reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maggy,agnieszka- witajcie kobietki..
monia- teraz bylam w WC i normalna bordowa krew jak w @ i juz wkladka to za malo-wlozylam tampona.

nie mam sily-moj organizm robi mnie w konia!!!nie wiem co jest grane,nigdy nie mialam @ w 18 d.c-czyli teraz mam wykupic ten nowy zestaw lekow ????czy moze juz czas umierac???
kurka w 18 d.c. ?? troche szybko i dobrze że w pon robisz te badania może to faktycznie ta prolaktyna tak szaleje u ciebie ale ogólnie masakra bidulko tulam Cie bardzo mocno i

a u mnie @ nie widać na razie ale też i jedna krecha na teście :( no i sie wkurzyłam i prosze nastepnym razem mi nie przytakiwac i nie pozwulcie mi robić tak szybko testu najwcześniej tydzień po spuźnieniu wcześniej nie ma co

MAGGY- no zadzwonie do ginek bo nie mam innego wyjscia!!!! wlasnie wlozylam sobie tampona -poczekam do 11.00 i zobacze jak wyglada i zadzwonie do Niego.

rozmawialam wlasie z WISIEŃKA- pozdrawiam Was wszystkiei ma duuuuzo zamieszania z ta przeprowadzka,spala tylko 4 godz.ma dzis ciezka trase w pracy i dopiero w poniedzialek bedzie z nami na bb bo wtedy sie w miare unormuje:sorry2:

Cześć babeczki

mam nadzieje ze dziś znajdę więcej czasu bo wczoraj roboty co nie miara :zawstydzona/y:
Nie nadrobiłam bo nie jestem w stanie - wybaczcie

Mama - dziwne te twoje plamienia - ale ja miałam teraz w ciazy takie jasno czerwone a potem brazowe ale to nie była krew - na samym początku - jak zrobiłam test wszystko minęło jak ręka odjął - kiedy idziesz do gina ??

Marcepanek - dlaczego obawiasz sie akurat 6 TC ??

Maggy, marcepanek współczuje mdłości ja mam juz dużo, dużo mniejsze od jakiegoś czasu ale jeszcze mi się zdarzają

Agnieszka współczuje @ i powrotu do pracy :-(

Szczęśliwa - czekamy na wieści o twojej przeprawie u gina i o dzidzi kto tam sobie pomieszkuje :)

JAEWA- cześc kochana-zalatwiaj sprawy i wracaj do nas szybko:tak:
AGNIESZKA- pa;-)
MARYLKA- buuuuuuuuuuuuuu jak to 1 kreska??najwazniejsze ze nie ma @ to za kilka dni powtozysz jak nie przyjedzie:tak:
MONIA- no moze to psychika +hormony....
o 11.00 dzwonie do ginek.

mama pozdrów Wisienke, kurde żeby nam sie kobita nie wykończyła z tego przepracowania

Maggy a czy ja tesz moge prosić o karteczke ????w sumie to może być pusta koperta z ładnym znaczkiem :zawstydzona/y:

mama @ na pewno przyjdzie bo ja zawsze przed @ robie sie większa tak ok2 kg i widze że brzucho jusz miększy i coś mi sie zdaje że czuje że niedługo przyjdzie no nic nie potrzebnie testowałam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama @ na pewno przyjdzie bo ja zawsze przed @ robie sie większa tak ok2 kg i widze że brzucho jusz miększy i coś mi sie zdaje że czuje że niedługo przyjdzie no nic nie potrzebnie testowałam
MARYLKA- tule......kochana-bierz ten Castagnus i moze po 3 cylkach beda juz II kreski:tak:
i pozdrowie Wisieńke:tak:

SORBUS- CZEŚC KOCHANA;-)my tez liczymy ,ze bedziesz miala dla nas wiecej czasu:tak:

mi dzis przez ta sytuacje weny brak:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: dam znac po 11 co powiedzial ginek:sorry2:

reklama
witam z rana:-) Zośka mnie już dzisiaj o 7 z łózka wygoniła a ja od 3 prawie nic nie spałam .Ząb mnie boli:wściekła/y: nie wiem nawet który bo w sumie cała prawa prawy policzek mnie boli:eek:

mama co się to porobiło u ciebie:eek: może to jakieś sródcykliczne:confused:

szczęsliwa i jak wizyta dzisiaj?

marylka to chyba przez te lekarstwa Ci się wydłużył cykl

chyba z 15 min pisałam tych parę zdań :shocked2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry