reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Martuś - nioo potem szkraby dadza nam tak popalić ze aż bedziemy prosiły o pół godzinki drzemki :p:p:p ale to tak jest po badaniu .... ja miałam tak w czwartek jak miałam pobierany wymas do cytologi bleeee a dzidzią na pewno jest ok :) rośnie szkrabuś :)

reklama
ZAPMARTA- papa.do jutra,spij dobrze i karaluchy dla CIEBIE!!! :):))

bibinka- OJ SIORA-WPADLAS JAK PO OGIEŃ:)) PAPA

Ostatnia edycja:
AGNIESZKA- no fajnie,ze jednak zaczynacie dzialania!
mama spokojnie starania zaczynamy od razu jak zacznie się nowy rok:)
W marcu kończy nam się umowa wynajmu i się przeprowadzamy na nie umeblowane mieszkanie.Chcemy sami umeblować sobie mieszkanie,oglądaliśmy już meble w Ikei i można kupić super meble za nie duże pieniądze.
A poród planuję na jesień:))
agnieszka, tylko żeby ci się nie odwidziało. Alanek będzie miał rodzeństwo im szybciej tym lepiej.

Martuś wiem wiem Alanek musi mieć rodzeństwo.
Nie odwidzi się nam.Mam nadzieję że długo czekać na fasolkę nie będę musiała:))

sergevna gratulacje, ależ newes na koniec dnia :)

kurcze a ja pod prysznic lece... czytam i jestem na bierząco, ale zawesz coś i trzeba gdzieś lecieć...
zapmarta ale masz już fajniutką kuleczkę :)

Ostatnia edycja:
wiecie co musze dokupic sobie do pokoju u rodzicow jedna szafe najlepiej narozna bo wiecej wejdzie, bo jak nam przyjdzie sie przenosic to nie będzie miejsca na nasze rzeczy, mam nadzieje, ze naszej już 3...

Marta szok normalnie, fajny ten brzusio. w 10 jak bylam to nic nie bylo widac.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry