało rady nawet wyjść ze sklepu ..........

mlodam trzeba wierzyć...a na pewno się uda:)
Już nie długo będziecie mogli starać się ponownie,działajcie a na pewno dziadek ujrzy waszą kruszynę:))

Aguś uważaj na siebie uważaj.Jak tylko poczujesz się źle proś o pomoc innych.

Dziewczeta kochane, ale macie tempo! :-):-D
U mnie kolowrot w pracy... Ufff... Glowka peka dzis...

Klopsik, ja i moj M. sprzedajemy mieszkanie. Chcemy kupic cos wiekszego... :tak:

hej klopsik :) no nieciekawiem ze @ tak długo nie ma i testy nic nie pokazują a może skocz do ginka ??

jeszcze zaczekam, pewnie @ wredna nadejdzie, ja wogole cała poparana jestem, np jak robiłam testy Owu wyszlo mi ze owolacje miałam ponad tydzien :no: więc ich już nie stosuje

Agunia - postaram sie jak mogę :) pisałam wcześniej ze przechodziłam kurka początki bez objawowo to teraz mam :) .......ale damy rade nic na to nie poradze :):)

Agnieszka gratuluje mądrego synka i wierze że jesteś strasznie dumna :) mmm kiedyś wszystkie bedziemy takie dumne z naszych dzieci :)

ide na polowanie do spożywczaka a potem poukładam paipiery i wtedy do Was wrócę

No nic Ja się ulatniam...czas iść troszkę popracować,jeszcze na miasto chcę wyskoczyć z młodym na jakieś jedzonkobo obiadu dziś nie gotowałam,nie chce mi się,lenia mam jakiegoś :-D
Życzę wam miłego dnia!!!

Aguś no widzisz takie uroki ciąży ale ciesz się ciesz to taki piękny stan:))))
Buziak słonko:)
Marylko dziękuję i pewnie że kiedyś wszystkie będziecie mega dumne:)Wierzę w to:)Miłego polowania:))
pralinko baj baj:))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry