reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sorbek- haha, najważniejsze jest poczucie humoru, a co:-)jakie smaczki, czy masz na coś szczególnie apetyt?

reklama
klamandynka a to racja ze humorek najwazniejszy - a smaczki - to tak jak przy Majci na owoce bardzo - na cytrusy - zimioczki i kartofelki moge jeść na zmianę :-D i warzywa generalnie - odrzuca mnie od miesa bardzo - z Majcia to samo :baffled: ale tak zeby bardzo coś to chyba nie a zupke chincka ser w ziołach moge jesć na okrągło tylko ze niezdrowe i staram sie nie :baffled:

marcepanek jak klikam tój test to mi sie nie powieksza - :no: a z kiedy on jest ?? czy termin @ juz minął - kojarzy mi sie ze na dzis miałaś tak ??

o juz się otworzył - śliczna kreseczka - zycze w takim razie dziewuszki - ja tez sobie wymarzyłam Zuzię :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Szaleństwo, wyszłam na chwilę z psami i już nie jestem w stanie nadrobić tyle stron naprodukowałyście :szok:

Wyłowiłam tylko, że "UFFFF" maleństwo z sepsą lepiej i pytanie ile się staram o dziecko. Pierwszy cykl :-D

Boję się odejść od kompa nastawić obiad, bo jak wrócę, znowu będzie 10 stron do nadrabiania!

Marcepanek widzę 2 kreski :-):-) cudownie! Życzę sobie za 2 tygodnie dołączyć do ciebie!

Ostatnia edycja:
sorbek - a ja znalazłam taką informację że medycznie 11t i 3 dni to skończone 11 tygodni i tak się zapisuje w dokumentacji - 11 tygodni - a oficjalnie leci ci 12 tydzień ciąży. Ale wg lekarzy liczą się pełne skończone tygodnie :tak: A nudności zniknęły zupełnie i bardzo się z tego powodu cieszę za to teraz mam chcicę na egzotyczne dania :-D Ehh..

maryla - na głupotę nikt lekarstwa nie wynalazł jeszcze niestety więc nie ma co się denerwować tylko trzeba patrzeć na siebie a nie po innych bo można się tylko nerwicy nabawić :no:

Wisieńka - to co umawiamy się na czerwiec na spacer po Wrocławiu z twoim(/i) maluszkami i z moją Karolą i kropką? Jak będziesz jeszcze w dwupaku też możemy sobie połazić :tak: U was o ile dobrze pamiętam to chyba ZOO jest więc sobie połazimy :-)

Zaraz spadam Karolę usypiać - mam nadzieję że obędzie się bez wojny i zdrzemniemy się razem :-D

Wisieńko - smacznego :-D

Hope - prawdopodobnie tak będzie jak nie z 20 naprodukują :-D Dzisiaj jakaś wybitna wena na wątku :-D

Marcepanek- wybacz, ale nie pamiętam, masz już chłopca czy dziewczynkę? Kojarze, że chyba chłopca. Ja też marze o dziewczynce:-)

hope- święta prawda, ciężko nadążyć jak nie jest się na bieżąco;-)

sorbek- wiem, że najważniejsze żeby dziecko było zdrowe, ale jeśli miałabyś wybór, to chłopczyk czy dziewczynka? czy nie ma to znaczenia?

To ja poproszę o chwilę zadumy i milczenia, idę nastawić obiad :-):-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry