reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka- sorry, ale masz popieprzoną tą znajomą. Jesli nie chce jej się zajmować dzieckiem to po co je w ogóle ma? Założe się, że jak skończy 3, 4 lata posadzi przed tv, włączy bajki na cały dzień, a jak skończy 5 lat kupi psp i problem z głowy.

monia- fajnie, że Maluszek ma się już lepiej.

sorbek i sol - macie jakieś szczególne apytyty?:-)
wiem wiem ona jest popieprzona i to zdrowo a dziecko to ona już dawno przy telewizorze usypia pierwsze dziecko usypiała z kolei tak : kładła je na dużym łóżku na środku i włanczała wielką plazme - i tak dziecko usypiała - paranoja jakaś a jakby sie jej dziecko sturlało to co ???? głupia jedna
Dzięki Dziewczynki:)
Siostra właśnie jedzie do domu więc wieczorem będę pewnie wiedziała więcej...
Oby juz było dobrze!

Mama moja @ wyliczyłam po tempce na jutro lub pojutrze więc spoko....

Marylka tak to niestety jest że sa i ciągle będą takie głupie i nieodpowiedzialne matki... I nic się nie da z tym zrobić bo powybijac nie wolno:wściekła/y:

Mama gdzie te zdjęcia??? Znowu przegapialm:szok::crazy:
no nie moż na nie można :(

reklama
Sol no to właśnie mi teraz super wyjaśniłaś bo o to mi dokładnie chodziło - a co do lekarzy to rzeczywiście według nich pewnie licza się skończone tygodnie - to logiczne - ta informacja włansie mówi mi juz wszystko :-) ale jestem teraz madra :-D
ale ci fajnie choc ja tez nie narzekam juz jest o wiele lepiej :tak:- o mdłości mi chodzi :-D
a jakie egzotyczne dania bo ja tez bym juz coś wkuszyła i myśle co by tu na obiadek :-p

Klamandynka
- no pisałam właśnie wyżej :-D ze Zuzie sobie wymarzyłam ale - dokładnie najważniejsze żeby było zdrowe

Ostatnia edycja:
no juz jestem...

Polowa was uciekla,takze milego dzionka,zakupow,pracki tym co uciekly..

jsorbek tak jak piszesz,,jesli jest 11t3d,,to juz leci 12tydzien,,bo 11 skonczony...

opitololam wlasnie fasolke,,mmm

kalamandyna mam Maciusia chłopca ;-)który właśnie chrapie :-D
jsorbek test dzisiejszy nawiązujący do braku dzisiejszej @:-Dale to chyba była czysta formalność. Jutro Gin i jazda już niecałe 9miesięcy z brzucholkiem :-)
hope a więc dwóch kreseczek za dwa tygodnie życzę :-) będziesz testowała chyba podobnie jak nasza mama z forum :tak:

Ostatnia edycja:
marcepanek jutro masz gina ja pojutrze - tez się juz nie moge doczekac :tak:

bunia no ja rano to nie wiedziałam co się dzieje bo w ogole nie mogłam nadążyc - zaraz pójde do domu i znowu jutro bede do tyłu :zawstydzona/y:

jsorbek podeslac ci fasolki,,nazbieram z pod foliii i golabek ci podrzuci,,hehe

marcepanek super,,gratuluje..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry