Marcepanek
Fanka BB :)
kasienka to czekam na;-) wieści :-)
zanka jak by taka istniała wszystkie latały by z brzuchami
hope heh super masz córkę
zanka jak by taka istniała wszystkie latały by z brzuchami
hope heh super masz córkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no niestety a niektórym by sie przydało takie lekarstwosorbek - a ja znalazłam taką informację że medycznie 11t i 3 dni to skończone 11 tygodni i tak się zapisuje w dokumentacji - 11 tygodni - a oficjalnie leci ci 12 tydzień ciąży. Ale wg lekarzy liczą się pełne skończone tygodnie A nudności zniknęły zupełnie i bardzo się z tego powodu cieszę za to teraz mam chcicę na egzotyczne dania Ehh..
maryla - na głupotę nikt lekarstwa nie wynalazł jeszcze niestety więc nie ma co się denerwować tylko trzeba patrzeć na siebie a nie po innych bo można się tylko nerwicy nabawić
Wisieńka - to co umawiamy się na czerwiec na spacer po Wrocławiu z twoim(/i) maluszkami i z moją Karolą i kropką? Jak będziesz jeszcze w dwupaku też możemy sobie połazić U was o ile dobrze pamiętam to chyba ZOO jest więc sobie połazimy :-)
Zaraz spadam Karolę usypiać - mam nadzieję że obędzie się bez wojny i zdrzemniemy się razem
no dziwczyny szaleją szaleją
święta prawda najważniejsze żeby byłyo i było zdroweA ja dla odmiany mam córkę a teraz chcę chłopczyka. Ciekawa jestem czy te historie z żywotnością plemników to prawda, jeśli tak, będzie wiadomo za jakiś czas, powinien być chłopiec według tej teorii.
Ale wiadomo, ważne żeby było, żeby zdrowe i żeby wszystko się udało jak należy :-) Płeć kwestią drugoplanową.
Ty agentko )
hej nie ma metod bo jakby były to tyle nas by nie czekało mam nadzieje że uda Ci sie odrazu i będziesz niedługo skakać z radości ja jestem w trakcie 4-tego cyklu ale chyba nic z tego ale to nic będziemy sie starać dalej i napewno sie uda w odpowiednim czasieDziewczyny !
Za którym razem udało się Wam zajść w ciążę ??
Ja za sobą mam pierwszą próbę, za dwa tygodnie wyrok !!!
Myślicie że jest szansa ????
A może znacie jakieś skuteczne metody na szybką ciążę ???
Momnet owulacji ?
pozycja ?
dieta?
itp... itd....
tu same miłe dziewczyny są i nie pozwolą na smutyoj oj oj,
widzę że u każdej z Was było inaczej..
jednym słowem dość czytania książek, obliczania, liczenia itp!
A ja biedna przeczytałam setki artykułów na ten temat i mam taki mętlik w głowie że masakra.
Mogłam posłuchać Seby i nie czytać tego :-)))))
No ale na czymś trzeba się opierać nie ???
Choć wolałabym się opierać na moim mężuuusiuuuu, tak wiecie, dosłownie
dobra, zmykam do pracy....
odwzwę się wieczorem, mam nadzieję że mnie polubiłyście nieco, bo na innych formach są takie kliki gangsterskie że nie chcą lubieć nowych osób
miłego dzionka laseczki!!!
bidulko ale Cie ta Ala wykańcza mała terrorystka ale jaka kochana za tooj babeczki babeczki tyleście napisały, że od 12:20 do tej pory tylko czytałam a teraz to już nie wiem co pisać... Ala wstała, ja nic nie zjadłam i nic już nie napisze bo mój czas minął... miłego dnia