reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bunia- witaj!Ale Ty masz dobrze, Bieszczady...

pralinka- masz słodkiego psiaka:-)

Marylka- dzięki za komentarz:zawstydzona/y:

Hello Aga:-) Pisałam o Tobie wczoraj, że Ty jesteś weteranką tego działu na forum. Masz najdłuższy staż.

Co się dzieje z Maggy? Dawno jej nie widziałam.

Witam Was dziewczynki wszystkie bez wyjątku. Co prawda nie jestem w stanie Was wszystkich jeszcze spamiętać ale powoli się uczę.
Jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ile Wy piszecie :szok: szok ja nie nadążam, a staram się jak mogę, robotę tu dla Was zaniedbuję, ale kij im w oko (firma mnie wnerwia bo w kulki leci).:wściekła/y:

Ja Nadal nic - cisza w temacie @ a już dziś 33dc :crazy: testowałam ponownie wczoraj i znów negatywny, nic już z tego nie rozumiem.
Pysia widzę że i Ty czekasz a tu nic.

Pok i Kalamandyra z Wami się solidaryzuję w sprawie diety, też nie mam motywacji, a do zrzucenia mam 8-10 kg. buuuuuuu jakoś nie mam sił, nie wiem z czego to wynika, może nam się jakoś wspólnie uda? hmm? w kupie raźniej :rofl2:

Mary-beth czy Ty wynajmujesz komuś mieszkanie? o co chodzi z Panem z nieruchomości? I powodzenia na rozmowie o pracę ;-)sama szukam bezskutecznie, eh
Fleur jakbym mogła prosić o przepis na sernik z malinami??? Proszeeeee bardzo ładnie bo narobiłaś mi ochoty :-p
Bunia a co to są mielone z jajka>??? :szok:

Kamcia ja też chcę bliźniaki - jak znajdziesz jakąś metodę to daj znać. Ale wiesz co? Jest takie powiedzenie żeby uważać na głośno wypowiedziane marzenia bo mogą się spełnić hehehe :rofl2: czujesz ten meksyk z dwójką??

Pozdrawiam z roboty której nie cierpię :nerd:

Agunia - pytałam co u Ciebie i gdzie jesteś ciociu :* ..... miałam małe kuku przeczytaj sobie swie strony wstecz ....akcja w sklepie :p:p

reklama
czesc Agunia - a właśnie niedawno pisałam o Tobie :):)
Aguś słonko już doczytałam:)
Miło że się o mnie pytasz:)**BUZIAK**
Ostatnio mniej mam czasu na bb.Jakaś zmęczona jestem po pracy.
W pracy też jest duży zapierdziel.W domu mam zawsze coś do roboty no i jest jeszcze Alan,muszę poświęcać mu dużo uwagi,uczymy się cyferek i literek.Muszę się wam pochwalić że moje dziecko dostało pochwałę w przedszkolu za to że zaczął mówić już cały zdaniami po angielsku.Jestem taka dumna:))

No i doczytała o akcji w sklepie :szok:Aguś Ty uważaj na siebie i poproś fasoleczkę aby takich psikusów Ci nie robiła,powiedz że nie wolno.Dobrze że wszystko skończyło się ok :tak:

Hello Aga:-) Pisałam o Tobie wczoraj, że Ty jesteś weteranką tego działu na forum. Masz najdłuższy staż.
Heh no staż mam rewelacyjny:)
W grudniu chyba 4go jak dobrze pamiętam będzie 4 lata:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry