reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kochane przesyłam Wam pozdrowienia os Sergewny naszej kochanej jest zapracowana i jeszcze nie ma neta i nie ma jak pisać :( ale mieszka im sie super w nowym mieszkanku :)
MARYLKA- dziekujemy za info-och ta nasza myszka kochana pamieta o nas i wiem jak Jej ciezko bo jak nie bylo mnie teraz z Wami to ciagle myslalam co tam u ktorej a teraz znowu nie bedzie mnie 4 dni:baffled:no ,ale urlop to trzeba wykozystac:tak:
marylka- pytałam znajoma, jest ubezpieczona w PZU, dostała 4000tys, niestety ma ubezpieczenie grupowe:-(Malapralinka zeskanowała warunki ubezpieczenia z Uniqa, nie wygląda to zle, nie wiem niestety czy ubezpieczają indiwidualnie.
KALAMANDYNA- hejka ,ja tez mam takie grupowe ubezp.i mąż tez -placimy 45 zl i przy urodzeniu dziecka dostalam 2000 i Tomi tez 2000,jak teraz zmarla tesciowa tez tez dostalismy w sumie 4000,teraz przy dziecku podniesli i jest 2300.
ale to wlasnie jest grupowe a jak jest w ndywidualnym to nie wiem:sorry2:

SZCZESLIWA- witaj ciotka-piekności Ty nasze:tak:
czy z ktorąs babeczka sie jeszcze nie witalam????:-p

reklama
marcepanek witaj kobitko :):)
Szczęśliwa hejka :) ale kurcze Ci suwaczek wystrzelił :):) lalalala :) hahaha

Wiatm Cie Marcepanek, Ewelino i Marylko przy porannej kawie!:-)
Jak Wam minął weekend?

marylka- pytałam znajoma, jest ubezpieczona w PZU, dostała 4000tys, niestety ma ubezpieczenie grupowe:-(Malapralinka zeskanowała warunki ubezpieczenia z Uniqa, nie wygląda to zle, nie wiem niestety czy ubezpieczają indiwidualnie.

Witaj Szczęśliwa:-)
hejka :) no pzu nie ma indywidualnych :( ale zobacze co mi dziś ta babeczka z warty jeszcze powie :):):) i dzięki za info jesteś kofana :) , a na której str są te warunki z Unigua?? kojarzysz ??

Marylka bedzie ok :) Ja tylko czasami potrzebuje zeby mnie ktos powspieral, jak to miedzy babeczkami;-)
Nie przeszkadzaja mi jego wyjazdy ale smutno czasami jakos wieczorkami, ale jaka bedzie radocha jak wroci:-D

Czarna ciesze sie ze juz wszystko ok :)

Ewelinko p...pka przygotowana ;-)

Mamuska pamietamy Cie!!! Ta kartka w koncu chyba przyszla????:sorry2::happy:
wiem wiem rozumiem :)

Cześć dziewczyny!

Monia - strasznie mi przykro z powodu maleństwa Twojej siostry! Wiem, co czujecie, bowiem u mnie w rodzinie także był przypadek sepsy u dziecka... Mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze i z dzidzią, i z mamą!
Agnieszka.kk - życzę Wam dużo zdrówka i mimo wszystko udanego urlopu!
Mama, Nagapalma, Kalamandyna, Czarna, Ewelina, Marcepanek, Jaewa, Marylka, Szczęśliwa, Sol - witajcie!
Czarna - już wszystko dobrze po pobycie w szpitalu? Dużo zdrówka slę dla mamy i dzidzi! :tak:

U mnie dół... :baffled: Niedługo zmykam do pracy - i tak cały tydzień na wieczorną zmianę. Mam doła totalnego i nic mi się nie chce. :no::baffled::baffled:

Tymczasem oglądam "Nie-złą mamę" - nałogowo. Przynajmniej to mi poprawia humor...

Życzę Wam milszego dnia niż u mnie! :tak:

jezu szalone :-D zniknęłam na kilka minuta a te 6 stron nastukały jak ja mam nadrobić :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mama witaj laska :-)
kalmandyta ekscytacja jest ,ale też wiem ,że raczej nic jeszcze nie ujrzę.
Za to też dzisiejszy brak @dodatkowo mnie uskrzydlił.
szczęśliwa ,jaewa z wami jeszcze się nie witałam ;-)
A żeby było prościej witam wszystkich ot tak i już :-D

Jestem też zadowolona bo moje dwa mini meloniki rosną powoli bo powoli ale rosną :-D nie tyle już co żeby specjalnie widać było ,ale czuć. Tak mnie piersi swędzą i bolą ,że normalnie szok.

marcepanek mówisz cycuchy rosną :) to super :) no ciekawe jakie ja będe miała melony no to juz chyba arbuzy będą :) na koniec ciąży :):):):):):):)

mi tez sie nic niechce jakaś taka osowiała jestem :(
ide po jakąś wode do picia bo coś mnie gardziel suszy :)

mama - dzięki za info :-)wiem, że w grupowym ubezpieczeniu są dużo korzystniejsze warunki niestety:-(remoncik skończony?

marylka- wpisałam w google i wyskoczyła mi ich strona, malapralinka w piątek zeskanowała ubezpieczenie z Uniqa, cofnij się o parę stron. Czytałam opinie o nich, niestety mają niepochlebne...

mary-beth- życze poprawy nastroju i miłego dnia:-):-):-)

Mary-Beth, witaj :*
Krzysiulka, dzięki za foto - możecie byc z siebie dumni, wygląda super!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:Zdolniachy jesteście!!! Pogratuluj Tomowi niech sie chłopina ucieszy :-D

Zabieram sie za papiery.................
Z doskoku...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry