reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kalmandynka współczuję i oby było dobrze, nie powiedział skąd ten torbiel, duzy czy mały?
monisia no ja nie wiem czy na zmiane pogody:szok:może się udało trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&
My mamy dziś Pola kolegę o 19 na kolacji. Zastawiłam stół bo pierwotnie miał być o 18.30 i martwię sięczy sie nie porozpływa to i tamto
krakowianka witaj, len pomagał mi kedys i ciepłe mleko. a len dobry tez na sluz płodny, ale skoro jestes po owulce to ci nie potrzebny.
Jakbym chciała juz miec @, martwię się czy kurcze ją dostanę. Owulkę miałam w weekend pewnie ale to nie znaczy, ze @ przyjdzie...

reklama
Torbiel może powstać po pękniętym jajeczku. Widziałam, że była duża...Mogę mieć tylko nadzieje, że zaniknie.
Cóż, takie życie:-(

Kalmandynka to niech zaniknie!
Dziewczyny ciągle robią mi się zajady, czegoś mi brakuje w organiźmie może wiecie czego????Jak byłam Dzwoneczkiem w ciązy ale juz tak tuż na końcu też mi sie robiły.

krakowianka mojej współlokatorce pomagało jedzenie jabłek... mi zadne naturalne sposoby nie pomagaja wiec ja mam zawsze zapas renni, maalox lub gaviscon... ale na zgage coś musze mieć bo jak już mnie dopadnie to koniec...
kalamandynka nie zamartwiaj sie bo to wcale nie musi znaczyć, że będzie źle... torbiele sie bardzo często wchłaniają mnie sie wchłonęły same z tarczycy, nic nie robiłam i sobie poszły... myśl pozytywnie i nie stresuj sie ja tam myślę, że wszystko będzie dobrze... moja mama jak zaszła w ciąze z moim najmłodszym bratem (to ciąza nie planowana oczywiście była to miała 38 lat i mega problemy- zrosty ma macicy miśniaki inne takie dziwne rzeczy i lekarz jej powiedział, że z medycznego puntu widzenia ona nie powinna zajśc w ciąze bo przy takiej macicy ciąza nie miała prawa sie utrzymać a jednak... mój brat ma teraz 18 lat hehehe...) wiec myśl pozytywnie bo nie zawsze jest tak źle jak myślimy :) będzie dobrze :*

wyprawiłam Męzusia z Alą na spacer wiec wpadłam zobaczyć co tam piszecie ale na szczęście nie jest tak dużo bym nie mogła ogarnąć :)

wisienko a bierzesz jakieś witaminy?? wiem, że witaminy z grypy B pomagaja na zajady, skóre paznokcie... no a czasem zajdy robią sie jak sie korzysta z niedomytych kubków, szklanek np w prcay czy na stołówce, ale Ty przeciez w domu wiec może to niedobór witaminek jest??

Ostatnia edycja:
maran to teraz nózki w górę i odpoczywaj kochana. Maran no własnie biorę magnez z vit B6 ale może to za mało, może inna z grupy B.

Ostatnia edycja:
wisienka może zapodaj sobie jakiś preparat witaminowy dla kobiet co by więcej tych witamin tam było... Twój organizm tez przecież troche przeszedł wiec może masz niedobory? na pewno nie zaszkodzi jak pobierzesz no może chociaz z jedno opakowanie na poczatek i zobaczysz czy pomaga :)

helo!!jestem ,oczywiście nie nadrobie bo musze rozpakowac zakupy i zaraz zabierac sie za kolacje i polozyc dzieci,spakowac na jutrzejszy wyjazd...
zakupy udane,jestem zadowolona!

zaraz zrobie fotki tarasu i klatki schodowej-pomalowalam na kolor lewendowy i jak dzieci zasną to Tomi wstawi:tak:

witam wszystkie aktywne;-):-)

mama witaj Ty nasza kobieto pracująca :) no i czekam na te foty bom strasznie ciekawa Waszej ciężkiej pracy...

reklama
MARAN- hejka-no napracowani jestesmy,ale jak juz efekty widać to cieszy bardzo:tak:zdjecia juz porobilam a pozniej Tomi wstawi;-)
jeszcze troche i masz wizyte-czekam niecierpliwie razem z Tobą:tak:;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry