reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hey laski.
Jakoś nie chce mi się dziś nic.
mama nie chce Cię nakręcać itd ,ale skoro to 18dc to może być to plamienie implantacyjne...bo 4dni do 12 po owu takie zdarzenie może się pojawić.
Wczoraj miałam doła i się już normalnie poryczałam przy Tomie. Uderzyłam się strasznie w bok brzucha bo nie wyrobiłam i na blat wpadłam :-(Skończyło się na wielkim krwiaku. Ale przez to dostałam załamki bo im bliżej 6tc to jakiś pech mnie prześladuje.
szczęśliwa w 6tc 22.05.2010r straciłam gwiazdeczkę dlatego tak bardzo się go boję.:-(
sorbek te mdłości dziś mnie pocieszają bo póki są czuje ,że z fasolką jest dobrze.
Wczoraj jednak poprosiłam Toma i poszedł kupić mi dwa testy jeden zrobiłam od razu drugi jutro. Boję się i będę obserwować czy kreseczki nie jaśnieją.
Wczorajszy mam już w suwaczku bo mimo 19godziny wyszedł od razu po 5sekundach mega mocno.
A dopiero w środę wizyta. Tom powtarza bym się nie denerwowała ,ale tak strasznie się boje.Sorry dziewczyny ,że wam smęce...

reklama
Dziękuję wam dziewczyny za miłe słowa - jednak porządny sen był mi potrzebny :-D Rano jakoś wszystko ma ciut inne kolory :-D Gdyby jeszcze tylko tak nie padało i słoneczko choć na chwilę wyszło to było by super. Postaram się już nie marudzić :-) Skurcze trochę przycichły dzisiaj więc jest lepiej :-)

maggy - to cieszę się że wyprawa się udała :tak:

mama - aleś przywaliła z tym tekstem :sorry: Dzwoń do gina się pytać bo on najlepiej Ci doradzi. Ale rzeczywiście masz anomalie z tą @ :dry:

ewelinko - wiem że kropek/kropka jest silny bo powoli zaczynam czuć motylka a nawet jak mi przywali w pęcherz :-D Przy czym to drugie bardziej :-p

marcepanku - proszę się wyciszyć, głęboki oddech i przestać myśleć negatywnie :-) Będzie ok :tak:

Spadam się wykąpać, nakłonić małża na masaż a potem do koleżanki zobaczyć czy dadzą jej dzisiaj oxy na wywołanie czy będą ją męczyć czy cc będzie miała bo rano miała zapaść decyzja. A miło będzie sobie z nią posiedzieć i pogadać :-D

Wczoraj miałam doła i się już normalnie poryczałam przy Tomie. Uderzyłam się strasznie w bok brzucha bo nie wyrobiłam i na blat wpadłam :-(Skończyło się na wielkim krwiaku. Ale przez to dostałam załamki bo im bliżej 6tc to jakiś pech mnie prześladuje.
szczęśliwa w 6tc 22.05.2010r straciłam gwiazdeczkę dlatego tak bardzo się go boję.:-(
sorbek te mdłości dziś mnie pocieszają bo póki są czuje ,że z fasolką jest dobrze.
Wczoraj jednak poprosiłam Toma i poszedł kupić mi dwa testy jeden zrobiłam od razu drugi jutro. Boję się i będę obserwować czy kreseczki nie jaśnieją.
Wczorajszy mam już w suwaczku bo mimo 19godziny wyszedł od razu po 5sekundach mega mocno.
A dopiero w środę wizyta. Tom powtarza bym się nie denerwowała ,ale tak strasznie się boje.Sorry dziewczyny ,że wam smęce...
Marcepanek- kochana kobietko.. nie mozesz sie tak dolowac... to bardzo zle dziala na dziecinke... przeciez pragniesz dziecka wiec wez sie w garsc, gleboki oddech i bedzie wszystko ok.. ja tez stracilam dziecinke, ale w 9t.c. ktory wciaz jest jeszcze przede mna... i wiem jaki to stres, ale staram sie o nim zapominac.. :) ide na spacer, biore aparat robie fotki, w domu sprzatam, gotuje, byleby tylko nie myslec i czyms sie zajac :) glowa do gory! bedzie dobrze :)

Dziękuję wam dziewczyny za miłe słowa - jednak porządny sen był mi potrzebny :-D Rano jakoś wszystko ma ciut inne kolory :-D Gdyby jeszcze tylko tak nie padało i słoneczko choć na chwilę wyszło to było by super. Postaram się już nie marudzić :-) Skurcze trochę przycichły dzisiaj więc jest lepiej :-)
Sol- super, ze sie lepiej czujesz :D nawet po Twoich slowach widac, ze tryskasz energia :D i tak ma byc !!!! pozdrow kolezanke i powiedz, ze tu bedziemy trzymaly mocno &&&&&&& za sprawne i w miare bezbolesne rozwiazanie :)

MARYLKA- tule......kochana-bierz ten Castagnus i moze po 3 cylkach beda juz II kreski:tak:
i pozdrowie Wisieńke:tak:
no oby oby

witam z rana:-) Zośka mnie już dzisiaj o 7 z łózka wygoniła a ja od 3 prawie nic nie spałam .Ząb mnie boli:wściekła/y: nie wiem nawet który bo w sumie cała prawa prawy policzek mnie boli:eek:

mama co się to porobiło u ciebie:eek: może to jakieś sródcykliczne:confused:

szczęsliwa i jak wizyta dzisiaj?

marylka to chyba przez te lekarstwa Ci się wydłużył cykl

chyba z 15 min pisałam tych parę zdań :shocked2:
no tesz mi sie tak zdaje

Hey laski.
Jakoś nie chce mi się dziś nic.
mama nie chce Cię nakręcać itd ,ale skoro to 18dc to może być to plamienie implantacyjne...bo 4dni do 12 po owu takie zdarzenie może się pojawić.
hej bidulko wcale nie smęcisz i uwazaj na siebi i wiesz Tom ma racje będzie dobrze a że sie obisz to sie nie dziwie, tulam Cie bardzo bardzo mocno

maggy :-D Przekażę bo bidula się osłuchała głupot jak to bolesny i nie do wytrzymania jest poród aż mi jej żal :-( A zazdrosne pindy jej naopowiadały takich pierdół i teraz powoli jej to prostujemy :tak: A bardzo chce urodzić SN a jest drobniutka i bardzo wąska w biodrach i szczerze to wiem że będzie jej trudno ale powinna dać radę :tak:

Dobra spadam :-D

maggy - to cieszę się że wyprawa się udała :tak:

mama - aleś przywaliła z tym tekstem :sorry: Dzwoń do gina się pytać bo on najlepiej Ci doradzi. Ale rzeczywiście masz anomalie z tą @ :dry:

ewelinko - wiem że kropek/kropka jest silny bo powoli zaczynam czuć motylka a nawet jak mi przywali w pęcherz :-D Przy czym to drugie bardziej :-p

marcepanku - proszę się wyciszyć, głęboki oddech i przestać myśleć negatywnie :-) Będzie ok :tak:

Spadam się wykąpać, nakłonić małża na masaż a potem do koleżanki zobaczyć czy dadzą jej dzisiaj oxy na wywołanie czy będą ją męczyć czy cc będzie miała bo rano miała zapaść decyzja. A miło będzie sobie z nią posiedzieć i pogadać :-D
hej kobitko :):):) fajnie że jusz lepiej sie czujesz :):):) superowo i udanej wizyty u koleżanki i masażu :):):):)
a wiesz coś mój suwaczek na Twojej stronce źle wskazuje :( dziś powinnam dostac @ ale na raznie nie ma może na obiad przyjdzie :):) jak przyjdzie to dam Ci znać to ustawisz nowy ok ??

maggy ,sol ,marylko dziękuje wam dziewczyny. Tak strasznie pragnę tej drugiej dzidzi. Maciuś całuję mnie po brzuchu i głaszcze i mówi aja dzidzia. Jest taki kochany :zawstydzona/y:
sol a TY odpoczywaj bo teraz kropek jest najważniejszy. Chcę też doczekać momentu jak jedna po drugiej zacznie rodzić :tak:
marylko ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ,że to u Ciebie jednak fasolka. Najpierw jeden dzień się spóźnia potem tydzień ...więc prosto z serducha ,życzę by to było właśnie to....

Ostatnia edycja:
marcepanek uważaj na siebie ,próbuj myśleć pozytywnie chociaż wiem że czasami może to być trudne

Ja zmykam na spacer z Zosią

Maggy czy ja też mogę prosić o kartkę

reklama
Witam porannie :-)

Poczytałam, widzę, że dziś już ogólnie lepiej :-) No to super.

Mama, gdyby się okazało, że to jednak miesiączka, to może nawet lepiej, szybciej zaczniecie walczyć o maleństwo niż myślałaś.

Marcepanku a ty się oszczędzaj teraz. Dużo odpoczywaj, nie stresuj, nie dokładaj sobie jeszcze zmartwień.

Sol no widzisz, każdy nowy dzień jest krokiem do przodu. Czujesz już maleństwo, cudownie, pamiętam jak się na to czeka niecierpliwie a później jak bardzo potrafi przeszkadzać :-D I nie biegaj tyle, bo widzę, że cię nosi, masz odpoczywać a ty wycieczki po szpitalach robisz ;-)

Marylo jak nie przyjdzie @ lepiej zrób może betę, testy bywają zawodne. A nawet jak przyjdzie @ to całkiem niedługo rozpocznie się nowy cykl i nowa szansa :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry