agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Kochane Ja ciekam do obowiązków domowych
Życzę wam miłego dnia!!!
Życzę wam miłego dnia!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurka w 18 d.c. ?? troche szybko i dobrze że w pon robisz te badania może to faktycznie ta prolaktyna tak szaleje u ciebie ale ogólnie masakra bidulko tulam Cie bardzo mocno imaggy,agnieszka- witajcie kobietki..
monia- teraz bylam w WC i normalna bordowa krew jak w @ i juz wkladka to za malo-wlozylam tampona.
nie mam sily-moj organizm robi mnie w konia!!!nie wiem co jest grane,nigdy nie mialam @ w 18 d.c-czyli teraz mam wykupic ten nowy zestaw lekow ????czy moze juz czas umierac???
Marylka - haahaha kochana daj mi adres na PW to dostaniesz i dwie z Malty i z SanktuariumMaggy a czy ja tesz moge prosić o karteczke ????w sumie to może być pusta koperta z ładnym znaczkiem
MARYLKA- tule......kochana-bierz ten Castagnus i moze po 3 cylkach beda juz II kreskimama @ na pewno przyjdzie bo ja zawsze przed @ robie sie większa tak ok2 kg i widze że brzucho jusz miększy i coś mi sie zdaje że czuje że niedługo przyjdzie no nic nie potrzebnie testowałam