reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak to w końcu jest z tą temperaturą. Raz czytam, że podwyższona utrzymuje się do dnia okresu a dzień przed spada do normalnego poziomu, innym razem ,że jeśli utrzymuje się minimum 15 dni po dniach płodnych na wysokim poziomie oznacza ciąże. A gdzie indziej przeczytałam, że podnosi się temperatura o 0,1-0,2 stopnia w dni płodne i to jest to podniesienie... Zgłupiałam już.

Jeśli normalnie mam temperaturę ciała 36.3 a drugi tydzień mam 37.2-37.5 to znaczy że co? Taka temperatura pojawiła się dopiero 4 dni po dniach płodnych. Zakręciłam się już zupełnie :sorry2:

reklama
mama dziękujei mam nadzieję ,że ten suwaczek przyniesie mi szczęście i jest dla mnie wyjątkowy bo taki miałam całą ciąże z Maciusiem :zawstydzona/y:
hope mam nadzieję ,że z tego co widać będzie fasolka ;-)

HOPE- kazda ma indywidualnie,ale jesli mialas niska a teraz masz ponad 37 to znaczy ze owulka byla i od owulki do terminu @ powinna byc na takim podwyzszonym poziomie-jesli zacznie spadac dzien przed @ to idzie @ a jesli sie utrzymuje to juz powoli mozna sie cieszyc-od owulki do @ faza terwa 14 dni.

KALAMANDYNA- MASZ PW:tak:

kochane ja narazie oddaje kompa mężowi bedzie wstawial fotki z wakacji a ze nasz komp.do szybkich nie nalezy to pewnie z 30 min mu to zajmie...

A to jak się nie chceta bardziej poznawac, to nie ;-)

Idę na rower, w takim razie, zycze wszystkim paniom miłego , owocnego popołudnia ...

EWCIA wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!
mama Ty to masz złotego człowieka za ginekologa, tylko zazdrościc... takich to ze świecą szukać...
Hope jak masz podwyższoną to na ciąze wskazuje u mnie po owu sie podniosła i dalej jest podwyższona i była od 36,8- 37,2 ale ja tam zawsze mówie DUŻYYYYYYYY SPOKÓJ!
Marcepanek to Ty naprawde jesteś drobinka kobieta...
Marylka kurcze z tym jej netem sie dzieje...
Babeczki trzymam kciuki za staranka i testy bo widzę, że niebawem zacznie sie wiwlkie testowanko :)

Ja Ale połozyłam, obiad przygotowałam i wpadłam poczytać co u Was... mąż śpi po nocce...

Cześć kochane

wpadłam się tylko przywitać cobyście o mnie nie zapomniały :-D

Czekam na wizyte mojej ciężarnej psiapsiółki takze se pomarudzimy trochę :-D:-D:-D

buziaki jutro moze zajrze na dłużej

Ewuniu wszystkiego naj najlepszego na nowej drodze życia

HOPE- kazda ma indywidualnie,ale jesli mialas niska a teraz masz ponad 37 to znaczy ze owulka byla i od owulki do terminu @ powinna byc na takim podwyzszonym poziomie-jesli zacznie spadac dzien przed @ to idzie @ a jesli sie utrzymuje to juz powoli mozna sie cieszyc-od owulki do @ faza terwa 14 dni.

KALAMANDYNA- MASZ PW:tak:

kochane ja narazie oddaje kompa mężowi bedzie wstawial fotki z wakacji a ze nasz komp.do szybkich nie nalezy to pewnie z 30 min mu to zajmie...

jak jutro mi nie skoczy to naprawde moge spodziewac sie@ ale caly ten miesiac od @ mialam wysoka w dniach sie utrzymywala 36,7 37,4 nawet od wczoraj spada po kreseczce no jak jutro raz jeszcze spadnie to amen@ò@@@@@@@bedzie!!!!!!!

Mama dziękuje za odpowiedź. Ale z tego co piszesz wynika, że @ powinnam dostać za 4 dni.
Przyznam, że mam bałagan jeśli chodzi o cykle, nigdy nie były regularne a po plastrach całość opóźniła mi się o tydzień przy poprzednim cyklu no i teraz już jestem totalnie gupia :rofl2:

Palisso ja tu nawet nie chcę czytać, że @ przyszła! Spadek o jeden stopień może wynikać z błędów przy mierzeniu. Spokojnie :-)

Ostatnia edycja:
Pallissa - spadek temperatury oznacza, że @ się zbliża, niestety...

Sol - wracaj szybko do zdrowia, życzę Ci, żeby wszystko było ok. :*

A pozostałe dziewczyny witam popołudniowo. :)

reklama
hejka

melduje ze wrocilam z nad morza

co tam u Was staraczki
jakies nowe fasolki przez ten tydzien

milego dnia dziewczyny

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry